Van egy oldal,ami a nagyon ***moderálva*** leányzókról kapta a nevét és ott láthatod a nagy titkot. ;)
Van egy oldal,ami a nagyon ***moderálva*** leányzókról kapta a nevét és ott láthatod a nagy titkot. ;)
Gondolom titkos, de mint régi ügyfél talán megtudhatnám, hogy Gina Diamond, szóval hogy honnan tudjátok, hogy újra itt van, esetleg számot privátban?!
Újra itt van a Gina Diamond :) :) szuper :)
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani,kihez érdemes menni masszázsra?
Igazán nincs mit.Nem tudom pontosan de hamarosan elérhető leszek :)
Köszönöm a tájékoztatást! Mikor leszel újra Nyíregyen? :)
HÚ! Na ezt nevezik öngólnak! :D Gratulálok Klaudia! :)))
Kedves Kuglóf
Igen Zita néven hirdetek Győrben és környékén mivel itt igy ismernek.Nyiregyházán és Debrecenbe Heniként ismertek meg a vendégek ezért ott ezt a nevet használom a visszajárós vendégek miatt is.
Jól látom, hogy a korábban Heni néven hirdető és jó véleményeket kapó hirdető, Zita lett?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Klaudia21 -nél jártam.Aki a Kert utcán rendel.
Egyet értek az előttem szólókkal.A lakás nagyon szép és tiszta.
Klaudia valóban nagyon fiatal,széparcú és igyekvő.Érezhető a rutintalanság rajta,de talán épp ettől olyan barátnős a feeling nála.
Így van. :)
A fr*nciája tényleg remek. Szerintem téged sem szednek le így mindennap:) Az a fránya külső meg csak beletartozik az összképbe. De néhanapján háttérbe rakható ha így tud minket megtisztelni.
:) igen, így van oda egyszerűbb a bejutàs ! :)
Na pontosan így vagyok vele én is! Még beszélni se sikerült vele soha, pedig az itteni beszámolók alapján szívesen felkeresném.
Még Ginahoz is egyszerűbb bejutni. :)
A Daniellàval nem birok !!! :((((( Hónapok óta hívogatom amikor hírdet, de vagy üzenetrögzitő vagy nem veszi fel a telefont !! :( Pedig mindig jókat írnak róla ,és màr kívàncsi lennék rà !! Valami benfektes,aki volt nàla màr többször berendezhetne hozzà :)
Tényleg megbízható, jó sz*lg*lt*tó az Erika 20 !! :)
Én is voltam anno egy alkalommal Erika20-nál és hasonlóan pozitív volt a véleményem,mint neked. Írod,hogy külsőleg "husi-golyó" volt. Igen való igaz,hogy van néhány plussz kilo rajta,én személy szerint a nagymellű,totál vékony csajokra gerjedek leginkább,de az Erika hozzáállása,kedvessége,valamint a fr*nciája bőven átlagon feletti,így emlékszem abszolút bejött nekem,nem foglalkoztam azzal a pár plussz kiloval. A fr*nciája bőven,bőven.. :)
Sziasztok! Mostanság elég sok hozzászólásomat moderálták de ez hátha átcsúszik. Két fórumozóval irkáltam is erről a fincsi esettről.
Próbáltam olyan hirdetőhöz eljutni aki viszonylag jó kritikákat kapott. Azon lányok közül Erikát(20) értem el. Nem is olyan régen pont a lakótársánál jártam. Ezért nem lepődtem meg a tisztaságon jó illat volt kellemes fogadtatás úgyhogy eddig a ti tapasztalatok élt. Viszont nálam a külső másképp jött nem akarom megbántani de én a (húsi-golyók) táborába teszem. Ez csak az én véleményem. Nem szemétkedni akartam ezzel ne vedd ne vegyétek annak. Volt jó oldala is. A hozzáállás 10-es leste minden kérésem sokat nevetett és hát a francia mindent kárpótolt. Akció közben is jól tette a dolgát lovaglás közben kis nyögdécselés amit mindig jó hallani.
Úgy öszben ok volt végén frissítő:) A külcsi miatt 10/8
:))))))
Nem tudom, nála nem jártam.