Kedves nyíregyházipasi!
Linda volnék.És nem vagyok se Nórika se senki más.
Már bocsi,de nem szeretem ha bárkivel összekevergetnek vagy hasonló.Úgyhogy légyszíves előbb tájékozódj.
Én egyedül dolgozom.
Kedves nyíregyházipasi!
Linda volnék.És nem vagyok se Nórika se senki más.
Már bocsi,de nem szeretem ha bárkivel összekevergetnek vagy hasonló.Úgyhogy légyszíves előbb tájékozódj.
Én egyedül dolgozom.
Urak, kivételesen nem csajos linket akartam :)...
Még annyi, hogy Lina = Nóri és a köztemetőnél lévő krt.-on dolgozik. Onnan tudom, hogy Nórinál már voltam, és privát üzenetben beszéltünk. Most pedig Linda neve alatt a Nóris üzeenetek vannak. :)
Sziasztok, erről a Gyuláról mit lehet tudni? Eddig konkrétat nem olvastam róla, honnan tudom, hogy ő az, hirdetés alapján? Valaki megoszthatná, hogy a többiek ne szaladjanak bele.
hali , lina 24 -ke hölgyet ismeri valaki? járt már nála? jonak tunik!
Sziasztok! Ma meglátogattam Mollika23at és nagyon-nagyon kellemes eggyüttlét volt
Örökösföldön rendel átlagos panelban.
1órára fizettem be,amit előre adtam oda.Majd közös fürdés volt és egyszerüen a nagy mellei világraszóló élmény.
franciája tökéletes,és majd előlről vettem kezelésbe ezt a kebelcsodát,majd hátulról löktem neki. A végén mellszex és az utódok a mellén landoltak,majd folytak szét a nagy formás mellén. Nállam 10/10 AJÁNLOTT KATEGÓRIA
Sziasztok! Minden olvasónak Boldog Új Évet! Segítséget kérnék tőlletek abban, hogy kit érdemes felkeresni felkeresni, szolgáltatás tekintetében, ahol nincs időhúzás, inkább legyen magassabb a kiadás csak legyen minőség lehúzás nélkül!
Köszi aki veszi a fáradtságot és ír!
Szia budajakab!
A linket én is megnézném, illetve az infó jó lenne privátba nekem is.
Kösz.
ööö, na mindegy
Gróf úr, ezt ma neked ajánlom :)
Látogasd meg és legyél te az első "tesztpilóta" :))
Majd várjuk a beszámolódat.
Sok sikert! :)
Szia Linda! Neked is BUÉK! Tudod nem szokásom a repetázás,de év elején felkereslek majd,kíváncsi vagyok mi újság veled és hogy szebb lettél-e a 2014-es esztendőre. :) Bár ez nemigazán lehetséges,mert már 2013-ban is tökéletes voltál. :) Pusszancs!
Kamuképellenes ezuttal egyetértek veled. :)
Helénának nincs szüksége arra,hogy futtatsa itt magát. Több ismerősöm egybehangzó véleménye az,hogy jelenleg a város legjobb szolgáltatója. Az én véleményem is ez. Na de részemről ezt a témát lezártnak tekintem mostmár,mert eskü csak felbosszantom magam az ilyen hozzászóláson,mint amit Gyula írt. (Megjegyzem nem tudom ki ez a Gyula,nem ismerem) Puncigazdag új évet kívánok mindenkinek! :)
Mert a Korzó melletti csajokhoz kell menni,szerinted.. Vagy már azótta költöztetek?! Nem Heléna nevéhez írták az önreklámot hanem a tiédhez!!!
Nagyon unalmas már ez a Heléna hogy 20 néven futatja itt magát forumon közzbe meg a szolgáltatása egy nagy nulla!!
Kedves Mindneki! :)
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek.
Hétfőtől újra várok minden régi és új vendéget! :)
Üdv. : Linda
Elnézést egy is kimaradt.
Neked is boldog új évet Kriszta.
Neked boldog új évet Kriszta.
4-eske
Sikerekben és egészségben boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!:):):)
Puszi:Kriszta