Lehetsz 40 vagy 23 vagy akárményi akár milyen pozban ruhában vakuval fotózva,hogy fehérnek tűnj de a ...............az mindig fekete marad Gyula :))))))))))
Lehetsz 40 vagy 23 vagy akárményi akár milyen pozban ruhában vakuval fotózva,hogy fehérnek tűnj de a ...............az mindig fekete marad Gyula :))))))))))
Hi!!
Amina 19 és Kinga 23 nevű hirdetökről valakinek tapasztalat, képeik alapján igéretesek ....
Előre is kösz!
Üdv.
Üdvözlök mindenkit. Rózsa vagyok-Szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy Május 26.-tól Június 5.-ig nem leszek elérhető,köszönöm a megértésteket.
Igen, csak ott. Én csak franciát kértem. Az jó volt. :)
Petya ki ez a lany??csak skype-on lehet elerni??
Konrét tapasztalat?
Helló Sámán!
Napi szinten nem tudom követni, hogy ki hova költözik, de a képei alapján Kitty 23 még a régi helyén volt fotózva illeve ott találkoztam vele.
De azért kösz az infót :D
Valamint szvsz nem a hely miatt megyünk hozzá és máshoz, hanem a szolgáltatás minősége miatt.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Csá Megmondó!
Tévesek az infoid Kitty 23-mal kapcsolatban,mert én a múlt héten is voltam nála és már nem ott rendel ahol eddig!
De nálam most Jennifer a befutó!
Üdv!
Jennifer 19 érdekelne.
Vki vmi info?
Van egy új csaj a városban. Máshol hirdetett eddig, itt még nem skype-on lehet vele dumálni. Egészen kiválóan cumizik. Érdemes keresni. :)
Sziasztok tudnátok nekem mondani megbízható, max 30 éves lányt? Lehetőleg oylat, aki a városközpontban, vagy annak környékén rendel?
Csá!
Régebben én jártam a Kitty23-nál, írtam is róla beszámolót (akkor kezdett itt rendelni), de azóta átjáróháza hely ahol rendel lányok képei alapján.
Csákány tegnap beszélgettem egy haverral Zsani 20ról ,hogy hozzá mégnem tudtam eljutni ö azt mondta minden rendben a csajjal ajánlott keménycickok stb *r korrekt a megszokott azon az uton fogad ahol a tunning bolt is van sziasztok jó szórakozást.
Csá makktársak!
Érdekelne néhány szolgáltató!
Jennifer 19
Korina 26
Zsani 20
Andy 19
Viola 22
Kinga 23
Kitty 23
Kata 19
Delia 21
Csak megbízható információt várnék olyanoktól akik már jártak a hölgyeknél!
Uraim, a véleményem szerint, csakis azért vannak a giggolók itt, mert az ő d*lg*z*ik is ezen az oldalon szerepelnek!
Ha a lakásban együtt vannak akkor itt miért ne szerepelhetnének együtt???
A masszázs *** moderálva *** a lányokat Nyíregyházán!
:)
Ezt én is akartam már írni... Miért vannak a lányok között a fiúk hirdetései is?
Nati hozzászólásán meg mit kellett moderálni?
Rosszindulat nélkül írom a giggolok miért nem a férfiak közé teszik fel a képeiket miért a nök közé???????????????????????
Már nem fontos, el tudtam érni Lottit.
Viszont olvastam egy hatalmas hirdetést az egyik ilyen oldalon. Figyeljetek:
Anyagi támogatóm keresem!Én egy csinos 30éves ,nagy mellű lány vagyok..Kép nélküli levelekre nem válaszolok!Mindenkinek nem tudok válaszolni,csak annak aki számomra szimpatikus!30év alattiak,illetve mackós testalkatú férfiak nem érdekelnek!
:D
Így te bantu (Gyula) igazad van nem vagy idö mámiás mert öt perc alatt lehuzod a vendégeket és utána15 perc alatt kidobod azt is aki 1órát f*z*tett.