sziasztok.segítsetek nekem.detty40-ről van valami infótok,tapasztalatotok?? meglátogatnám de infó jó lenne előtte.köszi nektek előre is
sziasztok.segítsetek nekem.detty40-ről van valami infótok,tapasztalatotok?? meglátogatnám de infó jó lenne előtte.köszi nektek előre is
Nem lehet minösiteni.
Gitta 20 ról mit lehet tudni? igazán szemre való teremtés és szép teste van :) volt -e valaki már nála? :)
VIRAG 21 ROL VALAKI TUD VALAMIT ?
Egyéb tapasztalat?
Helló Thomas84! Viki-43 képeihez +15év,teljesitmény orientált.
Sziasztok tudnátok ajánlani p*p* kedvelő lányt?
Ott a pont de azért van még fent másik is.
Kimaradt bocsi: "Tutira szoktam menni"
Köszönöm rico! Végre valaki aki nem a rosszindulatot látja bennem.Miért nem szúrom ki Gyulát ,nem tudom.Én egy hírdetését látom most Kinga23. Tutira szoktam,hülyeséget nem szeretnék írni.
Régen jártam a fórumon de itt egyre rosszabb a helyzet.Én csak annyit szeretnék kérdezni kamuképellenestől nagyon sok hozzászolásoddal egyet értek 98%-val-de,hogy a p....ba nem szúrodki GYULA hirdetéseit ha már segitesz az embereknek.Tényleg segitesz mert jól csinálod de az ő hirdetéseit hogyan nem szúrod ki most is fut neki 1 pár????????????Csáó.
Hello
Ma meglatogattam DIAT
Mit is irjak,fantasztikus no gyonyoru teste van a kepei valosak a sex nagyon jo vele mindent megtesz a vendegert en ugy erzen hogy tobbet is kaptam tole.
Kedves aranyos es meg beszelgetni is lehet vele,orat nem nezi egyszeruen szuper AJANLOT KATEGORIA.Remelem lesz meg hozza szerencsem.
Udv:
UI:koszi mindent Dia pusszi
Virág
-----------------
Belvárosban rendel, Katával egy helyen. Nagyon diszkréten oldja meg a dolgokat. Lakás a Kata féle, ezt nem részletezném. A kiscsaj alacsony, de nagyon szuper teste van. Szép arc! Selymes bőr, olyan 18-20 közöttinek tippelem. Kedves, aranyos, türelmes, beszédes. Jól odateszi magát. Nem szopik mélyen, de ügyesen használja a nyelvét. Puncika szép borotvált, nagyon kellemes, nem bírod ki, hogy ne nyald ki. Aktus szuper volt, szerintem élvezte is. Nincs nála csók, NFVSZ! Testre lehet lőni, nem szaladgál, nyugodtan csorgott róla. :-D
Beszélgettünk is, lehet Vele. Elszámolás szerintem a felhozatalhoz képest átlagos, de átlagon felüli a kicsaj. Remélem még lesz szerencsém hozzá.
Üdv!
------------------
Szia Thomas84!
ez a Linda nem új, hanem a mi kedves LINDÁNK, csak újak a fényképei.
Linda!
Nagyon dögösek ezek az új képek. Majdnem annyira, mint Te vagy! :-)))
Üdv: Thomika
mehetsz hozzá nyugodtan!Tuti megbízható a csaj!A Rebi26-al van egy helyen! A húsvéti nyúl által hozott tojás utcán rendel a hölgyike!Tuti fix fullos szolgáltató!Élmény beszámolót várunk tőled majd!Este én is lehet be nézek hozzá!
hello
gyors info kellene Dia 20 rol valaki meglatogatta mar?
Mondjuk mást nem is nagyon tud nézni az ember, kitölti a teret :) De nekem is hasonlónak tűnnek nagyon...
Igen látom Linda... Hát ez még mindig egy kemény hely. :))
Sziasztok!Látom megy a vita a fórumhoz híven na de én jó hírekkel szolgálhatok a férfi társaimnak!Kinek a pap kinek a papné úgyhogy kritikát nem kérek a választásomat illetően de ma meglátogattam Rebi26 nevű hölgyünket!Első benyomásra kedves normális aranyos hölgy fogadott!Beinvitált és üdítővel kínált majd felajánlotta a zuhanyzás lehetőségét amivel éltem!A lakás rendezett normális és a célnak tökéletesen megfelel és nagyon jó környéken van!A telefonos egyeztetés során minden pontosan ment és nem vezetett félre mint megannyi hölgy hogy ide gyere oda mennyél és végül bejárod a fél utcát mire feljutsz!Tehát fent vagyok és biztonságban éreztem magam és még nyoma sem volt semmiféle kéretlen embereknek a lakásban!Egy franciára érkeztem!A honorálás előre történt mint ahogy az szokás!tehát a hölgy kedves normális és tudja is a dolgát sőtt még jól is csinálja!Érdekes dologra lettem figyelmes az események közben mivel a hölgynek nyelv pirszingje van ami kellemes a francia közben(legalábbis nekem bejött)!A végén még kicsit társalogtunk aztán kellemes élményekkel eltávoztam tőle!Mindent össze vetve aki kedveli a húsosabb lányokat annak ajánlani tudom csak!Jah és még egy jó hír kedves uraim!a Rebivel együtt dolgozik még az újdon sűlt csinos hölgyike Dia20 is és ezáltal ha valaki esetleg kételkedne a hölgy megbízhatóságában ezáltal üzenem mindenkinek hogy bátran felkereshető!Szerintem holnap én is meglátogatom ha minden jól megy és majd közzé teszem a vele kapcsolatos élményeimet!
Üdv!
Nem,nem tudom,és légyszíves ne te mondd már meg itt hogy ki mit írhat!
Írd akkor meg NEKEM,akár privátba,hogy neked ha te si hírdető vagy,mi a problémád velem?
Kérlek,köszönöm!