Sziasztok!
Két élményemet szeretném megosztani!
Elsőként Grétit említeném.
Már a hirdetés leírásából kiolvasható a korrektség, ami Őt magát is jellemzi, és ez nem utolsó szempont manapság! Az el -és bejutás problémamentes. Magassarkúban fogad, csinos, igazi MILF. A hely kulturált, szokványos. Gréti pedig folyamatosan igyekszik megfelelni, keresi, kérdezi, hogy mi jó az embernek. Jó volt Vele, Nála! Érdemes meglátogatni Őt és normálisan viszonyulni, mert Ő is azt teszi!
A másik találkozóm Daniellával volt!
Ha egy szóval szeretném jellemezni, azt kell mondjam: felejthetetlen! Valaki írta korábban, hogy nagyban hasonlít karakterben a már nem praktizáló Helénára, - szerintem is így van! Mind korban, mind fizikailag megvan a párhuzam. Most voltam Nála először, így nem tudom többedjére is ilyen intenzív élményt produkál e, de lényegtelen, mert imádnivaló! Hosszú ideje próbálkoztam, mire összejött a „randi", de megérte. Ha Heléna nyújtotta a barátnő, vagy inkább a szerető feelinget, akkor Daniella ugyanezt csak a szerelmes nő változatban. Persze nyilván nincs így, de az illúzió tökéletes. Csimpaszkodik az emberre, bújik, csacsog, kedves, aranyos, és nem mellékesen csinos is!
Üdv