Zoé 22 és fanni 22 ,parosban is hírdetik magukat ,meg kulon-kulon ,fannirol olvastam hogy csalodas volt na de zoé? Please, koszi 😉
Zoé 22 és fanni 22 ,parosban is hírdetik magukat ,meg kulon-kulon ,fannirol olvastam hogy csalodas volt na de zoé? Please, koszi 😉
Staffi Augusztus 14-i 09:44, bejegyzése alapján fontolóra vette, hogy a Mira 26-ot meglátogatja... de azót sem jött információ a hölgyről, hogy sikerült e elmenni hozzá vagy sem... HA igen, akkor milyen stb stb...
Jó reggelt. Sokszor azért kérdezünk olyan emberektől akik jobban megtehetik, hogy járjanak lányoknál. Mert nem szeretnénk , hogy a nehezen megkeresett kis pénzünket,elbukjuk a semmire. Tudom,most lehet azt mondani,hogyha nincs lóvé minek járni lányoknál. Igaz is lehet! De ha kinézünk egy szép,kívánatos nőt,és összejön rá a pénz,akkor szeretne az ember egy jó fél vagy akár egy órát magának. Csalódás mentesen. Magyarul,nem mindenki teheti meg, hogy új csajt próbáljon ki. Ez csak szerény véleményem volt! :-)
Figyelj te ahogy nézem csak reagálsz némelyik fórum írásokra,de igazából semmi használható infót nem raktál a fórumba!Művésznő, vagy úr nem is tudom... 😎
Jogos az 1 pont neked!!!
Kiscsávo nem érted a lényeget és amit Híd is akart mondani. Itt mindenki elvár de semmit nem tesz a közösbe, vagy sokszor valótlant ír.én is voltam olyan negativos lánynál és nekem jó volt. De sokszor a vendég a bunkó azt persze nem valja be. És azokról ne is beszéljünk aki fel se hívja a lányokat, de itt kérdezget ágyba főbe ez milyen az milyen?!ha irsz egy értékelést 5 perc múlva már privibe irnak milyen a csaj?milyenek az árak. Régen mindenki betett valamit ide,de ezek kerdezgetök eltolták az egészet. Nem az érdeklődés a gond még egyszer, hanem azokal van gond akinek annyi vér nincs a lompiba hogy a csajokat felhívják. Ezért ilyen ez a fórum mert aki normálisan értékelt az is megunta ezt a hozzáállást.
Uhhh lányok jo lenne ezt a snapchetes kepeket elhagyni . Mert se arc se test nem közelíti meg az valóságot !! 🤬Teljesen megtévesztő ez ! Vállaljatok már fel magatokat .
Sziasztok!
Egy hiánypótló beszámolót szeretnék adni a mostanában sokat emlegetett Mira 26-ról. A hölgy kb 2 éve már volt nyíregyházán akkor más néven és más helyen volt. A képek teljesen valósak annyi kitétellel hogy a fotós nagyon profi és Mirát a legelőnyösebb pózokban fotózta. A valóságban sokkal kisebb a feneke és jóval vékonyabb testalkatú. A szolgáltatás *** moderálva *** felett van de a színvonala is átlag feletti ezért azt kell mondanom hogy egy próbálkozást mindenképpen megér aki egy csinos fiatal csajjal akar eltölteni egy kis időt
Ott a pont!! Szoval arrol a szép kerek seggről mondjatok le ami a képeken van :)
Patrícia 32!
0620... "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható!"
Vicc de komolyan 😂😂😂😂
Lehet véknyabb mint a képeken de azért ennyire jól lehet fotózni? Képeken isten azért ez a popsi test szerintem:)
Bálint: Írtam, hogy kizárólag e-mailben keressenek, olvasd el, mielőtt fél információk alapján téves ítéletet írsz.
eperfa: Én ilyet adatokat biztos, hogy nem kértem senkitől sem, sőt, semmilyen sem! 13:10-kor írtad a bejegyzésedet és a legelső személy, aki keresett engem, az a napon 15:01-kor történt, előző hónapokban viszont nem ment a hirdetésem ezen az oldalon, tehát nem kommunikáltam innen, erről senkivel sem.
Szóval ne hazudj a nevemben! Ha pedig viccnek szántad, felhívom a figyelmed, hogy ez lejárató hazugság!
Én tisztességesen végzem a munkámat, ilyen alaptalan, alpári lejáratást senki sem érdemel.
Patrícia
Eddig nem kerestem Patríciát, de most felkeltette az érdeklődésemet. :)
Na,akkor látogasd meg! Egy próbát simán megér a hölgy 😉😉
Nem értem miért szeretnétek hívni, minden le van írva... Ennyi értő olvasást sem sikerült elsajátítani a suliban?! :D :D :)
Eddig az nem volt kiírva, hogy TELEFONON NEM! Nálam alapvető, hogy telefonon érdeklődök...
Értő olvasás....
Úgy tűnik tükröt tart itt neked mindenki és megláttad amit kellett volna: ÉRTŐ OLVASÁS, ahogy írtad.
Mert EDDIG IS ki volt írva, hogy “telefonon nem”. Sőt, jó párszor. Úgyhogy a nagylegénykedésed itt a fórumon most nem sült el vagányan. Ciki.
Jó lenne a hazudozást befejezned itt és most.
Patrícia
Most egy kicsit lehet hosszú leszek előre is elnézést! Pár napja itt a chaten belépett egy hölgy aki nem tudott kilepni a chatről es megkérdezte,hogy lehet inenn kilépni. Én igazitottam utba,közbe szóba elegyedtünk,és mondta,hogy regebben irtam rola a forumon,hogy hivtam és a telefonba unott volt a hanga! Őszinten mondom már nem.emlékeztem rá... lényeg, hogy addig addig beszélgettúnk,mig kezdett érdekes lenni a hölgy nekem, a stilusa ,az hogy néha csipkelödik,beszologat finoman.... Elhatároztam magamba meglátogatom..... olyan érzésem volt,hogy nem fogok csalodni! Szoval meglátogattam,lakás nagyon jo helyen van ,szinte a központba.... ajtonyitáskor az állam le esett... egy fiatal csinos szép hölgy nyitott ajtot ,kis szexi szemüvegbe olyan csinos titkarnős feelingje volt a dolognak! Unottságnak jele se volt, kedves ,aranyos kezdeményező volt hogy meglegyen a kémia :) megbeszeltük a "finanszirozást" irány a fürdő.... utánna simogatásal kezdett, francia jooo😍 szex jooo 😍 semmi nyafogás nálla ,kedvembe járt végig! Megkinált colával és adott a végen egy kis nassolni valot.... összeségébe azon agyaltam,hogy ennyire vak voltam ,nem figyeltem.fel rá hamarabb ! A Hölgy neve: Tinus 29! Ha vissza jön biztos ,hogy meglátogatom újra 😊
Lizi23 ról vagy lilla20 ról valaki tud valamit?
Lizi Debreceni ha jól emlékszek, próbálj abban a fórumban szétnézni, hátha...
(jöhet ide is egyékbént ha találsz infót ;) )