Most a legjobb nàlam a vàrosban az Anikó :) ! Lehet felveszek egy " heti hetest " (provit ) és amig tart belőle addig megyek minden nap hozzá :) :)
Most a legjobb nàlam a vàrosban az Anikó :) ! Lehet felveszek egy " heti hetest " (provit ) és amig tart belőle addig megyek minden nap hozzá :) :)
Énisénis, a csaj egy vadmacska, (Aniko26) de nem nyávog ;) Én sem voltam nála már vagy 2 hete, lassan menni kell :)
Hello. Ma meglátogattam a Zaràt, nekem voltak dolgok ami nem tetszett, maradt híànyérzetem egy kicsi :( amugy tényleg szép ,nagyon csinos csajszi, bàrhol meg lehetne jelenni vele ! Lehet később még egyszer ràvetem magam a Zarára, hàtha minden tuti lesz :) A jövő heti programom pedig irány az Anikó,meglátogatom újra mert régen voltam nála :)
Felbuzdulva az egyetlen eddig megjelent beszámolón és a jól sikerült bemutatkozó fényképeken, meglátogattam Biankát. Jó kis lakás (belvárosi gimi mögött), jó fürdőszobával. Pici, fekete hajú baba várt bugyiban, melltartóban, így rögtön szembetűnt tökéletes alakja, szép bőre, formás popsija. Derék-csípő vonal esztétikai műalkotás. Didik kislányosak. Egy tucat Mátyásért natúr KF, biztonságos hancúr és puszi jár. Extra pl. műbroki bemutató. Hozzáállás jó, hamar alakít kontaktust, kommunikatív. *** moderálva *** kitűnő választás.
Ja,és nem Laràval elirtam az előbb, pedig nem is ittam ma, hanem Zaràval :) igy akartam irni!!!
Igen igazad van :) a Gina 40 se volt tökéletes mindenkinek, és ez igy van rendjén! :) nem egyforma a férfiak izlése, és a lànyoknak se minden vendég egyformàn szimpatikus ! :) De a Zaràt csak nem hagyom ki most màr az tuti :)
Jah még annyi,hogy a Gina40-ről is jókat írt szinte mindenki,sőt én személy szerint úgy gondoltam,hogy a szakma csúcsát képezi,de ő is kapott azért negatívat,ami akkor meglepett még,de már rájöttem,hogy ebben is,mint mindenben,minden szubjektív. Két addig ismeretlen ember találkozásából tényleg bármi kisülhet.
Örülök,hogy hitelesnek tartassz Staffi,de azt természetesen fentartom,hogy minden itt hirdető csaj emberből van és ebből kifolyólag hiába próbál minden vendéggel minden csaj ugyanúgy viselkedni,ez nem lehetséges. (szerintem az már jó szolgáltatónak mondható,aki legalább MEGPRÓBÁLl ugyanúgy viselkedni mindenkivel,tehát a szándék megvan,hogy sikerül-e az más kérdés) Mi vendégek is emberek vagyunk ugyebár és mi sem pontosan ugyanúgy viselkedünk minden lánnyal. Náluk ez hatványozottan igaz,hisz egész nap ezt csinálják. Na ezzel csak azt akartam mondani,hogy lehet én itt áradozok Zaráról,de lehet hogy valakinek nem fog annyira bejönni,mint azt már olvastam is pár nappal ezelőtt itt valakitől.
Hiszek neked wjdks, a beszàmolóid mindig hitelesek, ugy làtom akkor nekem is rà kell holnap cuppanom azokra a szép mellekre! Utánna megírom milyen volt a " tiltott gyümölcs " Laràval !
Ma délután 2 órakkor meglátogattam Zarát. Másodjára voltam nála,pedig nemigazán szokásom visszajárni ugyanahhoz a lányhoz,mert általában az újdonságra vágyom. :) Igen ám,de már első alkalommal nagyon szimpi volt nekem és úgy éreztem én is az vagyok neki. Voltam már pár leányzóval erről az oldalról és a magánéletemben is,de ilyen gyönyönyrű testet hát nem sűrűn láttam.. A cicijeitől másodjára is gyakorlatilag elolvadtam,sztem a pasik 90%-a valami ilyesmi cickóról álmodik.. Csodaszép az arca,nekem egy élmény volt a szemébe nézni... Az ágyon fekve azon gondokoztam,hogy az Istenbe lehet ilyen szexi valaki?! :) Mindkétszer fél órát voltam nála. Vagány,határozott,tudja mit akar,jó a dumája,mosolyogtam szinte végig. Nekem nagyon tetszik a stílusa. Láttam írtatatok már róla jókat és volt aki nem túl jót. Én egyértelműen csak jót tudok róla mondani,sőt a mai randink még jobb volt,mint az első,közelebb éreztem magamhoz. Köszi Zara! ;)
Ezt az írást véletlenül nem a Debrcenihez szántad ?
Hello :) Ma ( csütörtökön ) újra meglàtogattam a Dorinàt :) felhívtam ,ugy beszélt a teloba velem mint ha több éve ismerne! Kérdezte " mit szeretne uram? " gondoltam magamba sok mindent lehetne ràm mondani de azt ,hogy "uram" az erős túlzàs!! :) :) ídőpontot megbeszéltük minden okés! Meg is érkeztem időbe, nem tudom ki, hogy van vele de nekem a Dorina nagyon bejön! Szolgàltatàsa ugyan olyan jó volt mint a multkor nem csalódtam benne! Idegen nyelv nagyon jó, akcio : szintén, na apàm a Dorinàt lehet döngetni nincs síràs -rívàs, hogy igy nem jó meg úgy fàj!!! Lakàs tökéletes, zavaró körülmény nem volt! Amire vágytam meg kaptam Dorinàtól, én még megyek hozzà tuti :) ;)
Rami 18-ról van valakinek infója, mikor lesz újra, ha egyáltalán lesz?
Ő lett volna a következő kiszemeltem.
Illetve Kitti 20-nál járt valaki mostanság? Arcra eléggé bejön, csak nemtudom mikoriak a képek és mennyire ajánlott, öszvisz egy véleményt találtam róla.
Nektek is az kellene ami nincs :D
Igen,új cicikről valóban volt szó,pedig abszolút nincs rá szüksége,ezt anno mondtam is neki. Na mindegy,ha mégis ez van az eltűnés mögött,akkor majd pontozzuk az új kebleket. De utálom ezt a szót,sztem most írtam életemben először. :)))
Igazad van Staffi,nagyszerű csajszi volt,sztem aki volt nála,mindenki így gondolja. Én személy szerint remélem,hogy valami pozitív változás állt be az életében és befejezte. Megérdemelné. Ha pedig csak átmeneti a szünet,akkor szeretettel várjuk vissza.
Azért az, hogy Latika nem jött vissza Nyíregyre (ki tudja visszajön-e vajon) az nagyon nem okés, mivel az eggyik legjobb szolgàtató volt a vàrosba !! Időpont eggyeztetésbe is rugalmas volt, lehetett nàla menni este 11 kor is ha megbeszélted vele, lehet egy megbízható jó szolgàltatóval kevesebb van most màr a vàrosba :(
Ahh, igazából tényleg gondolkodtam rajta leírjam-e, de nem vagyok irigy.
Szóval drága Zara, uhh emberek az a test... Azok az ívek, azok a görbületek, rajzolni se lehet sokkal szebbet!
Nem voltam eddig sok lánynál, akik olvasgatnak tudják kiknél jártam, de én végre megtaláltam azt akinél megvolt teljesen a kémia, nekem nagyon fontos az arc és Zaráét nagyon szépnek mondom, simán elfogadnám barátnőnek!
És mivel megvolt a kémia, legyőztem a félelmem és úgy kinyaltam azt a szép punciját mint a lecsós tálat.:)
Áá eközben és aktus közben is úgy nyögött, hogy rendesen elhittem, hogy élvezi, nekem teljes barátnő feelinget nyújtott.
Ja és úgy lovagolt mint ha bikán ülne, áá eszméletlen volt, eddig ő volt a lagaktívabb nekem.
Egyetlen negatívum a rózsák száma, nála extra ami másnál alap.
Sajnos kapkodtam és hamar kivégzett, legközelebb jobban kihasználom az időt, mert tuti megyek még hozzá!
Még most is feláll ha rá gondolok...
Nah mi volt Kuglof? Vagy nem publikus? :)
Nyugi Oszi,
En kozepsuliba jartam me'g, fosulis bulin ket csaj ugy elkapott, hogy hazafele a srac kerdezte aki odavitt.. hogy ohhm vmi gond van nagyon csendben vagyok ott "hatul" (a kocsiban). Mondom nincs gond, csak konkretan nemerzem a farkamat olyan finomak voltak.. :)
Nagy elmeny volt :D