Szamantáról valaki tud mondani véleményt?
Szamantáról valaki tud mondani véleményt?
Röviden tömören? nekem 1 alk volt,azt is megbántam. Gyors letudás, no bf, kommunikácio nulla
Itt nem biztos a lány hibája! Én is voltam vele és el lehetett vele beszélgetni korrekt volt! Egyáltalán nem éreztem sietett volna! Amit szerettem volna megkaptam és nekem az a lényeg:)
Jól csengő néven egy hölgyemény! Csak sajnos semmi köze ahoz aki ezt a nevet "márkává" tette a városban!
Sziasztok Denisa(23) aka Chyntiaról ejtenék pár szót.. :A hölgy ,,C'' kategóriás. Autóskaland.Császárszállás vagy a vasutállomás közelében kell felszedni. Bár ne tettem volna. A csajszi hozzáállása egy nagy nulla. A franciája szóra sem méltó vagy nem akar vagy nem tud mert tapasztalatlan. De inkább az utóbbi. Enyhén szagos , odalennt is. Cicik jók , kemények nem gravitálnak. Képzeljétek el felveszem minden , túlesünk a francián végig szenvedtem :D előkerülne a gumi csak hát az volt a baj hogy nem volt de mentségére szóljon vállalja gumi nélkül is az aktust egy kis plusszér amivel hálistennek nem éltem. Így újra francia lett a vége NFVSZ opcióval nem tudom hogy jött össze . Azon voltam hogy minnél hamarabb érjen véget. A francia mire odakerülsz hogy felvedd már plussz áras. Semmi gond. Szóval aki csak teheti kerülje , ennél a csajnál fürödni nem kell ahogy neki sem :D Igényteleneknek ajánlott. Remélem olvasod soraim és elgondolkozol a továbbiakban hogy azért a pénzért amit elkérsz dolgozni is kell. Me végezz c ^ igány munkát. Illetve aki adakozni szeretne és nem vár semmit a pénzéért cserébe annak ajánlott lesz a kiscsaj. TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK :)
Laura hirdetőről valakinek valami véleménye? Kis hirdető Szabolcs településből. Kategória, szinvonal, alak, fogadtatás? Valóban ő van-e a hirdetésen? Véleményeket várom szeretettel 😉 További szép napokat mindenkinek
A kommentjei poztivak,hát nem tudom akkor..
Na, hogy jót is írjunk erről a lányról nekem abszolút bejött a kiscsaj!
Lehetett vele beszélgetni és azt sem éreztem, hogy minél előbb ajtón kívül szeretne látni!
Egy próbát mindenképp megér, aztán mindenki döntse el lesz-e folytatás! 😁
Menj el s nézd meg,lehet h csak szar napja volt. 3dik hullámmal vigyázni srácok!
Ezt Szamantára értettem.
Üdv mindenkinek!
Nevem alapján azt sejteni lehet, hogy új vagyok a fórumon. Azért szántam el magam erre a lépésre, mert elsősorban két hölgyről szeretnék információt kapni. Nem az érdekel, hogy milyen velük, mert megtapasztaltam őket, csak nagyon eltűntek és nem tudom miért. Abbahagyták vagy a vírus miatt jegelik a munkát? Szóval akikről szó lenne, az egyik Viki 24 (tavaly ilyenkor ilyen névvel és életkorral szerepelt). Híd és Vén Szatyor írt is róla beszámolót. A másik Gia 37 (2017-be szerepelt ilyen névvel és életkorral). A Vécseyre jártam hozzá. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm ez ügyben.
Valamint, szívesen írnék beszámolókat, de korábban akárhányszor próbálkoztam, sose lett publikussá téve.
Sziasztok. Az újfehértói Millácskánál járt már valaki?Érdemes meglátogatni? Köszi
Mivel Mira(31) nagyon elfoglalt volt ma du én meg már rápörögtem a témára, így muszáj volt menni valakihez, így esett a választás Natali(20)-ra ismét, aki megint bizonyította, hogy legalább olyan jól franciázik.
És ahogy rádnéz közben azt egyszer legalább látni kell :D
Viki 24 sajnos eltünt,hiányolom én is remélem még viszatér🌹🌹🌹
A kedves Hölgyeknek boldog Nőnapot kívánok!💐💝🌷🌼🌻🌺🌹🌸💗😊
Köszönöm szépen ! 😘
Igazán kedves gesztus a Részedről!
Sziasztok. Latikáról valakinek vélemény? Jöhet privátban is. Előre is köszönöm.
23 vagy 27 éves? Most épp több is van. A fiatalabbat mindenképp hanyagolnám, félévente más névvel próbálkozik. Ha már bizonyított, akkor miért kellene nevet cserélni, ugye?
Üdv mindenkinek. Lola 26 -ról esetleg infó valakinek?? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Kb féléve voltam. Megcsinálja,a lényeg, hogy hamar végezz és lépjél. Fotokhoz képest nekem élöben kicsit gőzmozdony. De a jelenlegi covid helyzetben inkább óvva intelek a randitól egyenlőre.