Sziasztok . Tudnátok infóval szolgálni Diankárol és Lillárol??? Előre is köszi.
Sziasztok . Tudnátok infóval szolgálni Diankárol és Lillárol??? Előre is köszi.
Tegnap újra meglátogattam Lindát! Mint mindig, most is nagyon jól éreztem magam vele! Korrekt, szép, csinos, aranyos NŐ ! Mondtam neki tegnap is ,imàdok vele lenni!! Mint EMBERT is nagyra tartom! Tegnap kaptam tőle még egy kis " bonus" ráadàst is :) köszönöm Linda! :) ;)
Glóriánál járt már valaki? Esetleg tudtok hasonló korosztályt (milf)?
Most ezt komolyan kérdezed?!?!?
Ilyen nehéz lenne dekódolni?!?!
Pedig tényleg nem rébuszokban írt royal01... ha nem egyértelemű: megnézed a nemjólányokat és beírod a keresőbe: Gina...
Irigylem is azokat akik eljutottak hozzá! Nekem sajna nem sikerült eddig :(
Akkor írom másképpen igen tisztelt Szerkesztőség, hátha így minden rendben lesz... Tisztelt MT-k: Gina (40) újratöltve...
Üdvözlet. Valaki nem tudja a Lara 42 mikor lesz megint elérhető? Úgy volt a héten elérhető lesz. Előre is köszi a választ.
Na ma meglatogattam LINDA 25 nevü leanyzót, kellemes aranyos csaj, igaz első talink volt jó komunikativ vidám személy......
Srácok ez a lány szereti a munkalyát, nem tul akar lenni a vendégen ezt bizton állithatom........
Lényeg a lényeg csak egy *ráliára léptem be hozzá,nagyon finoman csinalja és ami fontos nem veri, mert azt ugyebar magunknak is tudnánk......DDDDD
***moderálva*** normál kereteken belül van, ugyhogy igen korreket sz*lg*lt*tó, azt kapod amiért mensz......
hello all. egy gyors info kellene Kyra 19, és Orsikaa 19. valaki ossza meg velem tapasztalatát minél előbb. előre is köszi.
Nem csak te Gróf! ;)
Végülis igen,Gyöngyszem. :)
A húgával együtt? Csak barátnők nem?
Korekt szolgáltatás jó *r. és már lakáson is fogad. igény esetén a húgával egyutt!
Nem tudom nem voltam nála. De a liza 19 az jó.tobbit privátban ha érdekel
Sziasztok!
Járt már valaki Orsikaa19-nél? Milyen szolgáltató?
Előre is köszi a segítséget!
Inkább arról beszéljetek már,hogy Laura 22 milyen az ágyban. Testre NEM rossz. :))
Én csak azt nem értem hogy minek kell az írásaimat megtamadni valakinek mindig.Ha az Anetthoz járok akkor kiről irjak véleményt más hirdetőről? ?Barkit meg lehet itt támadni akkor az írásai miatt akkor higy vitát robbantsunk ki.én ezek után is megirom a véleményem ha elmegyek oda mert erről szól a fórum nem pedig arról hogy egymás írásait fikazzuk.Inkább tényleg tapasztalatcsere miatt kellene használni a fórumot.
Ezzel így nem is lenne baj. Csak ha megnézed a többi irományát is, akkor látod, hogy rosszindulatúan huzkodja le a többi koleginát. Ez már egyenesen gusztustalan . Szép szép, meg jó, de csak kukacos az az alma. Korrektségére és jellemére eléggé rámutat.
Bár mondjuk így jobban belegondolva egy igazán jó szolgáltatónak nemigazán van szükségel önreklámra sztem. Lásd anno Gina39. Ő sem reklámozta vagy reklámoztatta magát és mégis mindenki tudta,hogy egy élő legenda.. :) Ugye srácok? ;)
Azt senki nem mondta,hogy az Anett nem jó szolgáltató. Sőt véleményem szerint tuti,hogy jó,mert tényleg írt már róla olyan is jót,akiben bízok. Ettől függetlenül lehet,hogy reklámozza kicsit magát vagy esetleg valaki ír neki egy kis reklámot,mondjuk egy barátnő. ;) Alapvetően ezzel sincs baj,ha jó és korrekt szolgáltatást nyújt.