Üdv mindenkinek! Ma meglátogattam Lara42-t. Eredetileg Perlához vagy Latikához akartam menni, de az ő hirdetésük most nincs fent, ezért délelőtt felhívtam Larát aki, du. 3-kor fogadott az agancsos utcán, ahol másik 3 leányzó is rendel. Mosolyogva nyitott kaput majd zuhanyzás következett. Megegyeztünk hogy fél órát leszek 8 ezredesért, natúr fr, kölcsönös fr és sima action lesz a móka része. Külsőre nekem az arca nem jött be (ízlések és pofonok) de a karosszéria elég jó, átlagosnak mondanám. A franciatudása ott van a szeren, jól megy neki a kényeztetés érzékien és kicsit vadul is. A kölcsönös fr is tetszetős volt számomra, ápolt, finom a barlang. Az action nem volt annyira nagy szám, hátulról toltam neki de viszonylag hamar meggyőzött hogy gumi le és újra a szájával kényeztetne. A szivattyú végén a formás, de nem túl nagy mellére élveztem, így egy erősen átlagos action-t sikerült lezavarnom. Nálam Léna az eddigi No1., ezüstérmes Anett és Lara a 3. akihez eddig volt szerencsém. Larát a megbízhatóságot, közvetlenséget és az átlagosnál jobb franciatudást kedvelőknek tudom ajánlani akik nem 20-25 éves bombázókra vágynak. Következő célpont Linda25, remélem elérhető lesz a szabadsága után!!