Sziasztok! :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akik ismerték és jártak is hozzá a Víz utcán rendelő Zsuzsa 38-hoz... Valaki tud róla valamit? Végleg abbahagyta?
Sziasztok! :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akik ismerték és jártak is hozzá a Víz utcán rendelő Zsuzsa 38-hoz... Valaki tud róla valamit? Végleg abbahagyta?
Sziasztok Maya Pamela Bella egy és e ugyanaz. Nem rég meglátogattam, parkolás egy irányú utca kissé nehézkes, kecó rendben, a hölgy mint a képeken összkép nem rossz, félóra tucatrózsa, francia nem rossz de volt jobb, bf nincs legalábbis nálam nem volt, kf nincs.összesegeben nem volt rossz de semmi olyan se hogy visszatérjek, tipikus fizes lőj,minél hamarabb és távoz jelenség.
Szia Boby10!
Szerintem: Rami, Erika, Szöszi, Anna
Szia Bálint28!
Egy időbe Pesten tűntek fel nagyon hasonlító fotók, de ez végül nem nyert megerősitést. Lehet végleg abba hagyta vagy külföldön van.
Dóra 23 mindenképp ajánlott! Kedves, nagyon ügyes és külsőre is hibátlan!
Tiffany 21-ről infó, tapasztalat?
Köszi!
Kiara 22 bátran menj ha szereted a magas, vékony lányokat! Magasabb mint gondoltam...
Grétike 21 érdekelne, ha van vkinek infója
Kár érte. Kiváló ügynök volt.
A kis nimfa... :)
Nem értem, kire gondolsz vagy kire érted hogy nimfa?
Sziasztok! Lola 26-ról valakinek infója? Köszönöm aki ír!
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Belly vagy Dóra 23?
Olvastam mindkét hölgyről infókat (Bellyről kevesebbet) de most azok véleményére lennék kíváncsi, akik mindkét hölgynél jártak már!
Köszönöm!
Látogasd meg,most nagyon nagy szerencséd van "pont" egy helyen vannak 😊😉😉 Érdekesss😉😉 Regisztráciodat nézve ujonc vagy,szóval csak óvatosan ,ne légy nagy étvágyú egyszerre ne válalld be őket mert "nagyvadak" de külön külön ha mész hozzájuk, biztos nem fog érni csalodás😉 Gondolom én...... mondjuk " én" annyira nem ismerem őket, vagy mégis......😉🙃😉🙃
Köszönöm a válaszod!
Azért rajtuk gondolkoztam, mert a külső nagyon jó mindkét esetben, a visszajelzéseik is rendben vannak. Kérdés hol jobb a műsor?
Az hogy most pont egy helyen vannak az szerinted hátrány? Nem tudok rájönni a hozzászólásodból, ahol azt írtad "érdekessss :)
Szia! Engem is érdekelne az infó! ☺️ Akár privátba is
Nem hiszem ,hogy hátrány lenne mert egy helyen vannak....voltam egyszer a Claudia31 hez aki akkor a Bellynél volt lakás tiszta rendezett volt....Ne gondolkozz... látogasd meg mind a kettőt külön -külön..... és írd meg a forumon ha pozitiv vagy negatív a tapasztalatod esetleg.... kaladra fel....😉😉
Nyíregyházán jár valaki masszázs lányhoz? sajnos elő jött a hátfájásom és akkor már kellemest a hasznossal elvét követve lenne akit ajánlani tudtok? :) előre is köszönöm
Biztos nézted az oldalt mostanában :)
Nyilván a mennyiséggel nem szokott gond lenni, hanem inkább a szolgáltatás minősége a kérdéses. Ezért is írtam célzottan a kettő hölgyet, mert róluk lehet tudni rendben van a szolgáltatás. Csupán tapasztalatra voltam kíváncsi olyantól, aki megfordult mindkét hölgyben/hölgynél :)
A héten nem terveztem utazást más városba. Meg ez most reggel történt, és hirtelen ötletként született meg :)