Köszi a választ felhivtam és mondta hogy már nem nagyon szeretne ujakat fogadni! pedig jo lett volna meg amugy sem vagyok 30éves!
Köszi a választ felhivtam és mondta hogy már nem nagyon szeretne ujakat fogadni! pedig jo lett volna meg amugy sem vagyok 30éves!
Sziasztok!Információra lenne szükségem,ha valaki tud segíteni előre is köszönöm! Keresek 50s-60s korosztályból hölgyet.Akár olyat is,ha tudtok,hogy nincs fent a neten.Minden megoldás érdekel!!!
sziasztok krisztina(30) nem ajánlot kategória d*gi nagyon:S
Hello ! Kik ők és milyen néven futnak? priviben is jöhet. köszi!
Elvileg Ő az de nekem is sekrült bejutnom hozzá, azt mondta hangom alapján idősebbnek gondolt, azán már nem küldött el :) , amugy ajánlott kategória !
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Dzsuli)
Meglátogattam a Beatrix 1 et, Kissé csalódtam. A kéró elég lepukkant Van macskája ami igen budös , a szoba kicsi ánynmü egy valamilyen kéttes tisztaságu terítő.
A leányzó kicsi egyébként aranyos a szolgáltatás átlagos eléggé unott hatalmas ásítozásokkal .
Az idő leteltét a másik szobáből jelezték de legalább a vége humoros volt Tele szájjal kinent és ugy komunikáltak csak utánna köpte ki. a tusolást kihagytam utánna inkább. Nem fogok vissza menni.
Hi.
Sara20, Zsuzsa37, Vivien33 esetleg Szöszi38-ról valaki vmit? :)
Laura 23-ról szeretnék infót kapni. Vagy itt, vagy privin legyetek szívesek.
Az aggancsos állatról elnev ezett utcán dolgozó hölgyek szolgáltatása: emberi, korrekt, megbizható. Szolgálltatás, kőrűlmény max. Kedvencem a kismellű vörös. Szöke+ vörös eggyűtt nyerő .
*r normál ( megfízethető)
Bejelentkezés nehézkes. Parkolás ingyenes a kinainál.
Hi.
Jessika-t hívtam fel és midnkétszer ugyan az a férfihang vette fel!!! Az elsőnél még arra is gondoltam, hogy benthagyta a telefonját amikor egy vendég ott volt, és ő szolt bele, de hát mindkétszer ugyanaz a valaki volt nála, délelőtt is meg délután is?!!! Valakinek valami infór??
Sziasztok! Csinos, kedves, intelligens, emberileg is normális, közvetlen, nem időnézős lányt tudtok ajánlani nekem Nyíregyházáról?
Sziasztok!
Nagyon hiányzik Helena és vele együtt az a színvonal amit Ő képviselt! Tudtok ajánlani valakit, aki legalább külsőleg közelít hozzá?
Csá!A pláza környékén van a Milla hölggyel együtt!A kecó fullos a lányok tutik és megbízhatóak!Timi nagyon csinos formás és feszes!Mellei nem túl nagyok de pont kézbe illőek!A fogadtatás kedves és ő fog ajtót nyitni!Normál ***moderálva*** normális és kifogástalan sz*lg*lt*tást nyújtott amikor nála jártam!
Tímea (28) valakinek van vmilyen infója ?
Hétvégén voltam Latika24 nél és nagyon jol éreztem magam vele kedves, figyelmes és odaadó. Nagyon ajánlott kategória. Pont olyan mint a képeken. Kedves a hangja és nagyon szexi a teste egy igazi ISTENNŐ!! Vigyázzatok rá!
Hali! Nyíregyháza vagy környékéről keresek, perverz 50-60-éves nőt ha tudtok segítsetek. A válaszokat priviben is várom!!! Előrre is köszönöm! További szép estét!!!!!
Hello.
Van erre egy közismert marketing bölcsesség:
- Itt megkapja, amit akar: olcsón, gyorsan, jól - Ebből a felsorolásból kettőt választhat.
Ivett, Kitty vagy Kriszta lehet a te lányod.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Dzsuli)
Én voltam vele, aranyos kedves nagyon kezdő lányka. Bérlakásban voltunk,mindenre rákell beszélni de végul is sikerrel. nem szereti ha nézik. A telefonja sokat kivan kapcsolva.
A nővérével is vállal ő aktívabb,gyakorlottabb. Ha érdekel még valami kérdezz.
Megint mondom, elbeszéltek egymás mellett. Hagyd a sértegetést, ez csak őt minősíti. Mindenki tudja használni a kétfunkciós keresőt, látjuk, hogy mit ad ki, ha beírjuk hogy, hogy hozzászóló: Kuplung.
Mindezek után, ha valaki beírja jobbra a keresőbe, hogy 'nicol', el fogja tudni dönteni, hogy meglátogatja, vagy nem.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lilla, Liza)
Ismét szerbusz!Átlátszó hozzászólásod eléggé lejárat téged!Egyébként pedig gondold csak végig amit majd most leírok!Van a Nicol19 hölgy akiről még senki nem tett említést a fórumon!Én elmegyek és kipróbálom a szakmai tudását és hozzáértését!Leírom ezek után a véleményem ami nem egészen pozitív rá nézve!Aztán mindezek után jön egy lelkes fórumozó (EZ VAGY TE) aki elolvassa a szóban forgó hölyről írtakat és minden negatív kritika ellenére felkeresi mert ugyebár ez a lelkes fórumozó olyan tipusú ember aki úgy van vele hogy KI HA NEM ÉN megyek és jól megnézem magamnak ezt a nőt aztán kipróbálom én is és majd én jól meg is írom róla hogy mennyire szuper élményt nyújtott!Na itt bukott el a dolog ugyan is egyetlen hozzászólásoddal egy olyan hölgyet fényeztél akiről eddig egyetlen beszámoló érkezett és az is negatív volt!Aztán pedig túl nagy arccal kezdted el az én személyem kritizálását illetve sértegettél a guminő dologgal!És végül de nem utolsó sorban mindezt egy olyan nő miatt tetted akiről én az ott tartózkodásom idelye alatti tapasztalataimat írtam le és te ezt a nőt olyan szinten kezdted el védelmezni mintha az anyádat szidtam volna!Amúgy meg vedd tudomásúl hogy számomra ez a csaj nem volt megfelelő és nulla volt amit nyújtott és mivel nekem ez a véleményem és ezt megoszthatom másokkal mert ezért van a fórum így ezt is teszem!Egyébként pedig a negatív kritikából építkezni lehet mivel ha az adott hölgy saját magától nem veszi észre a hiányosságait vagy éppen hibáit így megtudhatja a vendégeitől és kijavíthatja azt ha továbbra is praktizálni szeretne és pozitív véleményekre vágyik!A guminőt pedig meghagyom neked ugyanis nekem jut rá hogy igénybe vegyek ilyesfajta szolgáltatásokat akár naponta többször is!
Remélem nem botlok mégegyszer egy ilyen lányba mint a Nicol19 mert nekem az általa nyújtottak kevésnek bizonyúltak de akinek ő kell az keresse fel bátran!
És szeretném megragadni az alkalmat hogy megköszönjem NEWBIE_NYH fórumtagnak hogy megírta beszámolóját Latika24-ről mert nekem is fáj rá a fogam és ígérem ha sikerült meglátogatnom akkor én is megteszem hogy leírom az ott tapasztalt élményeimet!