Hát, én nem tudom már elképzelni, hogy a nyíregyházi vendégek mihez vannak szoktatva....... 5 lány egy lakásban? ....és ennek még örülnek is. Diszkréciót már nem is említem. Meg itt olvasni a legtöbb lepukkant lakásról.
Hát, én nem tudom már elképzelni, hogy a nyíregyházi vendégek mihez vannak szoktatva....... 5 lány egy lakásban? ....és ennek még örülnek is. Diszkréciót már nem is említem. Meg itt olvasni a legtöbb lepukkant lakásról.
Üdvözlet Mindenkinek!
:)
kössz!
Szia én voltam nála igaz egyszer és reggel, lehet ez volt a gond, a lakás eléggé elhanyagolt van macskája aminek keményen érzett e sz*ga.
A szoba is eléggé áporodott levegőjü volt a leány zó állmos nagyokat ásított Külsőre jólnézki és igyekszik jól csinálni a dolgát. Végul is sikerrel véghez vitte Nem egyedül lakik és valószínüleg az időre figyelmeztették a zajkeltéssel, ami komikusra sikeredett mert teleszájjal próbált kint valamit el intézni utánna ment a fürdőbe én inkább kihagytam a mosdóhasználatot. Ennyi aztán te döntessz vagy a f*rkad hogy méssz e hozzá.
Üdv Pysti
Sziasztok Beatrix19ről tud valaki valami infot adni?
köszi
Tisztelt urak.az elobbi hozzaszolashoz az aggancsos utcàn Anett33.Linda25.Barby28.Szöszi38 és Lara 42 van.csak annyit tudok hozzafüzni hogy csodalatosak.csinosak és ami a lényeg kedvesek és bàr én még csak a Larànàl és az Anettnàl voltam de a Barbyt és a Szöszit is meglàtogatom az tuti.aki nem hiszi jàrjon utána és tuti nem fog csalodni egyiköjukben és a helyben sem.
Szöszi 38, Barby 28, Lara 42
Az agancsos úti házban kik r*nd*lnek, írjátok már meg. Anettről, Lindáról tudok. Köszi!
Még a nyár folyamán voltam Millánál egy erotikus masszázson. Nagyon érti a dolgát, maximális diszkréció, kedvesség. Jól el lehetett vele beszélgetni, és nagyon szexin nézett ki, fergeteges szilikon mellekkel. *rai is abszolút korrektek, biztosan visszajáró vendége leszek :-)
Üdv. Dorina 20. és Ágica 18. szeretnék megbízható információt kérni ..ha lehet---Aki már volt a lanyokal??
Nem blogot szeretnék olvasni.-.......
Barby 28 egyszerűen csodàlatos! Ma voltam nàla és hihetettlenül jól éreztem magam vele! Kifogàstalan élménybe volt részem nàla, az agancsos àllatról elnevezett uton lévő hàzba!! D többen is vannak ott ami engem nem zavart,nagyon diszkréten van megoldva minden!! Voltam màr a hàzba több lànnyal is, és minden lànyról csak jó véleménnyel vagyok!! Nincs lehúzàs,türelmesek,kedvesek, még soha semmilyen problémàm nem volt amikor ott jàrtam! Nem szoktam be írni a forumra,de minden nap olvasom :D
Sziasztok!
Tud valaki infót Barby28 - ról?
Kamilla a NO 1 régen volt itt,most merre r*n*el?
sziasztok. tudnátok nekem ajánlani lányokat ez az első alkalom h itt keresek konkrétat. 20 év körüli megbizható és bevállalós érdekelne akinek vollt valakivel jó tapasztalata irjon légyszives. köszönöm
Üdv. Niki 20 Valakinek infó?? Nem sok minden látszik belőle a képeken.
Üdv Uraim.Ma sikerült meglatogatni ANETT33.Hàt mit is mondjak.Csinos.èrzèki.kedves ès tudja mi kell a vendégnek.A melytorkos franciàja az egy èlmèny és a szex azt se tudtam hol vagyok.Nagyon megertőegy órát voltam de nekem ez egy fantasztikus èlmény volt amit mindenkèppen ajànlok mindenkinek és amit mèg megismètlek egy pàrszor az biztos.3ddig ez a hely ami garantâlja a maximális diszkréciót és a többi làny is gyönyörű. Nincsen zavaró körülmény csak azzal kell foglslkoznod hogy kényeztetnek vagy ha kell beszélgetnek veled.Nincs óranézés csak ajánlani tudom a helyet és a lányokat. ANETT33. Lara 42.Barby28.Szöszi38.Linda25.ők a garantált kikapcsolódás és nyugalom.sok sikert mindenkinek. A lányoknak pedig hogy még maradjanak köztünk jó sokàig és puszi mindegyiköjuknek.
Szia, Szindbád azt kell, hogy mondjam, igazad van Daniella az egyik legaranyosabb lány, akit ebben a rohadt életben megismertem és most nem a sz*lg*lt*tásáról beszélek .Nálam már megjelentek a függőség jelei imádom, ha lehetne, három kívánságom az egyik kívánság az lenne hogy csak velem legyen tudom most önző voltam szerintem sokan tudják mire is gondolok uraim ez egy nagyon nagyon kemény és szemét világ de ez van mi tesszük ilyenné. Bár fáj a szívem Daniella 10/10. és aki nem hiszi, járjon utána további szép napot.
Sziasztok.Nem tud valaki valamit Lara42 ről? ?Mikor lesz megint elerhető?
Kérdésemre a hallgatásod gyöngyszem beleegyezésnek veszem..Mikor és hol????
Agica18-at nem próbálta még vki?
Privátban is jöhet egy kis beszámoló ha valaki volt már nála :)