Hello
Linda23
Kitty23
Hello
Linda23
Kitty23
Kérem valamelyik itt hirdető lány küldje már el nekem pontosan leírva persze privátba,hogy hogyan müködik a hirdetés feladás A-Z mindent írjon már le. Szeretnék feladtni itt a 1 hirdetést a barátunk gyula képeivel persze arcképes képekkel,hogy a kezdö kalandvágyok ne szaladjanak bele még véletlenül sem mert elégsokan csak rábukkanak az oldalra kiválasztják pont ezt a réti négert és na bumm megvan a baj és talán így tudok valamennyit segíteni.Sokat olvashatunk róla és munkásságáról.Szerintem nagyon sokan vannak akik belesem olvasnak a fórumba nem is tudják,hogy van ilyen.Az is 100% vannak akik mellényultak és nem írnak mert szégyelik vagy nem szeretnének róla beszélni mitörtént akkor és ott velük.Már csak ha csak annyit elérek,hogy az ajtóban felismerik az is valami mert onnan még vissza lehet fordulni mert bent már betámadnak a cigók.Nagyon sokszor úgynyit ajtót a kis bantu csaj,hogy elbujik az ajtó mögé és azt mondja gyere be mert meztelen vagyok meg hasonló dumák.Takaritsuk ki a szemetet.Onnan tudok róla annyit ,hogy én is beleszalatdtam kapkodtam nem olvastam a fórumba bele de se baj.Nekem az a pénz apró amit ott hagytam neki meg kenyérekellett.Meg hamegjelenik valami újj hirdetés 1-ből hívom mert a hangját 1ből felismerem de hirdetései 98% a képekböl levágom,hogy ő az.
Remélem olvasod ezt te réti néger emlékszel én voltam az aki kifeléjövet az ajtóval poánbasztalak 1jópár éve.
Elöre is köszönöm a segítséget.Csáó
Ui:Kérem a kedves szerkesztőséget ne moderálják ezt a hózzászólásomat köszönöm.
kklaci neked privát uzit szeva.
sziasztok.a multkorába voltam deliánál.nagyon kezdő,alig fért bele a f...am,amit hangosan jelzett is.lovagolni nem akar,meg van egy szép házőrzője is .vigyázós kategória.
Helló,
Rubi 30 az kamu. Ennyit a fényképgaranciáról!
Üdv.
sziasztok
reginarol van mar valami info?
valaki meglatogatta mar:)?
Hitelességről annyit hogy megkaptam a fotógarit. XD
Szia Focus!
Várjuk az infot! :-)))
Üdv: Thomika
Sziasztok Lili 36 telfonszámát küldjétek el sajnos lekerült a hirdetése köszönöm.
Holnaptól vagyok csak sajna.
Hello ma este nem?
Holnaptól elérhető vagyok.Puszi
Helló,
péntek délután felugrottam Erikához. Fantasztikus csaj, kedvesen fogadott, természetsen fehrneműben. Tiszta a lakás, a fürdőszoba stb. Nagyon kommunikativ, rögtön beszédbe elegyedett majd a zuhanyzást követően ahogyan az illik egy igazi nőhöz hozzálátott a kényeztetéshez.
Úgy érzem olyan dolgokat is kaptam tőle, amelyekről nem is beszéltünk.
Igazi érett nő, mint egy értett gyümölcs, ízletes puncival. Valóban finom volt!
A szexet követően nem érzékeltette, hogy lerendeztük a dolgot és mindenki menjen az útjára, hanem meztelenül maradt félig raám feküdve az ágyon és még kb. 10 percet beszélgettünk.
Biztosan hamarosan ismét meglátogatom.
Üdv.
Sziasztok
Ha valaki meglatogatta reginat irjon mar hogy milyen
Erdekelne nagyon:)
Hello
Katáról tudok infót adni, mert voltam nála. Kb 2 hónapja, de a telefonszámát azonnal töröltem. Az életkor, csupán tájékoztató jellegű, egy kicsit idősebb. Közel dolgozik a belvároshoz, az *rai az átlag. Amikor én voltam nála, lehet voltak magánéleti problémái, mert egy kicsit, erős volt a szájszaga. A franciája nem kifejezetten a legjobbak közé tartozik, de a p..ci az finom passzentos, nincs szét hajtva. Kedves, lehet vele beszélgetni, a p*nzt előre kéri. Nem rossz, de inkább csak ha nincs más.
Sokszor nagyon sokba kerül , ha csak elmész :) ebbe inkább nem mennék bele. Egye fene . Írd meg privátban légyszíves a részleteket és jövőhéten meglátogatlak , mert úgy látom csak héttköznap vagy. Köszönöm. Üdv
Szia Regina!
Ha üzenetben megirnád a lehetőségeket akkor azt megköszönném és én megnéznélek amint lehet.... a puding próbája az evés...!
Üdv!!
Szia Regi!!
Mai napon esetleg rendelsz???
Kedves Ronnie!Híteles beszámoló??Ha eljössz és megnézzel azzal nem vesztes semmit és nem kerül semmibe.Annál hítelesebb nincsen.