Kedves Brúsz Lili!
Ne bántsd Lindát, mert ő minden szempontból korrekt.
Kedves Brúsz Lili!
Ne bántsd Lindát, mert ő minden szempontból korrekt.
:D Ez jó volt. Rövid és tömör. Ja, és persze igaz!
"Olyat éreztem amit még soha!Egy pillanat alatt beleélveztem."
Elég baj az neked,hogy ez volt az első!Most először élveztél nőbe?
Én nem tudom,ki lehet a csaj.Ha valóban ázsiai vér van benne akkor szerintem valami Magyarországon élő kínai lánya lehet.Ruházik,étterem stb.Már kb 20éve itt vannak.Olyat én is tudok,hogy a boltjában eladóként dolgozó nőnek csinált csupa véletlenül egy kölköt Mr.Csing Csong Ping!Na most ha ez 20éve volt akkor már simán Qválkodhat a lány.
De amúgy ebbe a higiénia is ott van rendesen.Szerinted normális ember kiváncsi arra amibe te gumi nélkül beleronditottál?
Kedves! Ha ennyire "tájékozott" vagy, akkor tudhattad volna, hogy kik vannak még régóta a szakmában.
Puncica és Linda mindketten igazán jó, megbízható, korrekt csajok. A "kétes hirdetés" megjelölés pedig valóban nem jó ómen.
Ibibá:
Linda vagyok,elmondanád mi a gayanús bennem,mert szerintem még nem is jártál nálam?!
Úgy érted az a Linda, aki 6 éve megbízható hirdető? :)
Na srácok! Csak azért regisztráltam, hogy véget vessek ennek a Nóci ügynek!
A csaj létezik, nagyon nehéz hozzá időpontot kapni, mert ritkán veszi fel; de az önreklámban van valami!
Nem minden úgy van ahogy Pityulino irta!
A környék és a lakás tényleg puccos. A csaj is szépnek mondható, de a szolgáltatások messze elmaradnak a vártaktól, részletezem!
Unott pofával rángatta a fitymámat, már szinte fájt! A hüvelye tényleg szűk, csak könyékig tünt el benne a kezem, Pityulinó, Te elefánt vagy ló vagy? Szopás nála nyalogatást jelent, hiába mondtam hogy kapja már be rendesen, azt mondta, hogy csak eddig megy le.
Összessegében enyhe túlzás Pityulinó élménybeszámolója, de masszázs az nagyon jó volt, a többi felejthető!
***moderálva****A kevesebb néha több, ezért maradok inkább Puncicánál és Lindánál!
Üdv.
Sziasztok!
Nóci - kétes hirdetése - tegnap 07:50
Pityulínó regisztráció: 2013. 03. 26. 10:57
Szergej regisztráció: 2013. 03. 26. 11:15
Ibibá regisztráció: 2013. 03. 26. 11:26
Egy pár érekességre kívántam rávilágítani.
Szerintem senki ne várjon "hiteles" beszámolót, mert az öreg rókák - talán magamat is ezek közé sorolhatom - számára már messziről bűzlik az egész, tehát nemcsak, hogy nem megyünk hozzá, de még csak a telefont sem paaroljuk rá.
Úgyhogy: PityulínóSzergejIbibá JÓ MULATÁST az egzotikumotokhoz!!!
Üdv: Thomika
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Örülök, hogy nektek gyanús! Több marad nekünk, akik eljutnak hozzá! :-)
Amúgy Nekem meg a Linda nagyon gyanús...
Na, igen. :) Ez akkor nem lenne gyanús, ha legalább saját fotó lenne.
wjdks csetelünk? :)
Nekem is gyanús. Enyhén. :)))
Nócika-féle önreklámot olvashattunk? :D
Sajnos ebben nem tudok segíteni neked,náluk én sem voltam még. A Daniellát dícsérte itt valaki asszem nagyon,hogy hely de jó,de mondom még nem voltam nála sem. Nemrég hirdet itt a nyíregyiek közt az biztos.
Melyiket tudnád ajánlani? Én eddig egyiknél se voltam...
Nem tudod véletlenül, hogy klaudia 21 vagy Daniella aranyesőt vállal?
Nah megtaláltam az aprók közt,de nekem a "kétes hirdető" besorolás elég ijesztő... :) Megvárom míg vmi ismerős ír róla ide inkább. :) Meg a kép is túljónak tűnik. :)
:)))))))) Sokan dícsérik,de még nem voltam nála. :)
Ibibá!!!
Puncica ténlyleg nagyon jó!!! Eddig rá se kattintottam, mert nem tűnt jónak a képe alapján és a neve se tetszett.
De a seggét kinyalnám szarostúl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!