Hali
Gitta 20ról és Detty 40ről van valakinek infója? Ajánlott kategória? Nem lehúzósak? "Biztonságos" a környék?
Hali
Gitta 20ról és Detty 40ről van valakinek infója? Ajánlott kategória? Nem lehúzósak? "Biztonságos" a környék?
Hi!
Nem tudom, én sem igazán értem a lopott vagy kamu képpel hirdető lányokat. Mibe kerül csinálni akár telefonnal is egy fehérneműs arc nélküli képet mondjuk tükörből vagy megkérni a kolléganőt hogy kattintson? Miért jó az lányok mikor az ajtóból fordul vissz a vendég mert köze sincs a képenk a valósághoz? A saját időtöket is raboljátok vele nem csak a miénket.
Sziasztok. Tudnátok nekem infót adni Szöszi 38-ról? Érdemes meglátogatni?
Most látom már kétes !
Igazad van tényleg lenyulta a képet.Nem jártam itt mostanság ,láttam már ilyet nem egyet az oldalon csak nem értem miért innen.A VL logó miatt talán?Így szerkesztőség nem jön rá?
Ezek az ÚJ regisztrációk.........
Én Lottira valahogy sokkal vékonyabban emlékszem.
Más: Túlvagyok az 5. szolgáltatón, ez utolsó igen erősen pozitív, raádásul egy a fórumon meglehetősen ritkán emlegetett hölgyről van szó. Ha cseppet összevakarom magam, írok összefoglalót.
köszi az infot...hát meggondolom... :) ha túl vok rajta feltétlenül írok...mégegyszer köszi
Sziasztok ! Kamillánál most voltam másodjára de az a nő eszméletlenül jó a francia az tényleg mélytorkos ! A puncikája nagyon feszes nagyon jó , mindenkinek ajánlani tudom :)
lehet benne valami, mert a környék is ugyanaz
Sziasztok Málna 39, Detty 40, LÉna 34, Izabella23, Rebi 26 ha tudtok írnátok valamit létszíves valamelyikükről, köszi!
Üdv makktársak !
Tudnátok ajánlani jó nyálasan franciázó szolgáltatót ? Mert a sz.pás bőnyál nélkül olyan mint a melegsör :)
Üdv!
Besegítek Kamuképellenes kolléga munkájába :)
Az apróban hirdető Amanda22 fotóján valójában a szolnoki Nina(26) látható.
Tehát ha a képen látható hölgyel szeretnétek találkozni akkor irány a jászság.
Dia 20= régi Lotti? Ez engem is érdekelne!
Elfelejtettem írni, hogy ahogy kinyomoztam régen talán Eszter néven hirdetett és nagyon sok pozitív beszámolót olvastam róla a 2-3 évvel ezelőtti beszámolókban.
Te egy igazi korrekt srác vagy
Akció közben minden rezdülésemre figyelt, igyekezett minden vágyamat teljesíteni. Az idővel abszolut nem foglalkozott, a m*lytorkos az tényleg m*lytorkos, úgyérzem többet kaptam mint amit megbeszéltünk Normálisan, kedevsen beszélegttünk is a végén, nem az volt, hogy akkor végeztünk és egyből kidob.Én csak ajánlani tudom Ő még egy tisztességes sz*lg*ltat* aki azt adja amit megbeszélsz vele. Attól hogy valaki 40-éves és nem 20, nem 45-kiló hanem 70 még nemkel ócsárolni, KAMILLA néni mélytorkosa,gyerekek ki merem jelenteni engem még igy soha senki nem cibált le szájjal senki.........
hogy eloszlessam a kételyt,a kukacom feje rendesen a garatjába volt mondom ilyen csak a filmekbe van.....nyiltan merem ajálani hogy egy szaxira ugorjon fel a nagyérdemü........
a tojásaim még mindig izomlázba vannak tehát nem az az 5 perc alatt elrendezlek 20 perc meg dumcsi.....tehát nem kamu tehetsége Ezeket különböző fórumozó írta Kamilláról, mért kell azt ócsárolni akivel mindenki meg van elégedve, minden fórumozót hülyének nézel, így nem is nagyon hihetőek a szavaid, szerintem ne is írjál ide, és ezt többünk nevében mondom.
Bocsi Margó
Markó popó kedvelő.
Detty 40 telóban tök kedves meg mindent, a megközelítés okés, a kecó is, de a nő szerintem kurva jóban van a photoshoppal mert köze nincs hozzá. Most újra megnéztem a képeit, ha nem hagyott volna fent egy régit, akkor azt mondom új nő más néven, de a lényeg, hogy ő van a képen, de rendesen megdolgozva. Nekem olyan volt a nő mint egy 40-es, aki sose foglalkozott a testével, az idő hagyott rajta nyomot, meg volt néhány tetkója, de nem az igényesebb fajtából, ami nekem nem jött be nagyon. Amikor megláttam ez volt ez első gondolatom, hogy basszus, a technika mikre képes :)
Amúgy mondom, tök kedves, rendes, bár szerintem kicsit túljátszotta a szerepét, ekkora kan azért nem vagyok, amekkorákat nyögött :).
Hadd kérjelek már meg, ha elmész hozzá, írj