Rosszindulat nélkül írom a giggolok miért nem a férfiak közé teszik fel a képeiket miért a nök közé???????????????????????
Rosszindulat nélkül írom a giggolok miért nem a férfiak közé teszik fel a képeiket miért a nök közé???????????????????????
Már nem fontos, el tudtam érni Lottit.
Viszont olvastam egy hatalmas hirdetést az egyik ilyen oldalon. Figyeljetek:
Anyagi támogatóm keresem!Én egy csinos 30éves ,nagy mellű lány vagyok..Kép nélküli levelekre nem válaszolok!Mindenkinek nem tudok válaszolni,csak annak aki számomra szimpatikus!30év alattiak,illetve mackós testalkatú férfiak nem érdekelnek!
:D
Így te bantu (Gyula) igazad van nem vagy idö mámiás mert öt perc alatt lehuzod a vendégeket és utána15 perc alatt kidobod azt is aki 1órát f*z*tett.
Lotti-t valaki el tudja érni telefonon?
Hello.
Lehet lecserélték őket, mostanában elég sok hirdető jelent meg, de szerintem a fele kamú :)
Nem tudjátok mi történt Bia Gina párossal?
Ilyenek meg mindig lesznek. Vagy egy jó hirdető, vagy egy ismertebb, elfogadottabb hozzászóló nevét próbálják elvenni. De mindig lebuknak... :)
A varnyú monya a szemednek,hogy csecsebógyó!
Ezen én is csak mosolyogni tudok :)
Nem tudom kinek szúrta a szemét a hozzászólásom, de legalább vakult vóóóón bele!!!
Szóljak én is hozzá ehhez a sok sz...rhoz amit az elmúlt egy hétben ideb..sztatok vagy inkább ne???
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Delia Nevezetü leányzót csak ajánlani tudom !!!! Ma délelőtt meglátogattam , Végtelen egyszerű volt vele egyeztetni , igaz nem kicsi az akcentusa !
Ettől függetlenül megértettük egymást , nagyon kedves , odafigyelő , viszont ami nagyon lényeges folyamatosan mosolyog , jókedvű , jókedélyű lány !
A kezdők feszűltsége jellemző rá , de a dolgát jól végzi !! RÉG VOLT MÁR SZERENCSÉM ILYEN SZŰK LÁNYHOZ !!! Hiddjétek el nem kívánja az ember a popót , mert neki még ott is szorít !! Tényleg nagy élvezet volt számomra !!!
De az is igaz, hogy nem sakkozni akar velük az ember. :)
Már csak azért sem, mert hirdetőként regisztrált. Képzelem mekkorák az agyi kapacitásai. :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok! Voltam Bogikánál és Hettynél külön külön nagyon jók bárkinek tudom ajánlani. nagyon aranyosak kedvesek és szépek. mindenkinek csak ajánlani tudom őket! kedves fogadtatás higénia megvan!
Sziasztok
Remélem a nick nevemet "megmondó" nem keveritek össze a megmondó2-vel !!!!!
Mindenkinek jó ribizlizést, ja most eper szezon van :)
üdv.
megmondó
Ja a lényeg srácok Gyula nem adja fel figyeljetek oda.De gondolom vágjátok,hogy kiaz.Csáó
Csáó szimhapsi küld már elnekem kinga merre felé fogad jártam régen egy csajhoz..................nagyon hasonlitrá remélem ö az itt is jó vagy privátba köszi csá.
Üdv mindenkinek!
Ma már elérhető vagyok.
Bocs,hülyeséget írtam,nem Amanda,DANIELLA!!!!!!!!!!!!!!!