Tudod te ,hogy miért szóltam .Nem szeretném újra kezdeni,zárjuk le kultúráltan.
Tudod te ,hogy miért szóltam .Nem szeretném újra kezdeni,zárjuk le kultúráltan.
Jó a meglátásod, ezt a hsz még csak most vettem észre,igen hírdető vagyok és nem hírdető aki látogatónak van regisztrálva. Alpárinak inkább ezt a megnyílvánulást nevezném.Hozzám jöjjenek? Kihez? Látsz konkrétumot? Kit f.tt.tam,fényeztem vagy ajánlottam valamikor is, a 48 hírdetőből pont hozzám navigálnának a vendégek a hozzászólások után?
Csakhogy nem beszélek légből:
""Adonisz 76 - (1 hozzászólás) írta Szeptember 4, 13:56
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
A tegnapi nap folyamán meglátogattam Kamillát !Ha tudom ,hogy ilyen lányok vannak Békésmegyében akkor töbször megyek szabira :D Egyenesen fantasztikus volt , mindent amit igért teljes mértékben betartott és azzok a mellek :) Wáá komolyan ajánlom mindenkinek :)""
Köszi wjdks! :)
Látod mások még ezért is háborognak itt. :)
Mi ez? Már más akarja nekem megmondani,mit írhatok?!
Mi van itt?
Átfutottam,még mindíg azt mondom elég kulturált voltam ellenben azzal aki lehülyézett engem.
Kedves Flaska!
Mivel én is hírdető vagyok,nem az én reszortom a beszámolók írása. Én csak ilyenkor vagyok kiakadva mikor szemmel láthatóan nyomul és nyomul és hülyére akar venni titeket. Visszanézem az írásaimat,ha valóban alpári elismerem.
Linda! Kérlek....inkább ne.
Csakhogy frissitsem az emlékeidet! Engem hülyézel le. Nem tehetek róla,hogy tökéletes a memóriám.
Hozzászólás helye: VÁROSOK › NYÍREGYHÁZA
Ugrás a hozzászóláshoz Tanker - (21 hozzászólás) írta Augusztus 25, 15:38
Viki várunk vissza nagyonhamar Nyíregyházára!!!
Te vagy az egyik legjobb csaj
Egy nagy rajongód
Szia Linda! Tényleg jók a hozzászólásaid. :))
Ismerem a szó jelentését és hozzászólásaidban többnyire felfedezhető az alpáriság. Persze mindenkinek máshol van a határ. Igazából nem értem miért figyelsz ennyire és osztod is meg velünk folyamatosan,hogy ki a kamu szerinted a hozzászólásai,képei alapján. Így belegondolva ennek egy oka lehet,mégpedig az,hogy a mi érdekeinket tartod szem előtt. Ez végülis pozitív. Mondjuk személy szerint én,de szerintem Flaska is,meg talán a többi fórumozó is jobban örülne egy hiteles,személyes látogatás utáni beszámolónak egy-egy hölgyről.
Helló Kamuképes,
akkor várjuk a dicséretet a rendes csajokról. Egyébként az általam használt szavak jelentéstartalmával tisztában vagyok, már elnézést!
Üdv.
Szia Linda!
Annyira jók a hozzászólásaid! :-))))
Üdv: Thomika
Hogy mik vannak? :)
Ha ez a stílus alpári, nem ismered a szó jelentését.Most valóban felhúztam magam ezen a ... nem találok szavakat,de lesz.rom.Én csak a figyelmet szerettem volna felhíni a nem korrekt csajokra,hogy ne legyen negatív tapasztalatod pl. Már írtam aki korrekt ,egy szóval soha nem bántottam. Ha a stílusom olyan lett volna ahogy írtad, a szerkesztőség már rég moderált volna vagy egy kis mondatot fűzött volna a megjegyzésemhez! Egyébként a vastag betüs részt csak idézten a kedves "úrtól" aki már járt a hölgynél mégsem tudott róla semmit.
Olvassz vissza mit írtál korábban! De lehet csak szenilis vagy. Érvekkel nem tudsz alátámasztani semmit. A megszólítást köszönöm, a valós énedet igazolja.
Te hülye kamuképellenes, mi az hogy "látjuk már Viki megvolt!"?
Egyébként mi közöd hozzá hogy kihez megyek?
Én csak Kamillánál voltam, és szerintem nem egy lány a kettő, mondjuk ugyanazon az úton rendelnek,
de teljesen más a hangjuk
Szerintem Kamuképellenes egy hirdető, aki a többi csajrat lehúzza
csak hogy hozzá menjenek az ügyfelek, ezért ilyen rohadék, ez szánalmas!
Az egy dolog hogy Kamillát fényezem, de csak azért mert ő a legjobb, az után dumáljatok ha elmentek hozzá!
Megmondaná valaki hogy együtt dolgoznak vagy ugyanaz a személy Viki és Kamilla?
Flaska! Egyetértek veled. Bármelyik hozzászólását olvasom Kamuképellenesnek,valóban alpári stílusban pocskondiázza az embereket. Legyen az hirdető vagy ügyfél. Igazság szerint azt sem igazán értem,hogy miért ilyen biztos mindig a dolgában,mármint hogy melyik hozzászólók hazudnak. Sőt továbbmegyek,azt sem igazán értem,hogy miért játszik itt Columbo hadnagyot. Ez egy fórum,ahol negatív-pozitív tapasztalatokat osztjuk meg egymással elvileg. Na de mindegy engem nem zavar,ha nyomozósdit játszik otthon a gép előtt,csak valóban ezen az alpári stíluson változtathatna egy kicsit.
Dia 20 kellene info!!!!
Nekem a alpári stílusoddal van gondom, nem a kritikai érzékeddel.