Valamelyik nap amikor voltam a Sehike22 - nél, utánna gondoltam eggyet mondom felhívom Adélkát, nem mintha annyira vágynék rá de gondoltam felhívom már, márha felveszi... hívtam vagy nyolcszor de semmi, aztán hívom kinyomja, hivom kinyomja, vagy 6szor egymás után hívom kinyomja... 🤔😊😊 Hangsúlyozom Adélka jo szolgáltato, szép, csinos, de engem pl.. kétszer átvágott elsőnek nem is irtam ide ki mert mondom van olyan, higy valaki elalszik, másodjára ő mondta menjek tízre addigra fel kell tuti persze, hogy nem volt elérhető amikor hivtam a háztól, kivolt kapcsolva a telo... Szerintem. elsőnek én irtam róla ide, mert valoba jo volt amit nyujtott, sőt adtam neki tanácsokat mire vigyázzon, (fürdő tiszta legyen mindig, törölköző legyen stb...) erre kétszer átcsesz, de másodjára annyit nem mond hogy bocsi neharagudj.... de azota is mint hallottam. pár embert becsapott, van aki irta is a hirdetése alá, hogy az ajtonál közölte vele, hogy nem tudja mégse fogadni! Közbe én már viszonoztam neki párszor a kedvességét mert a lefoglalt időpontokra a haverjaim elfelejtettek elmenni...
🙂😏 Ahoz képest mennyi haveromnak be ajánlottam, hogy keresse fel a lányt mert tényleg nagyon jo, ahoz képest hát.. pont engem vágott át..... Mégegyszer leirom Adélka szolgáltatása 10/10, nem lehúzni akarom, de mások idejével játszani, ugy, hogy a legkisebb megbánást se tanusitja, amiatt mert a megbeszélt időpontba nem bír felébredni.... hát.... nem. tudom.... kár érte nagyon!!!! Nem csak a pozitív infot kell elviselni hanem a negatívat is tudni kell kezelni és tanulni belőlle, hogy még jobb szolgáltato legyen az adott hölgy!!