Ma Linda 24 -nél jártam.
Környezet: 5*
Hozzáállás: 5
Diszkréció: 5 - nem volt rajtunk kivül más
Kapcsolatfelvétel:
Pár csörgés után felvette, mindent korrekten megbeszéltünk. Még arra is felhívta a figyelmet, hogy aznap szerelési munkák miatt nincsen melegvíz.
Lakás:
Toldi, panelházban. Közelben és kicsit távolabb is remek parkolási lehetőségek, de tömegközlekedéssel is elérhető. A lakás igényesen berendezett és kényelmes, minden minőségi és márkás. Patyolattisztaság. Linda tisztaság és rendmániás, már-már egy kicsit zavaró is :), de ez is inkább azért, mert elszégyenlem magam, hogy a földre teszem a ruhámat, és nem egy fotelba.
Külső: a képeken is látható lány fogadott, a megadott paraméterek valóságosak. Csinos, vékony testalkatú, kis aranyos mellekkel - aki a nagy mellet, vagy teltettebb nőket szereti, az szerintem ne őt keresse fel.
Hozzáállás: igazodik a vendéghez, ámbár azt mondanám, hogy jó ha inkább a vendég irányít, egy kis szemérmességgel zavarba hozható. Nem tudom, hogy a fórumban olvasottak mennyire igazak, de semmi rosszat nem tudnék elmondani a módoráról. De ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy nem a bunkó kategóriába tartozom. Aki az, az megérdemli, ha visszakapja.
Együttlét: ezt nem részletezném. De...
Inkább gyengéd, ha valaki vadócot keres, akkor nem biztos, hogy Linda lesz a jó partner. De mások vagyunk, más igényekkel. Ő inkább barátnős, voltam már jobbnál is, van még rajta csiszolni való, ami idővel biztos meg is fog történni, de ehhez mi férfiak is hozzájárulhatunk. Lehet a kedvére tenni, amit _lvez is, és nem csak egy fadarab. Akinél az, ott annak a férfinak a szegénységi bizonyítványa ez, és rossz helyen jár.
Utólag van matek, ne éljetek vissza vele. Én a visszaélők miatt inkább előre tenném...
Ajánlás: javasolt, akár visszatérésre is. Kezdők közül a merészebb kezdhet nála, de aki kicsit félénkebb, az először oldja egy kicsit a félénkségét másnál, ámbár ha nem elsőre akar mindent tökéletesre, akkor többszöri látogatossal Lindánál is levetköztetheti ezt.De mint említettem, ne az első alkalommal várja akkor a csodát.
Fiatal és törékeny, vigyázzatok rá!
A leírtak a saját tapasztalatomat tükrözik, úgy ahogy én megéltem. Mások az igények, így lehet, hogy más másképp látja, én így.
Remélem segítséget jelent azoknak, akik nem akarnak zátonyra futni...
Remélem, hogy hasonló élménybeszámolók másoktól is megjelennek, amik a valóságon alapulnak.
A fórum alapján sajnos mindenki fél. Először szerintem fel kell keresni egy "biztonságost", és onnan már lehet informálódni, hogy ki akihez tovább lehet lépni. A normális sz_lg_lt_t_ a normálisban nem a versenytársat látja, de aki rossz, azt érthetően ők sem szeretik. Illetve mivel a vendégek sokszor beszámolnak negatív és poszitív élményekről, így ők ez alapján tökéletesen tudják, hogy kihez érdemes menni még. És ha ilyen sz_lg_lt_t_t kérdezünk, biztosan nem fog rosszat ajánlani. És akkor talán már a pozitív élmények beszámolói is túlsúlyban kerülnek itt a fórumon majd.
Hölgyeknek és Uraknak is sok kellemes kikapcsolódást kivánok.