Csá társaim!
Régóta látogatom az oldalt, olvasom a hozzászólásokat, és most úgy éreztem megosztom a tapasztalataimat veletek.
Vannak köztük frissek, illetve nem épp maiak...
Szöszi (38): valóban 40 körüli, mellén, hasán látszanak az évek. NF érzéki, finom, gyengéd, beleborzongós, az aktus átlagosnak mondható. Lehúzás veszély nincs. Ajánlott.
Kitty (23): képeken ő van, teste fiatalos, feszes, selymes. Csak NF-ra voltam, de azt tökéletesen végezte. Ajánlott.
Lara (42): képeknek megfelelő, teste korát meghazudtoló. NF átlagosnál jobb, jól reagált a kölcsönös izgatásra. Aktus nem volt, de tervezem. Hely rendben. Ajánlott.
Alexa (40): teste rendben van, de a feje... hogy is mondjam... érdekes. Nekem nem jött be, sokat beszél, nem tudtam ellazulni, NF-ja felejtős. Nem ajánlott.
Léna (34): fotókon ő van, szolis test, szilikon mellek, hely rendben. Szolgáltatásra sem lehet panasz, összességében is OK. Ajánlott.
Erika (39): vonzó MILF, képek valósak. Hely rendben, kissé nehezen elérhető. fr*ncia és aktus is rendben volt, jól reagál az izgatásra, beindítható. Ajánlott.
Rózsa (38): fotókon ő van, hely rendben. A nő maga nem jött be, fr*ncia és aktus sem volt jó. Nem ajánlott.
Ivett (28): teste sportos, feszes, melle nagyon kicsi. NF-re mentem, de aktus is lett belőle, minden egyben volt, nagyon egymásra hangolódtunk, szuper volt. Ajánlott.
Anett (33): valahol 35 körül lehet, nagyon kedves. Szolgáltatás minden téren rendben, ajánlott. Valódi m*lytor*k. ajánlott....
Candy (21): testre jó, melle kicsi. Kedves, aranyos, de amit nyújt az a nagy semmi. Nem ajánlott.
Kendra (19): képeken ő van, melle nagy. Szolgáltatás unott, látszik rajta, csak legyek már túl rajta érzéssel végzi a dolgát. Nem ajánlott.
Barangoltam a városban... Tőbb jó csaj, és kecó van a városban. A nyerő a SZ ...utca vége, és ott a babyk.
Ott mindenki megtalálja a magának megfelelő szolgáltatót.......
Infó kell: Szabináról, Zsúzsáról, Mollyról, Dóriról!!!!!
Ki érti: A csajok a nevűket, korukat miért váltóztatják havonta? Talán lehúzosak?