Elnézést egy is kimaradt.
Neked is boldog új évet Kriszta.
Elnézést egy is kimaradt.
Neked is boldog új évet Kriszta.
Neked boldog új évet Kriszta.
4-eske
Sikerekben és egészségben boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!:):):)
Puszi:Kriszta
Kedves Heléna!
Akkor még egyszer - fél három körül hívtalak és Te azt mondtad 4 óra lenne számodra megfelelő időpont.
Én fél öt körül tudnék menni - mondtam de előtte hívjalak, akkor megmondod a címet - mondtad.
Már ne haragudj de a szervezés nem az erősséged. Ebben is tudnék segíteni Neked - hatalmas gyakorlatom
van ebben (is). Természetesen a többi részével a mondandódnak egyetértek - bár nem vettem volna
rossz néven (mivel Téged szólítottalak meg) ha veszed a fáradságot és nekem válaszolsz.
Magam részéről lezártnak tekintem ezt a kis diskurzust, egyben kívánok Neked egészségben, boldogságban,
szerencsében gazdag boldog új évet!
Üdvözlettel: Gyula
Ennek tükrében meglátogatom Helénát,de sajna nincs fent most a hirdetése :(,de gondolom az ünnep miatt nincs fent ,neki is jár egy kis pihenő :) Ha fent lesz azonnal megyek :)
Heléna! Megértettem,amit írtál választ és el is fogadom. Az imént beszéltem egy sráccal priviben és ő is ezen a véleményen van,mint én,úgyhogy megnyugtatlak melletted vagyunk,hisz tudjuk,hogy milyen korrekt,értelmes nő vagy. A válasz,amit kaptunk tőled is ezt támasztotta alá számunkra. Szerintem ezzel mások is egyetértenek velünk. Igaz srácok? Neked is boldog új évet! Jah és a sok dícséretet ne nekünk köszönd,hanem magadnak,mi csak a valóságot,a száraz tényeket írjuk ide. :)
Szia.
Én hívtalak délelőt 11kor h délután 3ra mennék és előtte fél órával fel is hívtalak és mondtam h lehet h kicsit hamarabb odaérek ha nem gond...Mondtad is h nem probléma.
Nem láttam sehol ki írva az adatlapodon h csak az hívhat aki menni szeretne hozzád, a haverom rám bizta a szervezést és én próbáltam 1 igényes lányt találni neki .Ezt azért nem említettem az első hívásom alkalmával mert nem tartottam fontosnak, mert elvégre sosem voltam még nálad és észre se vetted volna ha nem én hanem a barátom megy fel.
Megértem h félted a biztonságodat, de szerinted ha az lett volna a célunk h felmegyünk mind2en és visszaélünk a helyzetünkkel akkor szerinted azt az orrodra kötöttem volna?Ha valakik ilyet terveznek ugyse fogják azt mondani h figyeljél az a tervünk h 2en megyünk aztán jajj neked.Ilyen alapon mindenkitől lenne félni valód mert mi a garancia arra h 1 ember jönn vagy több?
Annyira lehettél volna korrekt h azt mondod a telóban mikor másodjára beszéltünk h figyeljetek így nem foglak egyikőtöket sem fogadni!Megértettük volna és talán tudtam volna 1 másik lányt szervezni a haveromnak, vagy visszafordulunk mert 30km-re lakom nyh-tól és pont fél úton hívtalak.
Mind1.Nem akarok én itt vitatkozni veled csak bosszantó mert nem gondoltam volna h ilyen kis apróságból mint h én szervezem a haverom helyet ilyen probléma lesz....
Valaki ma éjszaka lesz elérhető?? köszi előre is...
Kedves wjdks!
Nagyon szívesen leírom, hisz nincs takargatni valóm. Azok a vendégek akik pl délelőtt 11-kor hívnak hogy szeretnének jönni délután 3-kor, nekik mindíg elmondom hogy előtte még egy fél órával szóljanak a megerősítés végett. Ez nem csak a vendégek részére értendő, hanem ugyan úgy rám is. Nem véletlenül mondom ezt, nyilván ha akkor nem tudtok elérni telefonon, akkor pillanatnyilag nem vagyok elérhető. Addig sosem szoktam pontos címet megadni, hisz minek is, mikor ha felhív előtte, akkor úgy is tudunk pontosan időt, címet egyztetni. Az akivel valóban lebeszélek mindent és mégsem fogadom, annak bizony oka van, hisz nekem is adott a választás lehetősége, mint nektek. Különben is, hogyan várhatja el tőlem az illető, hogy akaratom ellenére is legyek vele, na az milyen már :)
Azok akik pedig ketten jöttek volna, hát köszönöm szépen hogy nem szóltak az első hívás alkalmával, nem tudom mit vártak ezek után. Való igaz hogy mondta az illető, hogy nem együtt szeretnének jönni, de ugye telefonba mindent lehet mondani. A saját biztonságom érdekében ilyesmire soha nem fog sor kerülni. Hozzám családos emberek is járnak, és számomra is nagyon fontos a diszkréció, ez nem egy kupi ahová bandázni lehet járni.
Ezúton is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, és köszönöm a sok kedves beszámolókat, dícséreteket amiket idén kaptam tőletek! :)
Boldog Új Évet minden puncivadász kollégáknak,és puncit adó hölgyeknek. Köszönöm nektek hölgyek az elmúlt évet,amit kellemesen töltöttem el veletek. Az új évebn is minden jót,sok locsolót :-) Remélem a szolgáltatás minősége megmarad és az árak is szolidan alakulnak.
Üdv mindenkinek....
sziasztok.tudnátok nekem segíteni? melyik lányt,hölgyet ajánlanátok mostanság??ki az akit érdemes meglátogatni?? válaszotokat előre is köszönöm
Ez meglep,amit olvasok most itt Helénáról... Remélem Heléna,ha ezt látod,akkor azért dobsz ide egy gyors magyarázatot,hogy legalább miért nem írtál a srácnak egy üzit,hogy mégsem jó. Feszt dícsértünk itt,remélem meg tudod magyarázni ezt a két esetet itt egymás után. (Természetesen nem kötelező)
Sziasztok!
Ma délelőtt még elérhető valamelyik lány?
Üdv: Thomika
Szia szexipasi!
Azt hiszem Perlát csak akkor fogod elérni, ha látható a hirdetése.
Üdv: Thomika
Szia
Perlának meg tudod adni az elérhetőségét, rendel most?
privátba jöhetnek infók is róla!
köszönöm
Helénát én is megszerettem volna látogatni a napokban, de Julius beszámoloja miatt inkább más lányt választok. Nem szeretnék én is úgy járni mint ő.
Velem is ez volt ma...Igaz a haveromnak probáltam volna leszerverzni és én intézkedtem a barátom helyet...Bár én úgy gondolom h az én esetemben attól ilyedt meg h netán mind2en felmegyünk hozzá...Pedig ez eszünk ágába se jutott én pl Krisztához mentem.Na mind1...Csak sajnálom mert nemsokára már nem lesz MO-n a haverom és ez lett volna neki az első h ilyen szolgáltatást vesz igénybe.Így nagyon csalódott voltam.
Sziasztok!
Perlát néztem ki magamnak akit meglátogatnék de eltűnt a hirdetése!
Valaki meg tudja adni a számát? Vélemények róla?
Köszönöm előre is!
Kedves Heléna!
Sajnos rombadöntötted a bennem kialakulóban lévő imázsodat - már ami a megbízhatóságot,korrektséget
illeti. Ha két telefonbeszélgetésünk között meggondolod magad (nem vagyok szimpi,nem érzed jól magad,
vagy csak úgy egyáltalán... stb) legalább egy sms-t kűldj, hogy nem tudsz vagy nem akarsz fogadni. Semmi gond de nem borítom fel miattad az egész délutánomat.
Sajnálom,sajnállak.
Amina=Mona=Régi Liana
Bár nem vagyok annyira régi motoros, de itt írtam róla:
+ szerintem Kendrával egy helyen van.