Dia 20 kellene info!!!!
Dia 20 kellene info!!!!
Nekem a alpári stílusoddal van gondom, nem a kritikai érzékeddel.
Kinek a pap,kinek a papné :)
Próbáljomeg normálisan nem önreklámmal és eredti képekkel d.lg.zni!!! Ügyfélnek nevezed a több reget??? Bocs de nehogy engem b.ssz.l már le mert felmerem tárni a valóságot!!! Önmagának ír ellent! Ennyire buta!! Szerintem akkor szólhatnál be nekem ha normális csajoknak beszóltam volna!! Vannak itt egy páran akinél nem tettem meg!!!
Helló Kamuképellenes,
te miért vagy ilyen savanyú és rosszindulatú, mást se olvasok tőled csak azt, hogy folyamatosan lebaszod az emebereket, legyen az hírdető vagy ügyfél.
Hello...
vki tudna infot adni rebeka 19 és linda 24 ről ??
"mert aki egy kicsit is figyel az tudja azt is,hogy Kamilla és Viki43 együtt vonaglanak!!!!"
ez mit takar? együtt dolgoznak?
""Viki várunk vissza nagyonhamar Nyíregyházára!!!
Te vagy az egyik legjobb csaj
Egy nagy rajongód"" Tanker amit itt müvelsz NEVETSÉGES!!!! Mit akarsz még tudni Vikiről,hisz látjuk már megvolt!!! Befejezhetnéd már ezt a színjátékot , mert aki egy kicsit is figyel az tudja azt is,hogy Kamilla és Viki43 együtt vonaglanak!!!! Már tényleg bosszantó ez a f.tt.tás!!! Próbálsz itt más nevekkel terelni, de a mindíg ugyanarra lyukadsz ki!!! SZÁNALOM VAGY ,tuti Kamilla. Beszámolót nem tudsz írni másról, mert nincs !!!! RÖHEJJJJ!!!!
Párszor próbáltam már elérni, de sajnos még nem sikerült. Most Kamilla meg Viki között vacilálok. Ezért is kértem az infot.
Rebi 26-ról, Viki 43-ról valakinek van infója?
Előrre is köszi!
Szia Pierre!
Kösz hogy írtál Mollikáról, mert gondolkodtam rajta hogy elmegyek, ha még nagyobb mellet akarsz látni, és egy olyan lányt, aki élvezi is amit csinál, akkor irány Kamilla! Mollika után meg fogsz döbbenni!
Sziasztok!
Most láttam a hírdetését Viki(43)-nek. Szimpatikus a számomra és erősen gondolkodom rajta, hogy meglátogatom. Valakinek van esetleg vele kapcsolatban tapasztalata?
Lám-lám Lotty visszatért Dia 20 néven...
Hűha!
Dia 20 végre egy kis minőségi vérfrissítés ?! :)
Ki lesz az első bátor tesztpilóta?
Írjon majd légyszi egy beszámolót aki meglátogatja köszi.
Szija kakimatyi! Ha beütöd a keresőbe láthatod hogy csupa negatív dolgokat írnak róla! Idézem nem az idén barnult de csinos csaj, valaki azt irta októberben hogy vigyázzatok vele! Hát nemtom, tetudod!
Korina 26 rol valami infója van valakinek,mert képen jol néz ki. előre is köszi a választ.
Nagyon szivesen
Kedves Milla köszönöm az infót. Akkor bíztos,hogy meglátogatom a hölgyet.
Kedves Maximus 69 !
Nem jól tudod!
Nincs "azzal a Milácskával"!!!! :-).
Na,és persze köszönöm a "megtisztelő" jelzésed.
Üdv Mindenkinek. Niky 27 tud valaki valami ifót adni. A héten megyek Nyíregyházára,és őt szemeltem ki magamnak. A szegfű utcán dolgozik,akkor gondolom azzal Millácskával van együtt. Beszéltem vele telefonon nagyon kedves és normális hangja volt. És a képek nagyon jók ,persze ha ő van egyáltalán rajta.