Sziasztok érdekllődnék 1 lány után régen Beatrix vagy alexa26 néven volt elóre is köszönöm ha valaki tud uj elérhetöséget.
Sziasztok érdekllődnék 1 lány után régen Beatrix vagy alexa26 néven volt elóre is köszönöm ha valaki tud uj elérhetöséget.
Üdv!
Személy szerint engem érdekelne a masszázs, ha privátban tudsz írni pár dolgot, azt megköszönném.
Szép napot neked is!
Sziasztok merlin69 ha itt nem is de a debreceni forumba találszróla tapasztalatokat csá
Sziasztok skacok.(nem tudom jó helyre írok e)
Kim vagyok és szeretnék mindenkitől elnézést kérni aki mára be volt hozzám írva,meg aki nem atttól is .Sajnálatos módon ma egy kissebb baleset miatt nem tudok vendéget fogadni.Megértéseteket köszönöm.És Akik ma kimaradtak külön élményben részesülnek majd kárpótlásként.
Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Készülök meglátogatni nyíregyen Málna ( Candy ) és Perla néven szolgáltató MILF hölgyeket....
A képeik alapján mindketten ajánlott kategóriának tünnek, az *rfekvés miatt azonban választanom kellene közülük, egy kicsit magasabb ***moderálva*** dolgoznak mint az átlag........szívem szerint felkeresném mindkettőt, de most így egyszerre kicsit húzós lenne a dolog.
Mivel nem a szokásos *rakról van szó, nem szeretnék vakra menni, ha valakinek van a nyíregyi tevékenységükről tapasztalata, megkösszönném, ha segítene a választásban.....
A képeik köött mintha átfedés lenne, vagy csak én látom így?
Köszi az infókat
Barby-Szandy párosról nem tudtok valamit?
Kim nekem is nagyon bejön képek alapján . Beszéltem vele , *rra szerintem kicsit húzós masszázshoz képest. Lehet választani kézi és francia befejezést is ami a szerintem dr*ga masszázson még plusz kettőt nyom. A másik problémám , hogy azt mondta a toldi környékén van , ami kicsit aggodalomra ad okot , bár már volt ott is több pozitív csalódásom :) De egy megnyugtató beszámolónak örülnék én is :)
Üdv!
Én is kértem priviben infót, s itt is megköszönöm előre is a tájékoztatást.
akinek írtam priviben, azoknak annyit hadd javítsak már, hogy nem tök fej, hanem tök JÓ fej, tudom csak két betű, mégis mekorra különbség :)
Hát igen, elég konkrét a kim optikailag :D Ha meg még egyéb téren is odaba..ós. Írd meg mi volt engem is kíváncsivá tett,bár még soha nem voltam masszázson,kivéve thai :) inkább izélős helyre mek, de a Kimen nekem is végig szaladt a szemem :D Én nem nagyon gondolkoznék rajta! "Egyebet nem tudok el mondani, kérem kapcsolja ki a kamerát ":D
Szia.
Küldtem privát üzenetet, majd nézd meg.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok férfitársaim!
Egy-két éve járok itt Nyíregyházán különböző hölgyekhez,sok negatív és pozitív tapasztalatom is van már. régi vágyam volt,hogy kipróbáljam két lánnyal is. Szerencsémre találtam ezen az oldalon 2 belevaló lányt,akik barátnők is és a való életben sem mondanak egymásnak nemet. Elmentem hozzájuk-előzetes időpont egyeztetés alapján- és már az ajtóban kellemes meglepetés ért,mivel a lányok tényleg olyan csinosak mint a képeken. Beinvitáltak a nappaliba,ahol üdítővel kínáltak és egy kicsit beszélgettünk.Utána következett a közös tusolás,ami már önmagában is egy élmény volt,igaz a kád lehetett volna egy kicsit nagyobb....
A lányok fergeteges showt nyomtak,aztán én is bekapcsolódtam. Legyen annyi elég,hogy ez sokkal jobb volt,mint amit elképzeltem magamban. Köszönöm csajok,biztos,hogy visszajáró vendégetek leszek!!!
Ha valakit érdekel,a két hölgy neve és elérhetősége,akkor priviben megadom! További szép estét mindenkinek!
Üdv: Joseph
Sziasztok!
Lolita nevezetű hölgyeményről tud nekem valaki, valami infót mondani!!! ha lehet priviben írjátok már meg, hogy mit lehet róla tudni!!!
Előre is köszi!
Kim?
Szia,
Perlát nyugodt szívvel ajánlom, részleteket priviben, ha érdekel.
Üdv,
BJ
Sziasztok!
Nem tudjátok Kitty (25 ) honnan jött a mi kis városunkba?
Korina (26 ) is érdekelne. Láttam, hoy máris négy ember kedvence lett. Aki már volt Nála, igazán írhatna egy kis beszámolót.
Illetve Perla (31) is csiklandozza a fantáziámat.
Köszi: Thomika
Sziasztok Rózsa és Éva vagyunk. Kedves Régi és új vendégeim, szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy ezen a héten 14.-ig tudunk fogadni benneteket,mert családi események miatt kb 10 napig nem leszünk elérhetőek.Köszönöm a megértéseteket.
Sziasztok!
Aki bejutott Ginahoz (39) az elárulná mostanság merre rendel, illetve hogyan alakulnak az *rfolyamok?
A választ privát üzenetben is küldhetitek.
Szia!
Sok sikert a tovbábbiakban!
Üdv: Thomika
Sziasztok! :)
Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy hamarosan befejezem a dolgot és már csak a héten hétfőn reggel 10 és délután 4 illetve kedden reggel 9 és délután 4 között leszek elérhető.
Minden jót nektek és köszönöm a sok kedvességet.
Puszi nektek: Puncica (Eszti)