Sziasztok fórumozók! Két élményemet szeretném veletek megosztani annak reményében hogy segíthetek meghozni a helyes döntést számotokra. Az egyik anyira friss hogy még mindig a hatása alatt vagyok, másik kb 4 hónapos, ezt azért tartottam magamban, mert nem szerettem volna pillanatnyi elragadtatásomban senkit sem félrevezetni. A tegnapi napon volt szerencsém meglátogatni Krisztát, tudom hogy nagyon sok ember számára nem mondok újdonságot, de ha van olyan fórumozó aki még nem volt a csajszinál, annak most megpróbálom meghozni a kedvét. Az egyeztetés nem volt tul egyszerü,de kitartó telefonálással végül sikerült. A hely ahol rendel nagyon diszkét, a borbányai sorház tiszta igényes és nagyon szép! A leányzó harminc körüli,vékony de nem sovány vadítóan szexi!!! Kicsi de formás cickó, nagyonvékony derék, brutálisan szép formás popsi.Az általam kért fehér combfix-ben és fehér tangában várt az ajtóban, a cipőt már álló farokkal voltam kénytelen lehúzni. A leányzó arca átlagos, mindig jókedvü csacsogós nevetős imádnivaló!!!!, nincs feszültség, olyan volt az érzésem mintha régen ismerném, mintha legalább ötödször jártam volna nálla pedig sosem láttam!!!elősször voltam! Megbeszélés szerint kölcsönfranciára mentem, de nemtudtam megállni hogy ne dugjam meg! A puncija finom jóillatu nyalnivaló!!! Részéről a szopika, érzéki, bőnyálas, nagyonjoó!!! Az aktus nagyonjó, három pózban is nyafogásmentes!!! A ***moderálva*** utólag kéri, bár ha jól belegondolok ha nemf*zetsz ugysem tudsz kimenni! Az *r átlagos, kf-re mentem félórás dugásra módosítottam két nagyon gyors tusolással rövid beszélgetéssel 47-percet voltam!!!!! ***moderálva***!!!!!!! Van a csajnak egy két szépséghibája de ez eltörpül az általa nyújtott magas színvonal melett! A másik leányzó egy negyvenes évei elején járó, Rózsa vagy Lady Kármen néven ismert MILF. Amikor elkezdtem nyíregyen lányokhoz járni őt még akkor kinéztem, olvastam rólla egykét negatív kritikát hogy nem lelkes meghogy nem a legjobb gondoltam jó lessz ez így az elején! (nem vagyok egy jóképü csávó, még le is értékelem magam) de dugni nagyon akartam ígyhát uccu faszom láss pinát alapon megidultam a előzetesen lebeszélt helyre. A lakás (egy belvárosi 3-emeletes társasház) igényes tiszta és szép. Ahogy a lakásba léptem ott állt előttem egy nagyonszép negyvenkörüli fekete hosszú haju bombázó, szexi ruciban hát mitmondjak meglepődtem a negatív kritikák miatt sokkal rosszabbat vártam!!! A csaj tényleg negyven-év körüli tényleg 60-kg-os, nagyon értelmes, lehet vele beszélgetni, és mint már említettem nagyonszép!!! a szex nagyonjó vele ha kell perverz vadmacska ha azt akarod érzéki és szenvedélyes!!!!! Az *rai átlag, vagy inkább picit átlag alatti, egy két apró hiba ami a negyvenévvel szinte minden nőnél előjön, az itt is van, de eltörpül a magas színvonal melett, úgy ahogy az előző lánynál !!!!!!! Uraim két külömböző korosztály két külömböző testalkat, a tűz meg a víz egy valami közös A BRUTÁLISAN MAGAS SZÍNVONALU SZOLGÁLTATÁS! A következő csajszi akit megakarok látogatni az nem más mint a szép és csinos LINDA. Állítólag ha jó passzban van nincs tőlle jobb nyíregyen!!!!!!! Remélem segítettem a jó döntést meghozni! Bocsi a gyatra fogalmazásért! Szép estét!