Hali! igazi mélyt.rk.s nagyon szuper franciás csajt tudtok ajánlani privátban? Köszi
Hali! igazi mélyt.rk.s nagyon szuper franciás csajt tudtok ajánlani privátban? Köszi
Lénáról privátban írna valaki?
Érzelmekről ilyen esetben szó sincs, nálam biztosan nem! Csak szerettem volna érzékeltetni azt az élményt amiben részem volt.
Szia Oszi ha érzelmileg padlón vagy és nem tudod kontrollálni ezt a tökéletes illúziót sokat, fogsz szenvedni saját tapasztalat amúgy teljesen igazad, van sok szerencsét.
Sziasztok!
Két élményemet szeretném megosztani!
Elsőként Grétit említeném.
Már a hirdetés leírásából kiolvasható a korrektség, ami Őt magát is jellemzi, és ez nem utolsó szempont manapság! Az el -és bejutás problémamentes. Magassarkúban fogad, csinos, igazi MILF. A hely kulturált, szokványos. Gréti pedig folyamatosan igyekszik megfelelni, keresi, kérdezi, hogy mi jó az embernek. Jó volt Vele, Nála! Érdemes meglátogatni Őt és normálisan viszonyulni, mert Ő is azt teszi!
A másik találkozóm Daniellával volt!
Ha egy szóval szeretném jellemezni, azt kell mondjam: felejthetetlen! Valaki írta korábban, hogy nagyban hasonlít karakterben a már nem praktizáló Helénára, - szerintem is így van! Mind korban, mind fizikailag megvan a párhuzam. Most voltam Nála először, így nem tudom többedjére is ilyen intenzív élményt produkál e, de lényegtelen, mert imádnivaló! Hosszú ideje próbálkoztam, mire összejött a „randi", de megérte. Ha Heléna nyújtotta a barátnő, vagy inkább a szerető feelinget, akkor Daniella ugyanezt csak a szerelmes nő változatban. Persze nyilván nincs így, de az illúzió tökéletes. Csimpaszkodik az emberre, bújik, csacsog, kedves, aranyos, és nem mellékesen csinos is!
Üdv
Sziasztok. Jart valaki Reni(20)-nal? Tapasztalatok?
Szai Béci!
TE arra a Laurára utalsz,aki most is hírdet Laura 22 néven,arccal.Nekem ő nagyon izgalmasnak tűnik,csak nincs róla semmi információ.Ha valakinek van,szvesen venném.
Hajlandó vagyok kivétlet tenni...:)
Kösz a választ!
hi
Dóra 25: már voltam nála, vagy 2hete, de csak most értem el oda, hogy meg is írom. Az időegyeztetés, nem biztos, hogy össze fog jönni az első hívásból, mert eléggé elfoglalt a hölgy. A környék elég nyugodt, hiába van elég közep a belvároshoz, a ház szintén! Egyedül van, zavarni nem fog senki az 100!! Max az asszony telefonon :) Igényes, aranyos, kedves!! Finom a teste, van mit pont fogni!! *rai is redben vannak!! Mindent összevetve, ajánlani tudom csak!! 10/9
Az fix, hogy nem ez volt az utolsó látogatásom!!! :)
Üdv!
Zsuzsáról kérdeznék (amennyiben a 37 éves lányról van szó).
Nem szaporítom tovább a szót: magassága?
A hirdetésében nincs feltüntetve, de érdekelne. Nem vagyok törp, csak az alacsonyabb nők a gyengéim. :D
Szia!
zsuzsa melyk utcán dolgozik?
Üdv kedves fórumozók
A korábbi beszámolókat folytatnám, ugyanis újabb szolgáltatókat sikerült megismernem, miközben még a régieket sem hanyagoltam el.
Laura nem 20-as, hanem egy régebben itt is hirdető hölgy, még mindig etalon a fr*nciában. Igaz a kor már kezd látszani a testén, de még mindig kívánatos, s kedves. Amikor elkezdi levenni a fűrdőköpenyét, kezd nagyon szűk lenni az alsóm.
A visszaemlékezést követőn akkor megosztanám a tapasztalatokat.
Anett, 30+, és az agancsos jószágos utcán rendel, több más hölggyel. Kedveskedő hang, korrekt tájékoztatás. A ház teljesen rendben van, tiszta, rendezett, nagyon jól megközelíthető, s ahhoz képest csendes is, hogy milyen forgalom van azon az utcán. A hölgy képei teljes mértékben fedik a valóságot, tehát nincs retus, meg photoshop.
Az akció már egy kicsit másabb. A kedvesség szinte már sok. Mindent kipróbál, hogy mivel kedveskedhet. Táncika, majd hogynem talajtorna, meg ilyesmi, de ha elmondod neki, hogy te teljesen más irányt szeretnél venni akkor az lesz. Ez pozitív.
A teste formás, van minden. Nem 18, de nem is 60+. A 30-as éveiben járó, magára odafigyelő nő teste. Finom. A fr*nciája nem rossz, de a Lauráé.... Aztán jön a kölcsönös fr*ncia. Finom oda lenn
az illata is kellemes, finoman passzentos amikor bemerészkedik valakié. A csöppnyi színészkedés itt is előjött, igyekszik szerintem felnőtt filmből vett megjegyzésekkel fűteni a hangulatot, de mivel engem zavart, s megbeszéltük a dolgokat, utána már csak a kellemes sikoalyok, nyögdécselések és más finom hangok hallhatók.
Az akció után, egy kis kedveskedés még a részéről, amitől fülig ért a szám, s a pihenés, beszélgetés. Lehet vele.
Ajánlott azoknak akik az érett nőket szeretik.
A másik sz*lg*ltató, Zsuzsa néven van fenn az oldalon, 30 feletti kategória ő is. A telefonban elég távolságtartónak tűnik, de ez érthető is, azonban emellett nagyon korrekt a tájékoztatás, s kedves csilingelő a hang. A lakás rendben van, a belvros egyik kis utcájában található.
A hölgy viszont. A képek melyeken meglehet tekinteni a lapon, egy, csúnyán fogok fogalmazni, elnézést Zsuzsa. Egy átlagos, jó adottságú, középkorú nőt sejtet. A való ehhez képest, mint egy kalapács ütés. Már az ajtónyitást is miniruciban hajtja végre, körömcipőben, feltűzött hajjal. Szép arc, gyönyörű nyak, finom kezek, formás lábak. Majd amikor leveszi a ruháját, és fehérneműben feltárul a teljes alak, leesik az állad. A kor egyedül a kebleken látszik, máshol mint egy hamvas 18+!!!!!!! Nem az úszógumis 20-as kategória. Semmi pocak, feszes mindenhol, a popsi olyan mintha két tökéletes labda lenne. Oda fele úgy voltam vele, hogy a korábbi napokban szerzett intim sérülést egy finom puha 40-essel gyógyítgatom majd, de a látványtól, rádöbbentem, hogy én nem érdemlem meg ezt a nőt olyan tökéletes, s azonnal stand by üzemmód. :(
Ő kedvesen elhelyezkedett az ágyon, s csöppnyi beszélgetés után a lényegre tért. Egész jól csinálja. Majd kértem, hogy én is. Nagyon finomak az alsó ajkai, érdemes oda lenn csókolni. Nagyjából magamhoz tértem, aztán újra stand by. Égtem mint a Reichstag. Erre olyan fr*ncia órába kezdett, hogy ledobtam a gépszíjat. Kedves, figyelmes, intelligens, gyönyörű.
Rendkívűl ajánlom mindenkinek. Még én is visszamegyek hozzá, mert még nem érzem befejezettnek az aktust.
További kellemes együtlétet mindenkinek.
Danielláró, vagy a megbízható jó lányokról ,írnátok privátban, tudom hogy nagyon jó, hétvégén mennék Nyííregyre
sziasztok, én 18 éves vagyok, még szűz és el akarom veszteni, kit ajánlanátok nyiregyen???
A héten megyek a Városotokba ! Tudnátok ajánlani egy megbizható formás ,széparcu hölgyet Köszönöm előre is,jöhet privátba is !
Megbízható és korrekt. Csinos és kedves.csak ajánlani tudom
roxy kerülendö!
Hát ez a roxy is kerülendö kategoria.Nem friss a tapasztalat de fellismerem!Teloba tündérke mindadig még a p*nzt át nem veszi!Utána meg zéro teljesitmény ja és nála a fél ora kb 3 perc!:-)
Kis csávo azért van a forum,hogy meg ellözük az esetleges kellemetlenségeket ami nem alaptalan ebbe a városba sajna saját börömön is tapasztalva!És lásd gyanum nem volt alaptalan mer küldtek véleményt de nem pozitivat!Hát ezért károgi!!!
Adrienn (23)-ről van-e infótok?
Köszi a választ!