A találkozó után kérhetünk egy beszámolót? ;)
A találkozó után kérhetünk egy beszámolót? ;)
Én már egyeztettem is biával, úgyhogy jó reklám volt. ;)
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én voltam már 2x Biánál, és semmi hasonlót nem tapasztaltam, amiről Lábimádó írt. Sőt, nagyon kedves, aranyos volt velem. Mondjuk biztos hogy a szimpátián is sok minden múlik...
Lehet hogy Lábimádó nem volt szimpi neki... vagy tényleg balhézott valamit...
Én bátran ajánlom Biát! :)
Nah fiúk ezek után döntsétek el,hogy kinek van igaza,ki írja a valóságot... :) Mondjuk annyit tuti elért vele Lábimádó,hogy néhány eleddig Biához készülő leendő vendégnek beletette a darazsat a fülébe és elgondolkoznak,hogy lehet máshoz kellene inkább menni. (Én még sosem voltam nála,szóval nem tudok érdemben hozzászólni a "vitához")
Én a teljes igazságot írtam le!!! Miért kellene hazudnom? Szóról-szóra így zajlott és igen, akkor is megmondtam neked, hogy ezt le fogom írni, mert bunkóság volt! Ez nem fenyegetés volt, hanem ígéret. Én pedig ellentétben veled, betartom a szavam!
Nem kiabáltam, mert nem szokásom, közöltem, hogy leírom, mert ezt nem engedheti meg senki magának. Szerintem.
Kedves lábimádó, T. Péter!
Látom beváltottad a fenyegetőzésed... mert Te aztán igazán kultúrált ember mondjára távoztál...!
Igen, igazad van, el kellett, hogy küldjelek, de az egész nem úgy történt, ahogy leírtad. De ezt akkor elmondtam világosan, hogy miért kell elmenned...ÉS NEM AZÉRT KÜLDTELEK EL, MERT NEM VOLT RÁD IDŐM!
Nem a szagod üldözött el, amit még kis is bírtam volna, ha a gusztustalan stílusod nem veszed elő...
Te mondod magad kulturált embernek??? Aki a folyosón ordibál és vergődik...??? Hát ne csodálkozz, hogy ezek után nem fogja elhagyni a "csöpp" számat egy bocsánat kérés sem.
"Udvarias, sportos, igényes... " ez PONT nem te vagy.
Lábimádó: KERÜLENDŐ, átbaszós, vergődős.
B.
Sziasztok!
Egy szuper élményemet meg kell, hogy osszam veletek. elöljáróban annyit, hogy 30-as jól szituált, igényes, nem dohányzó, nem ivó udvarias férfi lennék, így gondom nővel soha nem volt! 183 cm vagyok és 82 kg, sportos, egész életemben sportoltam.
És most az "élményem"ami a mai nap esett meg velem:
Bia 22 - 31/325-...3 telefonszámon érhető el. Hát én el is értem csütörtök délután és lebeszéltem vele egy péntek délutáni randit. Pénteken 11 órakor rácsörögtem, hogy 13 órára mehet-e. Egy nagy igen volt a válasz. Mivel 80 km-re vagyok a tetthelytől, ezért erősítettem rá. Elöljáróban egy masszázsban állapodtunk meg, a folytatás pedig nyitva hagytuk lesz ami lesz alapon.
Az odaérés is kalandos volt, mivel több utcát adott meg, majd nagy nehezen odaértem a Mo...va utcába. Lakásba fel. Ott egy nem túl magas, nagyon dekoratív, formás fenekű lány fogadott (pont mint a képeken). Beinvitált, majd szobába be, leültetett és közölte, hogy mindjárt jön, csak átmegy beszélni a barátnőjével. Mondom neki, hogy addig letusolnék, lemosnám az út porát. Mondta, hogy mindjárt visszajön és egyeztetünk. Na mondom pár percet még kibírok. Vissza is tért, (gondoltam hoz egy pohár vizet vagy valamit) és közölte, hogy még sincs ideje fogadni, menjek el! Mondom neki, hogy kicsit messziről jöttem, meg is volt beszélve, miért menjek!? Válasz annyi volt, hogy most nincs ideje rám!!! Kulturált ember lévén nem küldtem el oda ahová gondoltam, hanem távoztam.
Voltam már pár lánynál, de ilyet én még nem éltem meg! Így átbaszni valakit, főleg, hogy időm és p*nzem ment el a semmire úgy, hogy választ sem kaptam a miértre!
Innen üzenem ennek a "hölgynek", hogy minimum egy bocsánat, elnézés szavak elhagyhatták volna a csöpp száját! Ez lett volna a minimum, bár gondolom a gyerekszoba hiányárá vezethető vissza ezek elmaradása.
A lényeg: Bia 22 - ELKERÜLENDŐ, átbaszós.
Persze már beleéltem magam a dolgokba, így telefon elő és rákerestem egy másik hölgyre, aki azonnal tudott is fogadni (a mai nap).
Heléna 27-re esett a választásom. Hát már elsőre oda kellett volna mennem! A helyen van mit finomítani, de a hölgy tökéletes. Kedves, aranyos és minden megbeszélhető vele. Nem részletezném, a képek itt is a valóságot tükrözik, de itt van egy kis intelligencia is, ami nem árt :) Meg volt, jó volt, köszönöm neki! Ajánlott kategória.
Kim,és Milla a Plázánál együtt rendelnek, ma szerencsém volt,és meglátogattam őket.
Szia ez nem valós mert voltam náluk debrecenbe.
Szia mi az uj száma a régi hirdetés nem él.
Sziasztok!
Ki járt már Jessica 25-nél?
Ha van tapasztalatok vele kapcsolatban ne hallgasátok el :), privát üzenetben is jöhet a beszámoló.
Én is beszéltem már Vele, nagyon szimpatikus volt.
De perpill, néhány napja nem hirdet. Mit gondolsz, máris befejezte volna?
Szia!
Te milyen véven hirdetsz? Nem látok Kim néven hirdetést pedig ezzel aranyos hozzászólással felkeltetted az érdeklődésemet :)
Hétfőn voltam nála,de nagyon nehéz volt bejutnom hozzá,de hidd el megérte. Kitartás!!!!!
Szzasztok! érdeklődöm,hogy Zsany 25-már nem dolgozik? valaki valami infót tud róla? köszönöm.
Úgy látom Gina eltűnt... valaki nem tud róla valamit?
Hmm...
Szia! A Beatrix a Plázánál rendel Regivel,és Millával. Nagyon jó,és megbizható csapat.
Sokszor tényleg hátrány ha többen vannak , de vannak ott is normális szolgáltatók . Mondjuk én alapból jobban szeretem ha egy lakásban egy lány van. Az viszont megint nem feltétlenül jelent jót , ha egy lány egyedül van. Ott van pl a gyula nevezetű csoport . Bármilyen néven hirdetett úgy adta elő , hogy egyedül van közben mégsem ... Leírnád azért milyen környék ? Franciáját próbáltad ? Megéri ? Élőben milyen ? Mennyi textil van rajta ? Lehet taperolni? stb . ilyesmikre lennék kiváncsi :) Köszi előre is
Akkor nyugodj meg mert Kim nem a Toldi környékén van . :D Tegnap jártam nála, ügyes kezű meg egyéb . :) Valóban nem a leg olcsóbb de megér egy próbát ! Már ha szereted a dumás formás lányokat . Amúgy a Toldi felé van még egy két kedvencem ,akármilyen rossz hírü környék is . Én csak azt nem szeretem ha többen vannak egy kecóba , mert azzal már jártam meg . De sztem aki egyedül rendel , ott nem lehet baj .