Használd azt a kis felfelé lájkot ott jobbra, abból tudom, hogy bölcs voltam, vagy nem. :D
Használd azt a kis felfelé lájkot ott jobbra, abból tudom, hogy bölcs voltam, vagy nem. :D
Feledhetetlen élmény, tegnap meglátogattam Latika (24)-et.
Én ugye csak franciórára járok lányokhoz,
Lelkes művelőjére találtam személyében.
Órakig ek tudtam volna játszani vele. :)
8 percen túl nem sokkal bírtam. :)
Egészen felvillagyozott. :)
14 éves korom óta nem láttam ilyen melleket!
Nekem szerény pályafutásom egyik (ha épp nem a) legjobbika volt. Már a telefonban haláli kedves, vidám ismertető. A 'szokott' helyen, a Ferenc körüton taláható Nóciékkal.
Idáig az én ízlésemhez ez a taláka passzolt a legjobban. Semmi futószalagfíling, mehet végig szájba (extra!), számomra perfekt száj/kézhasználat. Fantasztikus test, pont mint a képeken. Közben még az is megfordult a fejemben, hogy gumit kérek, és uccu neki - ezt most kihagytam, lehet, legközelebb ezt is kipróbálom.
Szerintem a g*minőzést leszámítva az általánosságok egyáltalán nem fedik egymást egyikőtök kommentjében sem. Az ízlésekben van különbség, az meg simán elfogadható. Én egyik véleményt sem tartom rossznak, leszámítva a trollkodást.
Én nagyon szívesen olvasom a Kuplung és a hozzá hasonlók hozzászólásait, mert sok információt tartalmaznak!
Minnél több a hozzászólás száma, annaál hitelesebb a személy!
Szép estét.Ez valóban önreklámnak tűnik egy hölgy részéről kedves Kuplung úr. :) Lehet kevés a vendég? Mindegy,viszont Anett-et(33) valóban érdemes meglátogatni. Kedves,rendes,beszédes,és nem vacakol,nem nézi az órát. No és nincs lehúzás. Nem egyedül van(+2 lány),de ez nem zavaró körülmény. Velem meglepően kedves volt.
Üdv KUPLUNG úr!
Szeretnélek megnyugtatni nem Nicol19 vagyok sem pedig a védelmezője.Nem kell egyből berosálni!
Labdába rugni veled! :) eheheh!!! Ember te miről beszélsz?!Ki vagy te itt valami Kaszanova?!Tudod ameddig te számolgatod hozzászólásoaid én addig jókat nevetek a hozzád hasonló szánalmas embereken.Szerinted van itt bárki is akit érdekel,hogy te hány kommentet írtál eddig,kizárt.Nyílván nyamvatt kis életedet ennyivel próbálod feldobni.Gondolod ezáltal majd hátha kapsz egy kis figyelmet.Tudod az az egészben a vicc,hogy kapsz méghozzá ezektől a lányoktól.Na pont ezért kellene némi tiszteletet is produkálnod feléjük és alaposabban meggondolnod,hogy kikről miket írkálsz.
Szerintem légy hálás nekik,hogy egyáltalán szóba álnak veled.
Na Üdv Kaszanova!
Ja és a gumibabára vigyázni mert ha így folytatod a végén csak ő marad neked!!!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lilla, Liza)
Hát szerbusz!Először is a guminő az neked való!Vagyis inkább helyetted szolgál!Ott kezdeném hogy te az egyetlen egy hozzászólásoddal nem hiszem hogy labdába rúghatsz az én 44 egyébként hiteles hozzá szólásommal mivel Nagyon sanszos nekem hogy vagy te vagy a Nicol19 aki megvédi magát vagy a managger vagy aki megvédi a területét!Értem én azt hogy nem jó a negatív kritika de ebből lehet a leginkább tanúlnia egy leányzónak!tehát inkább elemezni kellene a leírtakat nem pedig az ellenkezőjét állítani!Folytatás képpen pedig én a kész tényeket írtam le amit ott és akkor tapasztaltam mint ahogy azt ezelőtt is megtettem minden egyes alkalommal amikor meglátogattam egy hölgyet!
Sziasztok! Nicol19-ről szeretnék pár sort megosztani.
Telefonos egyeztetése:Kedves fiatalos hang időpont egyeztetése teljesen rendben.
Helyszin: 10 emeletes lakás könnyen megközelíthető jó parkolási lehetőség barátságos környezet.
Fogadtatás: Ajtónyitáskór valóban a képeken szereplő fiatal alacsony hosszú fekete hajú kiss szépség tárult elém szexi fehérneműben.
Szobába térve rögtön a legelején letisztáztuk az *ny*g*akat, majd ezek után ....!
Rucik le:Formás tini cicik,kerek popsi és még annál is szebb nuni.Itt szeretnék kitérni bizonyos KUPLUNG úr hozzászólására.(4-5 napos szőr)
Ha nem esett volna le számodra egy valódi nővel voltál akkor, nem pedig a gumibabáddal amit otthol szoktál tömködni.Ha neked ilyen apróságok is problémát jelentenk szerintem a továbbiakban is maradjál a babád mellette valószínüleg az teljesen kielégíti az elvárásaidat.
(Ideg rángás a kezében) szerintem ha illedelmesen megkéred,hogy változtasson a tempóján biztos vagyok benne,hogy eleget tesz kérésednek.
Visszatérva a lényegre elém egy teljesen ápoolt nem egy elhasznált női test tárult.
Volt frania és aktus is.Franciája gyengéd és kellemes. Kézi munkálya is teljesen rendben volt.
Maga az aktus Hmmm! Tökéletes!!!
Összességében nem egy beképzelt kényes nő,pont ellenkezőleg kedves mosolygós kiss szépség!
Remélem mi hamarabb összefutok megint vele.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható hölgyet, aki párokat is fogad?
Az apróban hirdet egy szalkai lány.
Sziasztok!Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma kora este meglátogattam Dórát (25)! Telefonos egyeztetés során fél órára, de végül 1 óra hosszára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 12 óra munka után,az est folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyett könnyen orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, örülök ,hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik,öszinte beszélgetései elgondolkodtatóak! Dóra volt a 3. hölgy akit meglátogattam,de az ő színvonalas magatartása példaértékű! További szép estét kívánok mindenkinek!
Sziasztok
Múlt héten meglátogattam Dóra(25)-t, előtte való nap hívtam, biztos volt hogy megyek így már nézte is is hogy mikor jó neki aznap, megegyeztünk egy időpoontban és már írt is a noteszébe, a megbeszélt időpontban fogadott is. Ő van a képeken, intelligens lány. Nagyonszép mellei vannak, fantasztikus bimbókkal, muszáj elidőzni rajtuk, ahogy puncijánál is, azonkívül nagyon jó a szorítása is, nem is bírtam túl sokáig. *rai átlagosak, sajnos a natur franciáért plusszba kell f*z*tni, de így sem olyan vészes és nagyon jól csinálja, de ha valakit nem zavar gumiban akkor pláne megéri. Szemből csináltuk és az aktus után, majd távozáskor puszi uán is átkarolt ami nagyon jól esett. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató Nyíregyen. Jó kedvvel jóttem el tőle, úgy hogy az a "na ez megérte" érzés még egy jó darabig végigkísért, pedig előtte ronggyá áztam.
Ha valakinek a kinézeten túl a minőség és a megbízhatóság is számít, akkor csak ajánlani tudom, nála mind a 3 megvan, ami manapság sajnos nem túl gyakori.
Nekem Lindán kívül ő lett a másik nagy kedvencem!
Sziasztok valaki legyen kedves mar megmondani nekem hogy Erika39 az a hölgy aki nem fogad 30 év alatt vendéget?
A f*leségem pont ilyen, K...a sok ***moderálva*** néha vállalja velem a szexet is :-)
Ezért járok más lányokhoz, bocs az off-ért, de ezt nem tudtam kihagyni!
Sziasztok!
Budapestre tartok!
Kit tudnátok itt ajánlani? Hol nézzek szét?
Jöhet privátba is!
Köszi!
Üdv mindenkinek!!
Engem olyan lány érdekelne, aki nem hirdető, de mégis vállalja a dolgot egy kis f*z*tés kiegészitésért.
Ha tudtok ilyet, várom a választ privátba.
előre is köszi a segítő társaknak
A napokban immáron sokadik alkalommal meglátogattam Lénát.
Ha lusta lennék, csak annyit írnék: keressétek vissza az előző hozzászólásomat! :)
Bővebben: Léna teljesítménye, hozzáállása semmit sem változott, sőt mivel már többször találkoztunk, egyre inkább feloldódik, egyre inkább összhangba kerülünk. Gyakorlatilag mindent lehet Vele/Nála: kf, nf, változatos pózok, ciciszex, testre élvezés... könnyen elrepül a Vele töltött idő! Azt meg már meg sem említem, hogy nívós, szép, tiszta környezetben vár. Csodálatos Nő, érdemes felkeresni!
Sziasztok Kiváncsi társak!
Aliz23:Képeken vékonyabb sőt több tetkó is több van rajta.Keco okés bár nem szeretem az 1 személyes ágyat.Csaj kedves,beszédes de érződik a a futoszalag munka.Ha megnézem a képeit elgondolkozok rajta,hogy lehet,hogy ez nem is ö volt.....Mindent össze vetve nálam 10/6
Reni23:Kifejezetten csinos a csaj kedves,aranyos.Keco teljesen rendben.Hozzáállása kiemelkedő az eddig általam tapasztalt lányoktol.Legszivesebben hoztam volna magammal :) Nálam 10/7
Kriszta28. Borbányai barátnős csajszi. Kezd kiőregedni, de még mindig jó. Nállam 10/8 Csak rugalmassabban fogadhatná a vendégeket.
Dorina 33 Idősebb a koráná, Jó test kis IQ de érti a dolgát. Ajánlom franciára.
Aliz 23 Vékony, de jó. Kicsi minden de tuti. 10/9
Kuplung irásaival eggyet értek.
Anett 33
Ő nekem valamiért Bejőtt!!! Szereti lesni a vendég kívánságát. Kis mell, de izgin használja.
Bevállalos, nem nyafogós. Kedves. Lehet vele eggyeztetni10/ 9-10 Én még megyek hozzá.
A fiatalok már a telefónba is el vannak szálva maguktól. Sok csaj Búdai elitt nőnek érzi magát, de szolgáltatásai, egyszerűek, unottak.
Érdekel, a ti véleményetek is.
Lara 42
Lattika
Zsuzsa 38
Gabica-ról?
Nem is külön franciára mentem, hanem fél órára masszázsal, sorry, ha félreérthető voltam.
Tényleg ő van a képeken.