sziasztok most vagyok elöször a forumon nagyon érdekes történetek. vannak
sziasztok most vagyok elöször a forumon nagyon érdekes történetek. vannak
Én ezért hivom fel az illetőt előtte párszor tök random időpontokban.De ha már valaki a telefonban bunko akkor ott személyesen se lessz szebb a helyzet.
Bocsánat még annyi, hogy "aki meglátgatta ezek utánt" úgy értettem, hogy akinek egy ilyen telefonbeszélgetsé után,amit vele helet folytani, van kedve ......-t adni, azt üdvözlom!
Azért írtam most ezt le utólak, mert nem akarom úgy bállítani magam, mint aki megmondja amit kell tenni és szentírást írok!!
Nem bírtam, nem megírni, mert..... nem is tudom miért nem!! Igaz, hogy nem votlam nála, de ezután a telfon után..... Lina 20: felhívom. "Láttalak itt, és érdeklődnék!? - Fél óra.... óra....." És ba..átok meg ennyi!!! Mondom oké, de egy kicsit bővebben, nem lehetne?!!! A fél órában van egy idegennyelv és egy közös imádat! PONT!! Ennyivel le is zárta! Hát komolyan mondom, ekkora egy - ennek ellenére is, bocsánat a csúnya jelzővel - paraszt csajt én még nem láttam, vagyi hallottam, mert hogy látni nem fogom az is biztos!!! Még azt sem lehet mondani, hogy mondjuk rosz napja volt, mert akinek mondjuk az van, az akkor sem ilyen!! Annak mást hallani a hangján, nem ezt a........ nem ezt a semmit!!!
Aki meglátogatta ezek után, azt üdvözlöm!! :)
Sziasztok.Vendetta vagy Dior 30 nem lehet neked privátban írni,azért írok ide. Mi még nem találkoztunk bemutatkoznánk,de tapasztalatból mondom,letiltják a szerkesztők.Örülök,hogy felhívtad magadra a figyelmet,és felületesen megismerhettelek.Máris van rólad véleményem,de nem foglakoz vele az mindenikek van.Az utolsó leveled nekem szántad,Kedves? Ha tévedek ami elég gyakran előfordul,ne haragudj a feltételezésért.Egy szó ami rám is igaz az a skizofrén,nem olyan gyakori betegség ezért gondolom,hogy rólam írtál..Erről eddig egy lánynak beszéltem akivel hetente 2 -szer találkozom 4-5 órahóászát.Nagyon sok titkát elmondott,ahogy én is neki. Soha nem gondoltam volna hogy ti hirdető lányok a férfiakról minden információt ,tovább adtok egymásnak.Igen skizofréniám van, az-az kétszemélyiséggel rendelkezem, egy jó és egy rossz.Képzeljétek el mennyi pénzembe kerül hogy szabad lábon tartsam magam. Dior 30 kedves ,szerintem most a jó személyiségem ír neked ,de már magam sem tudom.Kérdésem hozzád: nekem, rólam írtad hogy mi ismerjük egymást és hogy én zaklattalak stb?Mi történik ha továbbra is hazudozol rólam ? Semmi ,ver téged a Jóisten ha már p*nzért kell sz*pnod. Akkor van hús a szádban amikor cumizol. Ez dolog a hazudozások téged minősít,elb*szod az üzleteidet.El nefelejcsem a barátnődet Kis bikát ha már ennyire véded mos már világossá vált hogy Ő az Ágica ,és nem egy férfi aki szerelmes ,és szex képeket küld nekem most már megnyugodtam.Majd meg b*szom megint.
Sziasztok !
Rózsa ( 38 ) ról valaki véleményt tud írni? Jöhet privátba is !
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az újabb élményemet! :) Tegnap este meglátogattam Jázmin(32) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés,fotói régebben készültek,és valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra fősuli után, este folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert a hölgy a héten tervezi elhagyni városunkat. :( Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya, nevetése van! Jázmin(32) volt a 5. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása is példaértékű! Jázminon kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), Dorina(33) illetve Lénáról. A kakukktojás az Beatrix(20) volt számomra. 5 nyertes nőből 4-et tökéletesen eltaláltam, elégedetten távoztam a hölgyektől. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné még a héten megkeresni,mivel elmegy!:( További szép napot kívánok mindenkinek! :)
Azert ír neked ilyeneket mert skizofrén,velem fél évig szórakozott.lehordott mindennek,utana másnap meg jött nyalizni mintha mi se törtent volna.amúgy meg egy besz@ri alak,csak itt nagy a szája az oldalon,amikor meg felhívtam,h mi a f..t képzel,meg sem tudott szólalni rámnyomta a telefont.
Más neki nincs csak ez az oldal,itt lesz szerelmes a lanyokba,azt hiszi majd itt valaki összeáll vele valaki.Az agyával meg gond van,nem teljesen 100-as.most úgy latszik új játszópajtast talalt személyedben,akivel elütheti az idejét.
Szevasz Kis bika .Kaptam a szerkesztőségtől egy levelet .Itt a tartalma: Tisztelt Látogatónk!
Elnézését kérjük, hogy ilyennel zavarjuk, de ezt az üzenetet kisbika kérésére írom. Ő kérte, (mivel Ön a fórumban megemlítette), hogy tisztázzuk a kivoltát (akár hirdető, akár nem).
Mi a rendszerünk alapján úgy látunk, hogy valóban csak látogató és nincs köze egyik hirdetőnhöz sem. Értem ez alatt azt, hogy egyetlen egy hirdetői regisztrációval sem tudjuk kapcsoltba hozni (sem IP, sem egyéb információk alapján). Tehát szerintünk és amit mi látunk, az alapján 95%-ban nem Ágica, vagy másik hirdető áll a kisbika nick kögött.
A közvetítői szerepünknek eleget tettünk :) Ha gondolják, a közösségi részben, privát üzeneteken keresztül meg tudják beszélni
További szép napot!
Üdvözlettel:
Vidékilány Szerkesztőség. Kíváncsi vagyok miért írtál olyan leveleket,és miért küldesz szerelmes ,és szexuális tartalmú képeket nekem?Old fel a tiltást,vagy adj légyszíves másik elérhetőséget,de itt a fórumban is meg magyarázhatod ,ha mered.Helló.
Regina (25)-höz volt ma szerencsém. És a szerencsét az nagyon kihangsúlyoznám. Sosem találkoztam még ennyire gyengéd, barátnőfílinges leányzóval ezen a területen. Az éviszhez közel rendel Anikó 26 társaságában. A lakás, parkolás tökéletes. Olyan vadító ruciban fogadott, hogy azt hittem, leesek a folyosóról. Álomcickók, álompopsi. Mindenben a kedvemet kereste, csók, bújás, cirógatás, isteni francia, semmi tp - még rendesen én jöttem zavarba a vége felé, hogy vajon nem léptem-e túl az időt. Az ajándék elsőre soknak tűnik, de ha azt nézzük, hogy alapban nála mennyi minden van, ami másoknál extra, *r/érték arányban inkább alatta van a helyi átlagnak.
Sziasztok! Ma meglátogattam Linda 25-öt! Nagyon csinos, fiatal belevaló csaj, nem flegma el lehet vele beszélgetni is, francia és aktus kiváló,
nagyon jól éreztem magam nála, tuti hogy még fogok hozzá menni, Részemről ajánlott kategória!
Még frissiben leírom élményem, ami ma történt. Meglátogattam Dóra25-öt. A belvárosban van a hely ahol fogad, célnak megfelelő. 90 perces műszakra jelentkeztem, ebből 30 perc hármas Grétivel. Dóra nagyon kedves, zabálnivalóan aranyos lány. A mosolya üdítő, és rettentően intelligens. A cicik nagyon szépek, és a feneke sem utolsó az már biztos. Fr*nciája szuper és az action is kielégíti majd mindenki vágyait szerintem. Az enyémet legalábbis sikerült. Képei természetesen valósak. Biztosan megyek még. Drága Dóra a mai előadásra 10 pontot adnék :)
Becsüljétek meg ! Ajánlott kategória
Gréti26 : Fr*nciája jó, az action is okés. Ő is aranyos, mosolygós lány. Cici szilikon, de szép nagyon. Fotói valósak. 10/7
Köszönöm Hunter :)
Remélem a "függőséged" ki is alakul és lesz még alkalmunk találkozni egymással :D
Tisztelt Uraim!
Számomra is eljött az idő, hogy használatba vegyem a fórumot. Aki miatt elszántam magam ő nem más mint Dóra 25. Volt már szerencsém egy néhány kezelésén részt venni, de be kell valljam kezdek függővé válni, ezért csak erős idegzetűek számára ajánlom. Alkalmam nyílt több sz*lg*lt*tó, illetve a nem hivatásszerűen ténykedők körében is bőven tapasztalatot szerezni, de hozzá foghatót akinek értelmi szintje jóval az átlag fölött van és emellett szép illetve csinos is nem sokkal büszkélkedhetek! Ezért kérlek titeket becsüljétek és vigyázzatok erre a felsőkategóriás leányzóra, aki nem a beteg elmék játékszere!
Melinda19=anno Ani19-rõl már írt valaki, keress rá.
Nem lehetne innen úgy véglég kitiltani ezt a birkát? Kb semmit nem mond, azt is szarul, amolyan átlagos emberke, nem nagyon okos és nem kicsit buta..
Sziasztok!Kis bika,nem tudom hogy nő vagy-e vagy férfi, de elképzelhető ,hogy időre van szükséged hogy öldösd a nemi identitásodat. A regisztrációs dátumod ,a leveleid, illetve a feltett képeid alapján Te Ágica 18 vagy.Letiltasz,majd szerelmes képeket küldesz. Hmmm,nekem tetszik. Figyelj ahhoz ,hogy a hatóság eljárást indítson ellened szembesítenem kell téged,nem foglak felismerni ,megígérem.Bátran "dolgoz" hirdesd magad próbálj p*nzt keresni.. Azért a bajban jól egyedül hagyott a str*cid, nincs vér a faszába,cseréld le valami dzsukelabbra.Tavesz baktalo sukár muri romnyi.
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, megbízható vékonyka lánykát? Előre köszönöm!
Sziasztok! Fanni 19-ről van valakinek infoja? Érdemes meglátogatni?
Szép estét mindenkinek. Laura 22, Laura 24. Nem tud valaki a két leányzóról mondani nekem valami infót? Dóri 25,Dóra 25, Glória, Viki, Léna,Linda. Naluk már voltam. Nagyon jól éreztem magam mindegyik hölgynél. Tisztaság,diszkréció, ez fontos és megvan. Ezért szeretnék leginkább Laura22-ről egy megbízható infót. Tetszik a tetoválása,szeretném közelebről nézni :-)