Szia
Perla hirdetését nem találom, tudsz róla infót, elérhetőséget. Jöhet privátba. Köszönöm!
Szia
Perla hirdetését nem találom, tudsz róla infót, elérhetőséget. Jöhet privátba. Köszönöm!
Szia Kitsi!
Detty melyik környéken található meg?
Köszi: Thomika
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Megkell védjem a Hannát mert hogy igy levan járatva forumon egy normális szolgáltató csaj egy rossz strigó által kicsit már sok!
Szerintem örülni kellene hogy van pár ilyen lány még Nyíregyházán a sok lopós Bantu között akik nem nyulják le az ember p*nzét és nem vágják át!
Az meg hogy ki hogy nézz ki kinek milyen az esete döntse el mindenki maga.Igen én csipem a tinis kinézetü kis cicis csajokat ezért nálam tökéletes a szolgáltatása.
A minap nyíregyházán kalandoztam és numerát kerestem. Egyik bevált csajt sem tudtam elérni így úgy gondoltam meglátogatom Hannát. Voltam már nála akkor tőlem elég negatív kritikát kapott de úgy gondoltam hogy nagy úr a szükség.....
Sajnos semmi nem változott, sőt még rosszabb lett. Egy alacsony kis csaj, fiús rövid szőke hajjal és így arcra.....hát nem valami szívderítő látvány. mellei nincsenek, vagy lehet hogy a hátán hordja vagy vizesruházta és elmúlt. szóval az egész csaj átlagon aluli.
Arról nem beszélve hogy bepróbálkozott a trükkjével és megpróbálta elbeszélgetni az egész időmet.
Az *rai a csillagos egekben járnak, ettől 100x jobb csajok is vannak feleannyi pénzért!!!
Kerüljétek!!!!!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Fanni roma lány.....kerülendő......igaz hogy fiatal,mit számít,gyorsan összedobja az embert,aztán mehetsz......Kecskemétről jött,ott voltam nála(virag néven),neki aztán mindegy5 vagy 10perc,kirak,nézheted az órádat ha kif*z*tted is.........a szomszéd szobában pasi hangokat véltem felfedezni,látszik hogy fiatal a csaj,nincs esze....gondolja,majd ez a nagy szerelem........Itt ugyan nem tudom,hol van helyileg,de ha ott így volt,akkor ide is hozta a komát magával.........
Fanni 19, Kecskemétről jött ide. Ott Virág néven hirdetett!
ja,és Debreceni a leányzó.
Hali mindenkinek! Gondoltam megosztok veletek pár infót.
Kitty 23: Ő van a képeken és nagyon tutajos a csaj. Érti a dolgát és két menet között lehet vele beszélgetni is. *rai akkor még kicsit húzósak voltak de ahogy hallom a telefonba mostanság már mindenki felzárkózott *rban hozzá. Sajna szolgáltatásban nem ezt tapasztaltam. Tiszta ház nincs lehúzás átverés. Több lány dolgozott a házban de annyira figyeltek a diszkrécióra hogy egyikkel se találkoztam.
Detty 41: A képeken ő van már amennyire meg tudtam állapítani. Szerintem idősebb mint írja de attól még nagyon jól csinálja a dolgát. Nincs nála se lehúzás átverés, egyedül fogad. Nincs lacafaca áteszi az irányítást és teszi a dolgát. Szeret irányítani és beszélgetni. Tiszta rendezett a ház. Órát nem nézte sose. Rendszeres vendége vagyok. *rai ma már a megszokottak.
Kata 37: Akkor oltam nála mikor még nem csak masszást vállalt. A képeken Ő szerepel nincs lehúzás, átverés. Egyedül fogad. kicsit lehet idősebb mint ahogy mondja de a teste nagyon jó. Hosszú lábak, kicsi de formás cicik és szép gömbölyű kemény fenék. Kicsit félénk volt főleg az elején de mikor bemelegszik nem kell félteni, érti a dolgát. *rai szerintem a legjobbak a városban, legalább is amiről én tudok. Órát nem nézte, ahogy én láttam rendszeresen túlléptem nála folyton. Csak az volt a bajom hogy mikor nekem lett volna jó ő már olyankor nem dolgozott.
Rózsa 40: Még akkor voltam nála amikor még egy kolléganőjével rendelt. Kétszer voltam náluk de teljesen kikészített a két nő. Esküszöm életem legjobb órái között szerepel az a két óra amit náluk töltöttem. Sajna már csak egyedül van és azóta nem tudtam elérni. A képeken ő van. idősebb ős is ahogy láttam de cseppet se számít nála. Nincs lehúzás nincs átverés. Tiszta rendezett a ház, órát nem nézték. Szerettek annó beszélgetni és jól is lehetett velük azt is tenni.
A többi lánynak akiknél voltm már nem látom fent a hirdetéseiket. De nem véletlenül ha értitek mire gondolok. Magas *r kevés szolgáltatás vagy alacsony szinvonal.
Tervezem meglátogatni Tifani 18-at, esetleg Rebeka 19-et, Izabella 23-at. Ha valakinek van infó szivesen fogadom őket.
Remélem segíthettem!
Szaisztok!
Korina 26 Barby 27 Rebi 26 Linda 24-ről Málna 39 valaki tudna írni, akár privátban is? Köszi a választ
Halli holnap menék nyir1 fele kérdezném ,hogy Grétinél volt e már valaki mennyire jó!?
Vagy kit tudnátok ajánlani:)
Helló Mindenki!
Fanniról valakinek infója? Elég jól néz ki a leányzó, de mintha már valahol láttam volna a képeit. "Betelepülő?"
Üdv: Thomika
Ajánlanátok megbízható vadócot?
sziasztok.
szandy(20) nyh-ról tudtok róla valami infot? esetleg beszámolót is ha járt már valaki nála.
továbbá nóra(19), ,mona(19), tifani(18) amina(19), és barbika(20)-ról is jöhetnének infok.
az vár ami a képen van, a megbeszéltekhez tartják magukat, lehúzósok vagy nem ilyenre és beszámolókra lennék kiváncsi.
köszönöm
Sziasztok!
A masszázs lapon hirdető Barbit sikerült valakinek elérnie? Kíváncsi lennék Rá, de folyamatosan ki van kapcsolva.
Üdv: Thomika
Helló,
Kriszta tényleg korrekt, hónapokkal ezelőtt jártam nála, tényleg nem volt egyszerű felhívni, de elértem.
Nekem végül nem volt kedvem dugni, de a félórát kif*z*ttem, viszont a végén visszadott a p*nzből, mivel csak francia volt.
Rendes, megbízható, bár egy kicsit szétszórtnak és szórakozottnak találtam, de nincs vele probléma. Még a garázsba is be lehet állni, ha teljes diszkréciót akar valaki.
Üdv.
Szia! Az apróban lévő Betty (29) -re gondoltam . Nyíregyházától 10 km-re , nekem telefonba azt mondta , hogy Nyírtelek azt hiszem . De lehet egyre gondolunk :) Köszönöm a segítséged . Üdv
Véger 1-2 beszámoló :)
Azt hittem más senki sem jár ribizlizni :)
Jöhetnek a további beszámolók is!!!
Sziasztok fórumozók! Két élményemet szeretném veletek megosztani annak reményében hogy segíthetek meghozni a helyes döntést számotokra. Az egyik anyira friss hogy még mindig a hatása alatt vagyok, másik kb 4 hónapos, ezt azért tartottam magamban, mert nem szerettem volna pillanatnyi elragadtatásomban senkit sem félrevezetni. A tegnapi napon volt szerencsém meglátogatni Krisztát, tudom hogy nagyon sok ember számára nem mondok újdonságot, de ha van olyan fórumozó aki még nem volt a csajszinál, annak most megpróbálom meghozni a kedvét. Az egyeztetés nem volt tul egyszerü,de kitartó telefonálással végül sikerült. A hely ahol rendel nagyon diszkét, a borbányai sorház tiszta igényes és nagyon szép! A leányzó harminc körüli,vékony de nem sovány vadítóan szexi!!! Kicsi de formás cickó, nagyonvékony derék, brutálisan szép formás popsi.Az általam kért fehér combfix-ben és fehér tangában várt az ajtóban, a cipőt már álló farokkal voltam kénytelen lehúzni. A leányzó arca átlagos, mindig jókedvü csacsogós nevetős imádnivaló!!!!, nincs feszültség, olyan volt az érzésem mintha régen ismerném, mintha legalább ötödször jártam volna nálla pedig sosem láttam!!!elősször voltam! Megbeszélés szerint kölcsönfranciára mentem, de nemtudtam megállni hogy ne dugjam meg! A puncija finom jóillatu nyalnivaló!!! Részéről a szopika, érzéki, bőnyálas, nagyonjoó!!! Az aktus nagyonjó, három pózban is nyafogásmentes!!! A ***moderálva*** utólag kéri, bár ha jól belegondolok ha nemf*zetsz ugysem tudsz kimenni! Az *r átlagos, kf-re mentem félórás dugásra módosítottam két nagyon gyors tusolással rövid beszélgetéssel 47-percet voltam!!!!! ***moderálva***!!!!!!! Van a csajnak egy két szépséghibája de ez eltörpül az általa nyújtott magas színvonal melett! A másik leányzó egy negyvenes évei elején járó, Rózsa vagy Lady Kármen néven ismert MILF. Amikor elkezdtem nyíregyen lányokhoz járni őt még akkor kinéztem, olvastam rólla egykét negatív kritikát hogy nem lelkes meghogy nem a legjobb gondoltam jó lessz ez így az elején! (nem vagyok egy jóképü csávó, még le is értékelem magam) de dugni nagyon akartam ígyhát uccu faszom láss pinát alapon megidultam a előzetesen lebeszélt helyre. A lakás (egy belvárosi 3-emeletes társasház) igényes tiszta és szép. Ahogy a lakásba léptem ott állt előttem egy nagyonszép negyvenkörüli fekete hosszú haju bombázó, szexi ruciban hát mitmondjak meglepődtem a negatív kritikák miatt sokkal rosszabbat vártam!!! A csaj tényleg negyven-év körüli tényleg 60-kg-os, nagyon értelmes, lehet vele beszélgetni, és mint már említettem nagyonszép!!! a szex nagyonjó vele ha kell perverz vadmacska ha azt akarod érzéki és szenvedélyes!!!!! Az *rai átlag, vagy inkább picit átlag alatti, egy két apró hiba ami a negyvenévvel szinte minden nőnél előjön, az itt is van, de eltörpül a magas színvonal melett, úgy ahogy az előző lánynál !!!!!!! Uraim két külömböző korosztály két külömböző testalkat, a tűz meg a víz egy valami közös A BRUTÁLISAN MAGAS SZÍNVONALU SZOLGÁLTATÁS! A következő csajszi akit megakarok látogatni az nem más mint a szép és csinos LINDA. Állítólag ha jó passzban van nincs tőlle jobb nyíregyen!!!!!!! Remélem segítettem a jó döntést meghozni! Bocsi a gyatra fogalmazásért! Szép estét!
Helló ronnie!
A Betty lány nagyon gáz helyen van márha egyre gondolunk aki bedőbe van!Kajak borotválatlan lábköz meg sorolhatnám még!Olyan helyre kell menni ahová félve mentem be!Nagy kapu nyitva kutya láncra verve romos ház és elég gáz szoba!A polcon kinder tojás figurák meg műanyag repülő van kitéve tehát tuti van egy gyerek és a környék olyan hogy ha ott van gyerek akkor ott van apuka is tutira aki lesben áll!A helyedben kihagynám ha nem vagy olyan tipus aki ha gond van felpattan és előbb rendezkedik mint kérdez mert könnyen rá fázhatsz!Igaz én bementem de nem egyedül voltam!A francia elég lagymatag de vállal anált is elmondása szerint de inkább kihagytam mindenféle közösülést!1-2foga hiányzik gondolom apu rendbe rakta neki!Viszont a teste és a mellei nagyon jók!Alapjában nem rossz a csaj csak ne szólaljon meg mert akkor a kapa kilóg a szájából!Rádbízom a döntést hogy hogyan cselekszel de én kihagynám a helyedben!
Laura27
Tegnap voltam fenti hölgynél, egy kellemes masszázsra. Egyedül van -legalábbis én így tapasztalatam-, s olyan formás teste van, hogy nem lehet kibírni szinte egy sima masszázzsal, de hát én erre jelentkeztem be, s ezt is kaptam.
A hangja már a telefonban elbűvöl, (ha nem, akkor nem tudod, milyen a selymes női hang...), a teste meg élőben okoz kellemes bizsergést.
Normális, ritka szolgáltató, őt is meg kellene becsülni, *rai is korrektek, nincs lehúzás.
Én nem akartam többet egy masszázsnál, de nem sok kellett hozzá, hogy...
Persze, simán elhiteti veled, hogy te vagy az legnagyobb kan a világon, de belül tudod, hogy nem így van, de hát neki ez a dolga, te meg azt kapod, amit elvársz.
Én azt kaptam, megyek még hozzá. Kicsit több adottsággal, meg önbizalommal talán mást is kérhetnék, de fene tudja, jó ez így...
Szia, köszi, végre. Ráadásul ahol közös metszet van, és is ezt tapasztaltam, a többi meg hasznos infó.
BJ