Ezek csak észrevételek!!!!1 részt ez a vendégek áttverése..Màsrészt csalàsnak lehet az ilyet nyílvànítani...persze hogy utàlsz felnézni ha épp rólad van szó..vagy épp hozzàd tartozó személyről.. ;)
Ezek csak észrevételek!!!!1 részt ez a vendégek áttverése..Màsrészt csalàsnak lehet az ilyet nyílvànítani...persze hogy utàlsz felnézni ha épp rólad van szó..vagy épp hozzàd tartozó személyről.. ;)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Valóban..Amina és Mona tényleg 1 csaj..Kedves Mona az 5.képen ottfelejtetted a tetkód.. pff :D
Szarul retusálta a segge fölött a tetkót amatör.
Dehogy is, csupán ikrek. Ha pedig nem akkor az egyik a másik alteregója, vagy a másik az egyiké !
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Mona ás az Amina egy lány a hülye is látja csak nem értem hogy futhat 2 hirdetés 1 szolgáltatórol???
Bocsánat, ZS-CS páros!
Helló Gróf!:)
Pontosan!:)
Kedves Zénó!
Bocsánat,hogy újra én de pár hozzászólással ezelőtt írták, hogy ők nem együtt vannak!! Akkor hogy látogattad meg a Zs-M párost ???
Viki várunk vissza nagyonhamar Nyíregyházára!!!
Te vagy az egyik legjobb csaj
Egy nagy rajongód
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Szia sakk-matt!
Nem,értelek, saját magad sanyargattad azzal,hogy nem érezted jól magad a M.ii.-nál?
Mi értelme volt a többszöri próbállkozásodnak?
Személy szerint,én nem értek veled egyett!
Tegnap meglátogattam,Zsany-Milla párost,és bizony azt kell,hogy mondjam kellemesen csakódtam bennük,a sok negatív kritika ellenére!
Bennem igencsak "maradandó emléket", hagytak.
Semmi,baj nincs velük. Aranyosak ,közvetlenek.
Saját vélemény,és az is,hogy nektek valamiért szemet szúrtak a lányok.
Megmondó és Sakk-matt örülök,hogy egyetértünk,akkor már hárman biztosan egyformán látjuk. :) De részemről lezárom ezt a dolgot és legközelebb,ha erre tévedek és valamelyik hirdető hölgy hozzászólásától égnek áll a hajam,akkor nem írok ide,csak szépen lesimítom a kezemmel. :) Jaa és olvastam természetesen Milla,amit írtál az imént,hát elnézésedet kérem,hogy barátnődnek a nevét úgy írtam,hogy "Zsani" holott ő "Zsany". :) Igen tudom,hogy nagy divat manapság ez az "y"-ozás,de ezek szerint én még automatikusan Zsaninak írom,de tényleg bocsánat érte. :) Amúgy srácok arra gondoltam,hogy végülis 2013-at írunk,egy felvilágosult társadalomban élünk,kezdjük el mi is "y"-nal írni a nevünket,mert úgy vagányabb lenne,nem? :) Mennyi Pisty,Józsy,Sanyy szaladgálna itt az utcákon? :)) Sziasztok!
Kedves wjdks! Köszönöm,az észrevételed! Nagyon "szimpatikus":-), vagy!!!
Egy észrevétel. "Zsani",barátnőm a nevét nem úgy írja le, hanem így Zsany, látod y-nal a végén!!!
Hidd,el én sem kötekedni akarok és tisztán látom azt,hogy ki,kinek fz*t,és azt,hogy mi a feladata annak aki,
a szolgáltatást nyújtja, illetve a szolgáltatást igénybe veszi!
Na,és persze nem azt írtam,hogy "maradandó élményt",hanem "emléket"!
Mégegyszer köszönöm,minden forúmozónak,hogy különösen sok időt,és figyelmet forditanak rám!
Ebből,azt vélem leszűrni,ennyi idő elteltével érdekesebb vagyok,mint a frissen hirdető leányzók :-)))
Nem gondolom úgy,hogy sztárolom magam, nincs rá szükségem. :-)
További szép napo,t minden fórumozónak. PUSZIKA.:-)
Szia!
Én maximálisan egyetértek veled :)
Pontosan erről beszélek ! Vannak sz.lg.lt.t.k ( lásd Milla is ) akik elvárják hogy f.z.ss.n.k neki de ezen felül még extrát is akar !! ( Sajna az is a mi zsebünkre megy )
Talán ezért nem kellene sztárolni , magát a lánynak ennyire !!
Kedves Milla! Két észrevétel: Az egyik az,hogy ilyen szó,hogy "szinpatikus" nem létezik,maradjunk annyiban,hogy szimpatikus. De ez a kisebbik hiba a hozzászólásodban. :) A nagyobbik az,hogy ha jól tudom itt a kedves vendég *iz*t neked p*nzt és nem te nekünk,tehát ebből következik,hogy nem nekünk kell "maradandó elményt" nyújtanunk neked,hanem fordítva,neked nekünk. És tényleg nem akarok kötekedni senkivel,de komolyan mondom,olyanokat írtok néha itt hirdető hölgyek,hogy a hajam égnek áll. Vagy két napja is írtam a Zsani nevezetű hölgy hozzászólására reakciót,mert akkor is és most is Millánál azt éreztem,hogy egyikőjük sincs tisztában a dolgokkal. MI VENDÉGEK NEM AKARUNK "MAGUNK MELLETT FELMUTATNI" SENKIT AZ ITT HIRDETŐ HÖLGYEK KÖZÜL,CSAK EGY FÉLÓRÁRA VAGY EGY ÓRÁRA,TERMÉSZETESEN P*NZÉRT. VALAMINT NEM AZÉRT F*Z*TÜNK NEKTEK P*NZT,HOGY "MARADANDÓ ÉLMÉNYT" KAPJATOK,HANEM INKÁBB AZÉRT,HOGY A P*NZÜNKÉRT MI KAPJUNK "MARADANDÓ ÉLMÉNYT". De most komolyan srácok én öregszem és kötök bele mindenbe vagy igazat adtok? :) Hatas barátom? :)
Nem szeretnék álszenteskedni, vagy egy nick név mögé bújva beleszólni a fóromra írogatók, vélt és valós igazságaiba. Ezért nem is teszem.
Ez a fórum az indulásától nem képes teljesíteni azt, amiért egyáltalán fórum a neve. Itt nem a valós és tapintatos információk cserélődnek ki, hanem kóstolgatjátok egymást virtuálisan, próbáljátok egymást megalázni. De tegyétek, ha ettől jobban érzitek magatokat. Majd időnként bele-bele olvasok, a szócsatákba.
Nem értem....vagyis, értem én ....vagy gondolom, hogy értem. Sokatok csak az álmaikat, és vágyaikat éli ki ily módon, álnév alatt, a világháló mögé bújva.
A több éves tapasztalatom alapján, a nagyon ritka kivételtől eltekintve, nagyon sajnálom az itt hirdető hölgyeket (sajnos a többségét annak sem lehet nevezni) Hát igen a kényszer nagyúr. Meg hát a vágy is, hogy kelljek valakinek. Időnként jól elszórakozom a fotókon, hogy kinek is kellhetnek ilyen külsővel megáldott teremtmények. Néha bele gondolok az adott leányzó helyzetébe, ha itt nem d.g-ák meg a pénzért, a ...nem is tudom milyen pasik, akkor sokatok nem is jutna férfiemberhez. Na de ez meg már a kedves látogatók baja.
Régen jártam a városba gyalogosan, de a héten annyi szép hölgyet és lányt láttam, akik visszamosolyogtak rám, hogy most már bánom, hogy végignéztem az itt hirdetők képeit.
(Te barna démon, aki pénteken a postán annyira néztél, és rám mosolyogtál, most biztos oda is mennék hozzád, hogy felejted velem az itt látottakat)
No de ha itt is van közöttetek olyan aki többre érdemes, az ne vegye magára a megállapításaimat.
De, hogy ki az az egy vagy kettő, hát ebből a fórumból az nem fog kiderülni számomra, azt pedig hogy emiatt mindenkit felkeressek,... ah.. nem vállalom a csalódást.
Így hát marad a való élet.
További jó torzsalkodást, fórumozást, virtuális vádaskodást.
Te ismeretlen pedig, ha jó szolgáltatónak tartod magad, küldj privát üzenetet.
Szép hétvégét...
Na, BUM!!!, és akkor mi van????
NEKEM,sem lehet mindenki szinpatikus.:-)))
BENNEM,sem hagy mindenki "maradandó emléket":-)!!!
Én úgy látom, nem a nevezett lányok vannak elájulva maguktól, hanem a " kedves fórumozók" nem vttek még részt tökéletesen működő "alkalmi kapcsolatban" !!!
Bár a M.ll. ránézésre nem rosz, de mikor v.nd.ge voltam nem csak a munkája volt szétszórt, hanem Ő maga is!! Próbálkoztam többször is nála de bennem nem hagyott maradandó emléket!
Taps !!!! Igazad van BESZÁMOLÓt kérunk :D
Egy négykezes masszázst össze lehetne hozznunk,mint a "régi", szép időkben?
Te,és a Milla. (An...,és An....).