***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lilla, Liza)
Ismét szerbusz!Átlátszó hozzászólásod eléggé lejárat téged!Egyébként pedig gondold csak végig amit majd most leírok!Van a Nicol19 hölgy akiről még senki nem tett említést a fórumon!Én elmegyek és kipróbálom a szakmai tudását és hozzáértését!Leírom ezek után a véleményem ami nem egészen pozitív rá nézve!Aztán mindezek után jön egy lelkes fórumozó (EZ VAGY TE) aki elolvassa a szóban forgó hölyről írtakat és minden negatív kritika ellenére felkeresi mert ugyebár ez a lelkes fórumozó olyan tipusú ember aki úgy van vele hogy KI HA NEM ÉN megyek és jól megnézem magamnak ezt a nőt aztán kipróbálom én is és majd én jól meg is írom róla hogy mennyire szuper élményt nyújtott!Na itt bukott el a dolog ugyan is egyetlen hozzászólásoddal egy olyan hölgyet fényeztél akiről eddig egyetlen beszámoló érkezett és az is negatív volt!Aztán pedig túl nagy arccal kezdted el az én személyem kritizálását illetve sértegettél a guminő dologgal!És végül de nem utolsó sorban mindezt egy olyan nő miatt tetted akiről én az ott tartózkodásom idelye alatti tapasztalataimat írtam le és te ezt a nőt olyan szinten kezdted el védelmezni mintha az anyádat szidtam volna!Amúgy meg vedd tudomásúl hogy számomra ez a csaj nem volt megfelelő és nulla volt amit nyújtott és mivel nekem ez a véleményem és ezt megoszthatom másokkal mert ezért van a fórum így ezt is teszem!Egyébként pedig a negatív kritikából építkezni lehet mivel ha az adott hölgy saját magától nem veszi észre a hiányosságait vagy éppen hibáit így megtudhatja a vendégeitől és kijavíthatja azt ha továbbra is praktizálni szeretne és pozitív véleményekre vágyik!A guminőt pedig meghagyom neked ugyanis nekem jut rá hogy igénybe vegyek ilyesfajta szolgáltatásokat akár naponta többször is!
Remélem nem botlok mégegyszer egy ilyen lányba mint a Nicol19 mert nekem az általa nyújtottak kevésnek bizonyúltak de akinek ő kell az keresse fel bátran!
És szeretném megragadni az alkalmat hogy megköszönjem NEWBIE_NYH fórumtagnak hogy megírta beszámolóját Latika24-ről mert nekem is fáj rá a fogam és ígérem ha sikerült meglátogatnom akkor én is megteszem hogy leírom az ott tapasztalt élményeimet!