Dorináról (Nyíregyháza) illetve a szolgáltatásairól tud nekem valaki mondani valamit? Köszönöm.
Dorináról (Nyíregyháza) illetve a szolgáltatásairól tud nekem valaki mondani valamit? Köszönöm.
Kedves gumibogyó!Annyira rossz nem lehet a szolgáltatásom,ha órákig várnak rám a vendégek:)
Sziasztok.voltam Laránal és valoban ott van a szeren.csinos kedves és odaadó.egy valodi elmeny volt.korrekt es megfizetheto *rak.en azt kaptam a p*nzemert amit akartam.valodi gyonyoruseg es megyek meg hozza mindenkeppen.
Jázminnál voltam. Nem olyan jó a szolgáltatása mint a fotói.Debreceniek írnak rólla. Holnapra kersek30-35 éves csajt a belvárosban? Jőhet az infó priviben is.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Valaki infot... Amira. Alexandra. Sara. Adrien _????? Jöhet privátba is csákó.
Szia Jázmin,
legalább felkorbácsoltad az állóvizet, illetve az aza igazság, hogy 30-as hölgyben kevés az ilyen valóban vonzó nő itt nálunk. Én biztosan meglátogatlak.
Üdv.
Sziasztok!
Én egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Regebben meglátogattam Gabicát, gondoltam most is felkeresem, viszont akárhoo keresem nem találom! Valaki tud róla valamit?! Köszönöm.
Sziasztok Élménybeszámoló Latika 24 Voltam Valódi Tuti Képek A Valóságban Még Szebb Szereintem Kedves Aranyos Tapasztalata is van Profi Tudja a dolgát Ez volt éltem legjobb action Voltam Már Több Lánynál is Kipróbáltam de ilyet még nem éreztem Nálam A Top 10 Pont egy ilyen lányt keresk évek óta akive fel tudok menni a csúcsra. Ajánlom Mindenkinek Egy Csodálatosan Finom Bübájos Érzéki Hangszer Imádlak. Puszika "Princess Superstar"
Hello Mindenki!
Sara 20-ról nincs valakinek infója??
Köszi!
Kedves fórumozók!
Még alig pár órája vagyok a városotokban,de úgy láttom rólam zeng a fórum.
Én mindenkinek csak azt tudnám javasolni,mindenkit szerettel várok és legalább akkor szembesülhetek azzal hogy a fotókon valójában én vagyok-e.
További szép napot kívánok nektek,puszi Jázmin.
A képek azt hiszem győriek, legalábbis én ott már láttam
Nézz körbe a debreceni fórumon, és dönts az ottani hozzászólások alapján. Nem sok van, de sokat mondóak. . . :(
üdv és derűs napokat
Jázmin 32 valaki tud róla tájékoztatást adni ? képen nagyon csinos érett nőnek néz ki jöhet priviben is köszi
szia én kiváncsi volnék légyszi priviben ird le kösz.
én nem raknám semelyik nyílásukba :D
de igényesség kérdése :)
Ki az?
és holtalálhazó?
Legyszí írd meg priviben, nagyon meg köszönném.
Hello!
Új vagyok itt, Mendy-vel találkoztam valamelyik este, csak kocsiban csinálta volna, de a város közepén, a parkolóban, mondtam neki menjünk a város mellé valahova, de nem jött, így elmaradt a "randi".
Más, lehet nem ide való: utcai harcosokkal mi a helyzet, egy gyors szaxira néha jó lenne, ismertek ilyeneket?
hello
laci
Sziasztok!
Nyíregyről környékéről tudnátok ajánlani hölgyet.Telt nagy méret volna a lényeg és maximális diszkréció.
Nem szeretnék befürödni lebukni.
Margo a kepeken o van mindennel elegexett voltam en legkozelebb is meglatogatom aki tobbet szeretne privatba leirom
írtam privit