Mnnyire ,szemet szúrt nektek ez a Milla!
Szerintem kibaszott bunkók,és szánalmasok vagytok ti ketten a Focus (barátodal)
Le akarjátok járatni a Millát, mert megvédte saját magát,és megirta a véleményét rólatok!
Mnnyire ,szemet szúrt nektek ez a Milla!
Szerintem kibaszott bunkók,és szánalmasok vagytok ti ketten a Focus (barátodal)
Le akarjátok járatni a Millát, mert megvédte saját magát,és megirta a véleményét rólatok!
Ezt látod jól mondod,hogy nem használsz retusálást. Pedig néha nem ártana Milla,mert valahol nagyon is rád fér.Én sem vagyok tökéletes,már csak a korom miatt sem. Látom azért másnak is szemet szúrt,hogy milyen személyiség vagy!!
Nem kell köszöni!! NINCS KIVEL BESZÉLNI!!
Mik vannak!!!!!!!!! Kinga23=Gyulát kerüljétek ha még valaki nem tudná,hogy ö az...Csáó
Valóban teljesen új, 2013.05.06-a van ma.
Köszönöm!
Mivel éremeltem ki nálad,ezt a nagy FIGYELMET???
Kedves Milla!!Csak,jó tanács.lekezelő vagy!! Nem áll jól!!!
Kedves Focus!
Csak,jó tanács.
Sűrgősen cseréld le a NAGYI TÉVÉJÉT, mert a TE készülékedben van a HIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves leendő és meglévő vendégeim!!!!
Ezt a lejárató hadjáratot a volt párom indította ellenem, mert nem tudja elviselni, hogy már nem vagyunk együtt, képtelen elfogadni, hogy Ő már nem kell nekem!!!!
Akik már voltatok nálam tudjátok, hogy ez mind nem igaz amit ír.
Továbbra is várlak titeket szeretettel!!!!!!!
Kedves Janesz!!
Csak aTE kedvedért csináltam egy teljesen új email címet új nick névvel!!!!!
Azért hogy ha ellenem indítasz lejárató hadjáratot akkor ne mást sározz be!!!!!!
És egyébként is ha magánéleti broblémád van, azt talán nem az oldalon kellene rendezned!!!!!!
Kedves Milla!! Olyan vagy, mint a nagyi tévéje: sötét és nagyképű!!!
egyébként,ha ennyi mindent tudsz rólam,akkor nem lehet,hogy csak egy rosszakaróm vagy és be akarsz feketíteni?
igen,fekete hajú,tetovált lány vagyok,de ez a képeken is látható! tudom,hogy rólam írtál és mégegyszer megkérlek,hogy a petra megszólítást használd,ne a laurát... mert az csak egy nicknév és senkit nem szeretnék félrevezetni vagy kellemetlen helyzetbe hozni! köszönöm!
Két napja egy tetovált vékony fekete hajú lány volt Petra 25.
Én róla írtam.***moderálva***
ez igaz,ezt írtad! Én valóban petra 25 vagyok,csak a laura.... nicknevet használom! Sajnos,csak utólag vettem észre,hogy a hirdetők között van egy laura nevű hölgy.Ezért írtam,hogy ha rólam szeretnél írni,akkor légyszivesa petra 25 megszólítást használd! Köszi!
Azt írtam petra 25 ről hallottam hogy....
Te válaszoltál rá.
Kedves Janesz!
Laura nem egyenlő ***moderálva*** és Petra 25-tel sem! Ez csak egy nicknév! Ha petra 25-ről szeretnél írni,akkor légyszives a petra megszólítást használd! Köszönöm!
Kedves Janesz!
Csak azért mert elküldtelek az ápolatlanságod és a szagod miatt,ezért nem kellene lejárató hadjáratot índítanod ellenem! Szerintem először magadat tedd rendbe és csak utána jelentkezz be bármelyik hölgyhöz! Mert addig senki nem fog fogadni!
Kedves Focus!
Ha egy kicsit figyelmesebb lennél,és megnéznéd jobban az adatlapomat,akkor rájönnél arra,
hogy a női masszázs oldalon hirdetek kiemelt hirdetőként,és nem a SEXpartner oldalon:-))).
Remélem kielégitő volt a válaszom,és most már végre békén hagytok:-)))
Ui:na meg persze azért ,hogy az olyan emberek ,mint te legyen mit kérdezniük:-)))
Petra 25 ről azt hallottam ***moderálva***.Mindenki vigyázzon.