Mai kalandjaim:
Azt hiszem, teljesen képbe kerültem az eperjes apartment társasággal.
Kezdődött, hogy felhívtam Dia (29)-et. Megbeszéltük, fél óra múlva találkozunk. Hívom ház előtt, felveszi Bella (21); Dia most nem ér rá stb.. WTF?? Ok, hogy már a múltkor is volt kavarás a ki kivel vannal, de azóta lecserélődött a társaság nagy része a r*nd*lőben.. Hívom Bianka (20) azon nyomban. Sajnos ő nem vállal NFVSZ-t, szóval kértem 10 percet, amíg hazamegyek B-tervért.
Így találtam rá Vanessa (24)-re, vele kiegészült a teljes eperjes quartett. Mennyire nem bántam meg! Kezdésképp egy nagyon szép arcú, szemüveges, tényleg csinos hölgy fogadott.
NFVSZ extra, de részemről ezzel semmi gond nincs. Nagyon közvetlen csevej, móka, kacagás + f*sza rockzene belépéskor. Amikor azt mondja, hogy 'Nálam minden lehetséges' - én baromira elhiszem. A mellek igaziak és hatalmasak, a 8 éves koromban kapott villanyvasút után a kedvenc játékszerem lett. Egy felvezető fr*ncia, gyorsan lestoppoltam, mielőtt vége lenne a történetnek, utána inkább én kezdtem el ny*lni.
És itt egy kis kitérő: Sosem volt célom, hogy ilyen kontextusban lányt csúcsra juttassak. Tudom, ez mivel jár, hogy egy emberesebb orgazmus simán leveri aznapra a menyecskét, szóval sosem erőltettem.
Ő viszont folyamatosan vezetett, mondta, mutatta, hogy szereti, és itt most két lehetőség van:
Vagy tökéletesen eljátszotta, hogy elélvezett, az orgazmus összes fiziológiás tünetét produkálva, vagy tényleg elélvezett.
Igazából nem is érdekel, nekem bejött a performance. :)
Utána én kaptam a lehető legváltozatosabb kényeztetést. 5-7 percnél nem bírom tovább az érzéki fr*nciát, de ennyi idő alatt olyan repertoárt vonultatott fel, hogy nem győztem számolni a különböző technikákat.. A m*lytorkos, bőnyálastól kezdve a finoman masszírozáson át, minden volt, egyszerűen fr*nciában mindent úgy csinált, ahogy én szeretek.
Sajnos a szimpátia-csók nem jött össze, legközelebb majd levágatom a hajam. :)
Csók híján nálam csak második (első Anikó 26), de hátha ezen még tudunk dolgozni. :)