Bocsánat nem y-al.
Bocsánat nem y-al.
Mollyka nem éppen egy friss hús, 2-3 éve hírdetett már itt több híretéssel és persze kamu képekkel. Most is szerette volna csak a szerkesztőség levette azt. A ***moderálva*** Anna ,Annácska néven volt fenn. A ***moderálva*** Anna néven hírdet természetesen kamu képpel.Ugyancsak teledobálta ***moderálva*** kiegészítő munkát keres oldalát napi többalkalommal/ingyenes/ mindig más kamu képpel.
nem kellett pluszba f*z*tni, gondolom már benne volt az *rban az is
recepción kellett még pluszba f*z*tni?? amúgy köszi a beszámolót!
Sziasztok!
Barby 19-ről tud valaki valamit?
Sziasztok!
A minap volt „szerencsém" meglátogatni az itt hirdető Mollikát. Meg kell, hogy mondjam annyi pozitív volt ami a képeken is látszik, hogy hatalmas mellei vannak. Ezt leszámítva semmi. A telefonos egyeztetés alapján az *rai korrektnek tűntek hát elindultam a megbeszélt helyre. A hely egy panzió ami azon az utcán van ahogy megyünk ki Tokaj felé. Nem volt szimpatikus a hely, de ha már ott voltam maradtam, mert tényleg életemben nem láttam még ekkora melleket. Kif*z*ttem amiben megállapodtunk és akkor ért a meglepetés, hogy a natúr francia az még fel*ras holott a telefonban nem erről volt szó. Mit lehetett tenni már nem sokat osztott vagy szorzott az a ***moderálva***, de azért kellemetlen volt. Főleg, hogy utána kb. semmi kedvel alig kényeztetett orálisan. Az akciót sem mondanám valami fenomenális élménynek. Feküdt mint egy fadarab. Nem mintha azt vártam volna, hogy nagyokat sikongasson, mert papír vékony falak voltak és kb. 10 méterre voltunk a recepcióstól, de azért egy kis lelkesedést elvártam volna. Alig vártam, hogy túl legyek a dolgon és mihamarabb távozhassak. Mindenki döntse el maga hogy szeretné-e meglátogatni vagy sem, én a magam részéről a nem ajánlott kategóriába sorolnám.
Másrészről Kamilláról szeretnék információt kérni. Írtak már róla itt fórumon, de szívesen vennék friss beszámolókat, tapasztalatokat. Előre is köszönöm.
Újabb kérdés.
Régebben a Kert közben rendelt egy Zsuzsa nevű hölgy (30-as, szöke, göndör).
Valakinek van infója róla?
Amennyiben igen akkor írja már meg, akár privátban is.
Sziasztok.
Nem tudjátok a Kriszta dolgozik még, mert egy ideje nem látom a hirdetését?
Sziasztok a kórház közelében tudnátok ajánlani jó masszört.
Sziasztok!
Ami itt a fórumban található információ Heléna27-ről elolvastam mindent,hiszen felkeltette az érdeklődésem alaposan. :) Valaki esetleg járt nála a napokban, és tudna írni egy frisebb beszámolót róla? Nem változott a hozzáállása?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv!
Sziasztok!
Barby 19-ről tud valaki valamit?
Üdv!
Virág (21) ről tudna írni egy beszémolót aki volt már nála?
A többi hirdetőt elnézve nehezen hiszem el hogy senki nem járt még nála.
Hálás lennék egy pár sorért akár privátban is!
Köszi
Üdv. Nekem is jöhet infó róla.
Kedves Mirrmurr barátom! Ilyen hangnemben ezen a fórumon csak akkor beszélünk nőről ha mondjuk elmegyünk és lehúznak vagy kirabolnak! Az hogy te kit mikor piszkálnál meg vasrúddal vagy a farkaddal az legyen a te dolgod. Az hogy neked nem jött be Kamilla atól ő még egy tisztességes szolgáltató aki azt adja amit megbeszélsz vele. Attól hogy valaki 40-éves és nem 20, nem 45-kiló hanem 70 még nemkel ócsárolni, nekem ők jönnek be. Így 40-után még ha megis nézem a csini zsenge csajokat, nem vagyok már rájuk való, mert mondjuk a lányaim lehetnének. Ha elmész egy kis fiatal cicushoz kérlek írd le a tapasztalatodat, úgy mint ahogy tettem azt énis, paz itteni fórumozók erre kiváncsiak nem az acsarkodásodra. Kedves fórumozók, ezt a pár sort nem bántó szándékkal irtam, az távol áll tőllem, ha valakit mégis megbántottam attól elnézést kérek! Köszönöm türelmeteket. Szépestét! Bocsi a hibákért de telóról kínlódom.
Én vasrúddal nem piszkálnám meg, nemhogy oda tegyem nemesebbik részemet. Láttad te a fényképeket?
Sziasztok, Kendráról tudna valaki infót adni? Nagyon felkeltette kíváncsiságomat a fotóival, szeretném meglátogatni, de előtte tájékozódnék. Köszi
Jöhet nekem is az infó, előre is köszönöm!!!
Szijasztok fórumozók. Tegnap meglátogattam Kamilla kisasszonyt, és azt kel hogy mondjam hogy Tanker magtársnak teljesen igaza volt, amikor azt állította hogy nagy élmény. Az egyeztetés egyszerü volt, a lakás tiszta, átlagos panel. Az ajtón belépve egy 40-év körüli MILF állt előttem szexi ruciban, hatalmas cickókkal. Üdítővel kínált, majd rövid beszélgetés után a lényegre tértünk. Akció közben minden rezdülésemre figyelt, igyekezett minden vágyamat teljesíteni. Az idővel abszolut nem foglalkozott, a mélytorkos az tényleg mélytorkos, kb 40-percet töltöttünk együtt fél óra helyett úgyérzem többet kaptam mint amit megbeszéltünk. Szereti csinálni amit csinál, legalábbis a hozzá állásából arra lehet következtetni. Aki szereti a teltebb alkatu 40-es aranyos kedves beszédes csajokat annak erőssen ajánlott kategória. Szép estét!
Kedves kklaci!
Tuttommal senkivel nem beszéltem le péntekre semmit.
És nem kapcsoltam ki a telefont.Mivel egész nap be se volt kapcsolva.
Szia. Tunál nekem pribe válaszolni Dettyről,nagyon érdekel a hőlgyemény. Köszönöm.