Sziasztok, voltam hó elején Ginánál, elértem a lehetetlent...megvolt :)
Üdv: Bencec
Sziasztok, voltam hó elején Ginánál, elértem a lehetetlent...megvolt :)
Üdv: Bencec
Mióta megnyitották a körforgalom meg a 41-es között az új utat azóta van ez.Ott keresztül haladva a város egyik legszebb "lakóparkja" van.Ott lakik az astras bácsi is.
Szia!
Először olvass vissza, használd a keresőt a lányokkal kapcsolatban.
üdv fiuk még frisshús vagyok ezen a téren látom ti nagyon tudjátok ki milyen :D szeretnék valamit tudni Kira Szöszi Csinike Klaudia nevű csajszikról remélem segít valaki választani előre is köszi
ÜDv.
Lida melyik városrészen elérhető??
Hát aki a Aldinál van szerintem az eléggáz de izlések és pofonok akik az arany janin vannak nagy ivben kerülendök az egyik fent van a a ***moderálva*** így talán nem moderálják cinti néven figyelik öket egy ***moderálva*** astrából meg ***moderálva*** seatból és ha visszed a csajt már mennek is utánad a többit tudjátok szevasztok!
A Qva é...l..be!!Hát nem moderálták??
Sziasztok!
Akiről fustos tud, az a másik Sparnal van, illetve az örökösföldi Pennynél.
Én viszont tudok egyet a Lidlnél ( amelyik a debreceni úton va, illetve egyet a kállói úti MOL kútnál lévő Aldinál. Azt hiszem minden nagyobb üzletet felsoroltunk ebben a két levélben! :-)))
Thomika
Szia Fustos!
Köszi! Az is érdekelne, aTesco mellett van a spar is, tudnál neveket írni? Megnézném.
DrGeri
Én csak a Metronál tudok.Az nem jó?De vannak a Sparnál meg meg a Pennynél is.
Üdv Emberek!
Rég jártam erre, de mivel meglátogattam Lolíta nevü versenyzőnket, ezért úgy gondoltam írok pár sort.
Nos, már jó páran hangoztatták a hely és a lány korrektségét így nem sok jut nekem! Egyet értek velük!!
A leányzóról annyit, hogy ha valaki friss zsenge husit szeretne érinteni és Tini feelingre vágyik akkor Őt keresse!
Már a telefonos egyeztetés alkalmával összhangba kerültünk, aztán amit azért tett, hogy jól érezzem magam vele, az igencsak felejthetetlen!!!!
Nálam a top 3- ban benne van!!!
Sziasztok!
Igen igaz ez a hangulatfüggő téma amit rólam írtak.....de az már rég volt.
És szerintem mindenkinek vannak rossz napjai.
Az esetek többségében pedig az elején ha megérkezik hozzám egy vendég még semmi gond nincs,mindaddig amig vmi olyat szeretne amit elmondtam a telefonban is hogy nem vállalok...
De mindegy,mindenki azt hisz,amit akar.
Én továbbra is várom a régi és új vendégeket is.
Üdv. : Linda
Sziasztok!
A Tesco környékén tudtok ajánlani lányokat akik szombaton is rendelnek?
DrGeri
Sziasztok!
Bocsi, természetesen Emese masszázsára akrtam kíváncsi lenni!
Üdv: Thomika
Sziasztok!
emes masszázsán nem volt még valaki? Érdekelne, hogy milyen élményekkel lett gazdagabb.
Hát nem tudom milyen lehet Lindának a "kevésbé pozitív" oldala... Én egyből megtaláltam vele a közös hangot.
Szia!
Halgass Dokira! Kriszta, Maya, Puncica, vagy akár Erika is jó választás lesz. Most már csak a képek alapján döntsd el, hogy melyik jön be Neked alkatilag. Ezekben a lányokban maximálisan megbízhatsz.
Most jut eszembe, hogy Erika nem biztos, hogy vállalni fog, mert úgy emlékszem, hogy 30 év a min. életkor Nála.
Köszönöm a tanácsokat, akkor még egy hetet várok vele. csak hogy biztos ne kössek ki rosz helyen.
Sziasztok!
A héten voltam Szandy 24-nél, és teljesen pozitív tapasztalatokkal távoztam. Szandy szépen sminkelve, üdén, szexi kis ruciban várt. Már ez nagyon tetszett.
A szoba és az ágy sajnos elég kicsi volt, de mint mondta nemsokára költöznek.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, bár a képei nem tükrözik a valóságot. Élőben sokkal szebb :)
Amúgy higiénia 5ös, hangulat 5ös.
Sziasztok kedves látogatók és hírdetők :)
Jázmin 19 vagyok,ezuton szeretném jelezni minden kedves régi látogatomnak és az új forumozóknak hogy ismét elérhető vagyok!!!!......... ;-)
'Puszi mindenkinek és szép napot"