Kedves Ronnie!Híteles beszámoló??Ha eljössz és megnézzel azzal nem vesztes semmit és nem kerül semmibe.Annál hítelesebb nincsen.
Kedves Ronnie!Híteles beszámoló??Ha eljössz és megnézzel azzal nem vesztes semmit és nem kerül semmibe.Annál hítelesebb nincsen.
Barátnőd milyen néven hirdet itt ? Ne vedd sértésnek , ha tényleg te vagy a képeken , csak itt és más helyeken is egyre több a csaló , ezért gyanakszik nyílván az ember jogosan. Ha kapok egy hiteles beszámolót én is meglátogatnálak :) *r*król privátban tudnál írni nekem esetleg?
Sziasztok!
"Sziasztok! kedves szexi fenekű, hosszú combú szép barna kedves lány vár rád! hívj bizalommal!
Telefonszám: +36 70 217......"
Az alábbi hirdetési szöveggel és egy impozáns képpel hirdet itt az aprón egy lány, valakinek esetleg tapasztalat ????
Zsani20 mostanában nem elérhető pedig jó szolgáltatása volt ... nekem bejött.
Mostanában még az Amina nevü lányt látogattam meg nekem rendbe volt .. normál körülmények normál szoláltatás...szerintem a Mona nevű hirdetés is őt takarja ezt mondjuk nem értem tehát csak vigyázva az ördög sosem alszik...
Üdv!!
Szia Regina!
Köszönjük a tájékoztatást! Az pedig külön öröm, hogy mindezt sikerült kulturátan és normális hangvételben megosztani velünk.
Páran példát vehetnének :)
Üdv uraim!A Karolina hölgy elvileg és gyakorlatilag is egy helyen rendel a Rebeca és Lilla leányzókkal!Én eddig csak Rebecánál jártam 2alkalommal!Ő korrekt szolgáltatást nyújtott számomra!Ha ebből indulok ki hogy ő korrekt volt velem és nem volt lehúzás nem volt harapós élőlény a lakásban és nem volt biztonságos őr sem a másik szobában illetve minden a megbeszéltek alapján történt így talán elképzelhető hogy a Karolina és a Lilla is korrekt lesz majd a szolgáltatásokat illetően!Ismét jelzem hogy ez csak egy gondolat mert még a szolgáltatásukat nem vettem igénybe!
Karolina már levette Jessica-Jane Clement képeit, de tegnap este még ott voltak, ma már csak Éden Niki.
Sziasztok!
Azért mostmár jó lenne egy HITELES beszámoló Regina-ról.
Szerintem az eloszlathatná a kételyeket és akkor uccu-neki én is meglátogatnám, mert a képei alapján elég "dögös" csajszi! :-)))
Üdv: Thomika
Tény hogy fent vagyok egy svájci oldalon mert a nem épp kedves fönökség nem vette le a hírdetésem több szöri kérésre se .Oda nem fogok többet menni.java részt külföldön dolgozom.Azért épp Szabolcs mert van itt egy régi barátnőm akivel voltam már külföldön.
Hi!
Google a barátom és rá is kerestem pár képére (az az egy pont nem volt köztük) mielőtt hozzászóltam de én nem találtam semmit ezért is kérdeztem hogy miből gondolod.
Igazad van az egyik képe tényleg fent van egy külföldi oldalon, viszont csak az egyik és sokkal kisebb méretben.
Szóval ha tényleg nem az ő képei akkor honnan szedte a többit? Ráadásul ekkora méretben...
A bemutatkozó szövegért jár a feketepont de a képeken ő van szerintem.
Ellenben Karolinával aki Éden Niki alteregója (Jessica-Jane Clement nem tudom hogy jött ki).
Google a barátod ! Svájci oldalon van fent a kép , igaz ugyanígy Regina névvel , de szerintem svájcból ha valaki haza is jön , nem hiszem , hogy pont szabolcsba. Aki szöveget lop , mondván , hogy sietni kell arról a kép lopást is el tudom képzelni. Ugyebár sietni kell a hirdetéssel akkor rakjuk össze , pár kép innen , bemutatkozó szöveg onnan , saját szám és kész is :) Jöhetnek a vendégek. Ha nem kamu akkor annak nagyon örülök , mert ígéretes képek , de azért én maradok óvatos :) HankMoody majd egy beszámolót várok tőled ,ha kipróbálod :)
Bocsi a link nem megy: keress rá erre:
Jessica-Jane Clement erotikus fehérneműkben
Karolina első képét vesd össze ezen a linken lévő 3. képpel:
http://celeb-kepek.info/2009/07/jessica-jane-clement-erotikus-fehernemukben/
Hi!
A kamuképeket alá is tudod támasztani valamivel? Mert ez így csak üres vádaskodás...
Karolináról mit tudtok? Gyulánk hirdet új néven vagy valós?
Szia csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha jól gondolom te pont nem voltál még nálam.Nem tudom hogy nyílvánithatsz véleményt olyan dologról amiről nem tudsz semmit.Várlak szeretettel:)Szolid kis otthonomba
Sziasztok!Regina vagyok az új lány, amint látom én vagyok a porondon.Nagyon sajnálom,hogy sok az irigy ember és nincs fogalmuk a portfolióról,ami egy profi fotós által készített kép sorozat.Amúgy jól megy az üzlet. :)))) Aki eddig jött nem panaszkodott, hogy nem volnának valódiak a képek.Krisztának meg annyit hogy bocsi siettem a hírdetés elkészítésével ,hamarosan lecserélem nehogy összekeverjenek vele!LOL
Oke koszi az infot
Helénát és Jázmint dícsérik , náluk sajnos még nem voltam. Linda jó választás lehet , mert jó teste van , szép arcú és korrekt *r*kkal dolgozik. Nála már többször is jártam. Panaszra nincs okom :) Perla és Daniella is nagyon jó választás , Perlánál igaz nem voltam , de sok jót hallottam róla is . Daniellánál voltam , szerintem nagyon jó nő. Dögös , szép arcú és nagyon jól csinálja amit csinál. Velük egy "baj" van csak , hogy hétvégén nincsenek egyáltalán hétköznap pedig csak 10-17-ig :) Glória szintén dícsért , de nála sem voltam még .
Es tenleg,ugyanaz a szoveg:)
Valaki tud ajanlani megbizhato szep lanyt?
Szia!Én nem tudom hogy kamu e a fotói de hogy "ellopta" a bemutatkozó szövegemet az bíztos!:(Örülök hogy ennyire tetszett Neki csak ......szóval értitek!:)
Szia! Én annyit tudok róla , hogy az összes képe kamu :) Ebből kiindulva én nem foglalkoznék vele .