Megnézem. :)
Megnézem. :)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy Klaudia vagy Daniella aranyesőt vállal?
Kisfiam! Ott van az! Az apróhirdetésben nézd! :-)
Fiúk én nem is látok Nócika nevű lányt a Szabolcs megyeik között. Vagy már levette? :)
Sziasztok
Tegnap tinicsajra vágytam és ugy döntötem megláttogatom Lolitát.Annyit kell mondjak nem bántam meg.Nagyon hozzta a tinis feelinget szük hamvas p*** :)
Jó estém volt és csak ajánlani tudom aki már unja a vén husit :))
Akkor ezek szerint tegnap miattad nem lehetett elérni az Istennőnket!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Kedves Fiatal Barátaim!
Nyíregyházán csak 2 csajt tudok tiszta szívből ajánlani, nem megbántandó a többi lányt!
Puncica már régi motoros a nyíregyházi lányok között, de mindig tud újat mutatni!
A legújabb üdvöskénk Nócika is már régóta "dolgozik", de eddig csak ajánlásra lehetett hozzá bekerülni, de úgy látszik őt is megcsapta a gazdasági világválság szele!
Mindekettőt húzzátok nyársra!!!! :-)
Nócika: Keleti, egzotikus, frenetikus, félvér, BOMBANŐ, ISTENNŐ!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok Makktársak!
Tegnap meglátogattam Nócikát!
Nyíregyháza frekventált helyén, luxus lakásban várt, a lakás tényleg luxus, a minimál stílus keveredik a high-tech-kel.
Pezsgőfürdővel kezdtünk, ahol lassú érzéki franciával kényeztette a makkomat, valami olyan isteni technikája van, hogy már ott elélveztem először. Aztán a regenerálódás jegyében kaptam egy kb 30 perces thai masszázst, mindezt teljesen meztelenül. Ilyen gyönyörű ciciket még soha nem láttam.
Masszázs után mar újra hadrafogható voltam. Közös maszti vezette be életem legnagyobb és legorbitálisabb dugását! :-)
Pillanatok alatt benedvesedett, szűk és nedves a puncija. Ráült a "Kapitányra" és meg se mozdult, de olyant éreztem amit még soha! Egy pillanat alatt beleélveztem.
Probáljátok ki! Unikum a nyíregyházi lányok között.
Időpontot nagyon nehéz egyeztetni, én is legalabb 10x hívtam! De megéri!
Már ma elkezdem hívni, hogy kapjak a napokban időpontot!
Puncicához volt szerencsém még a múlt héten. (részben az itteni róla szóló kedvező véleményeket olvasva esett rá a választásom) Valóban nagyon csinos, kedves, barátságos lány, aki rendelkezik a megfelelő erotikus kisugárzással. Nem unott, nem lekezelő, nincs "elhasználva". Az együttlét során kellően aktív és kezdeményező. Nálam abszolút az ajánlott kategóriába tartozik.
jaja hajdúszoboszlón rendelt a drága. jó bőr, jó teljesítmény. XD
Emberek! Az apróban hirdető Eszter 42 az az Eszter, aki 2 évvel ezelőtt olyan népszerű volt, de aztán eltűnt?
Akk muszály ki próbálnod :) Felelősséget nem vállalok,de életem egyik legjnagyobb szerelme debrecennél vissza olvashatsz! Bár elérni kicsit nehéz,de ne add fel én 2 napig hívtam még mikor tavaly szoboszlón volt, picit erősseb *rba (vagyis mikor én voltam az volt azóta nem tom). Hajrá. Írj majd mi volt.
Sziasztok!
Daniella (29)-nál nem járt valaki véletlenül? Jó lenne egy értékes beszámoló, mert a képei alapján igencsak "megcsiklandozta" a fantáziám.
Köszi: Thomika
egyéb info??
Stora Enso?
annyit mondok mehetsz hozzá nyugottan
hello....
Valaki tudna infot adni Rebeca 29 ről??
előre is köszi.....
Hali!
Érdekelne. Előköszi!
Minden sportás FIGYELEM ha valaki szertné elkerülni a lehuzást meg ilyeneket irjón a fórumba és privátba megbeszéljük van GYULÁRÓL kép arcal együtt,szivesen elküldöm mindenkinek,hogy még az ajtóba kitud szurni a bantut és idöbe eltudja hagyni a terepet........szevasztok..