Jah és nem 20-30 lány van itt Nyíregyen,mert csak ezen az oldalon van általában 55-70 nyiregyi hirdető. Plussz még van egy jópár hasonló jellegű oldal,igaz vannak átfedések. Plussz az apróhirdetések itt,újságban,neten. Plussz,akik masszázsként hirdetik magukat,de amúgy nem csak masszázs van.. A 100-150 vendéget is rettentően alábecsülted. Nekem kb minden haverom jár,de pl ezt a fórumot nem használják,max olvasói szinten egy-egy látogatás előtt. A férfitársadalom nagy része,nem kiabálja világnak,hogy elvétve vagy rendszeresen jár ilyen lányokhoz. Valaki azért nem,mert nem egyedülálló valaki meg azért nem,mert cikinek éli meg még haverok előtt is azt,hogy tejel a szexért. :) Én nem érzem annak,ha szóba kerül én bevallom,hogy járogatok,de pl van olyan ismim akiről tudom,hogy jár,de azt mondja mindenkinek,hogy ő bezony sose menne. :D Na a lényeg,hogy természetesen pontos számot nem tudok,de hogy nem 100-150 ember jár itt Nyíregyen és környékén lányokhoz az tuti. Nem beszélve azokról a fickókról,akik mondjuk úgy nem a saját,hanem egy másik városban keresik a "megnyugvást" :)