Milla, masszázs.
Milla, masszázs.
A Pláza közelében tudnátok megbízható lányt ajánlani? Előre is köszi!
Sziasztok.
Dórinál volt már valaki? Milyen véleménnyel vagytok róla? Mennyire megbízható? ( Dóri 23 éves )
Sziasztok
Én voltam Anettnál söt a héten is megyek hozzá mert nagyon elégedett vagyok vele nagyon is ;)
Lolitánál én is eltöltöttem egy fél órát. A sexre nincs panasz 4 es, viszont beszélgetésre, barátnő feelingre alkalmatlan, és az arca sem üti nálam a 3 ast, bár izlések és pofonok én szeretem ha egy nő nőként néz ki. Ettől függetlenül középkategória
Ma már ismét aktiv, ha jól láttam a hitdetését.
A múlt héten voltam először nála.
A Linda témához hozzászólva: Régebben jártam nála többször is még a Ferenc körúton. Kinézetre rendben van (csinos csaj), beszélgetőpartnernek, személyiségre annyira nem bejövős. Szerintem eléggé hangulatember, ha jó napot fog ki akkor nagyon *lvezetes vele a dolog, ha viszont rossz napja van akkor nem valami jó vele.
anett gyerek :(((( !!!!!!!!!
Ez Nyiregyháza nem??
Puncicának..
Sziasztok!
Vigyázzatok, voltam Debrecenben a Helga 40 nevű lánynál, nem is olyan az arca mint amivel hirdet,
nem is azt a szolgáltatást kaptam mint amit megbeszéltünk, meg amit szerettem volnahát azt nem nevezném m*lytoroknak amit ő nyújtott,és még ***moderálva**** is volt, szerintem nem is tusolt pedig az alap lenne!
Egyébként a Székesfehérvái Saci nevű hirdetővel egyezik Helga 40 arca.
Viszont Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon aranyos szexi, bementünk üdítővel kínált,
Ő nem csak beszél meg is csinálja amit megbeszéltünk telefonon,
a f*rk*m még jóval az együttlét után is bizsergett. És képzeljétek el, olyan lánynál se voltam még
aki előbb megadja amit kérek majd utána***moderálva***.
Csak ajánlani tudom!!
aha aha aha minden héten megláttogatod :D :D Nagyon uncsi már!!!
Sziasztok!
Nemrég ismét Nyireghäzän töltöttem egy kellemes hetet, ami alatt meglätogattam Anettet, a läny nagyon jól "szerepelt", kellemes tärsasäg és mosolygós läny, fr*ncia finom, sz*retkezés igen csak kiväló! Mikor végeztünk meglättam azt az elbüvölöen aranyos arcú Lolita Tinilänyt, muszäly volt kipróbälnom Öt is, a Nf tökéletes, az *ktus kiväló!
Aztän voltam Lottinäl is, Nf kivälo sex 10/ 8 :) ajänlott kategória mindhärom! :)
A múlt héten az itt olvasott kedvező beszámolók hatására a Puncica néven hirdető leányzónál jártam. Külsőre nagyon csinos, formás, 20 év körüli mosolygós lány nyitott ajtót, kellemesen nagy cicikkel, feszes p*psival. Pár perces feszültségoldó-ismerkedő beszélgetés után belekezdtünk a dologba. Tetszett, hogy az egész olyan természetesen ment, mintha már több éve ismernénk egymást és kedvességének, odaadásának köszönhetően eléggé el tudtam engedni magam, pedig eléggé izgulós típus vagyok. Végigcsókolta a felsőtestem, majd érzékien, változatosan bűvölte a szájával a sz*rsz*mom és közben éreztem, hogy ő is egyre jobban nedvesedik. Ápolt, igényes lány, akinek igazán élvezetes ny*lni a p*nciját. Érezhetően nagyon beleéli magát a dologba és szereti, amit csinál. Kellemesen szűk p*ncija van és minden pózt szívesen kipróbál. Miután végeztünk sem sürgetett, hanem még közösen lezuhanyoztunk és utána 2-3 percet beszélgettünk. Mind az ágyban, mind az ágyon kívül nagyon jó volt vele. Friss, lelkes, közvetlen és szereti, amit csinál.
Hatas
Elérhető vagyok,csak ha foglalt vagyok,nem veszm fel a telefont.
5ig hívhatsz nyugodtan...
Ja és nem bántok senkit,nyugi :)
Tisztelt Melisa!
Sajnos egyre több hirdetőnktől kapunk ilyen visszajelzést.
Biztosíthatjuk Önt (és a többi hirdetőnket is), hogy nem tőlünk hívták, ugyanis mi nem keresünk senkit, semilyen ügyben telefonon!
Az ilyen és egyéb jellegű telefonhívásoktól maximálisan elzárkózunk!
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
:D
Szerintem most hagyd! A végén még úgy jársz,mint a filmes Lindával!Tudod a babettás csaj klumpában!! Le ne karatézzon!!
Lájk :)
Délután/estefelé nem vagy már elérhető?
Ennek örülök! Tudod, az idegeskedés árt a szépségnek :)