Tomi05! Lassan tényleg felkötheti az alsóneműt Zuckerberg. :)
Tomi05! Lassan tényleg felkötheti az alsóneműt Zuckerberg. :)
Ha már party,,, Debibe van egy csaj nemrég Réka néven futott. De semmit nem találni róla gondolom más poszton is játszik. Állítólag a húgával dolgozik ami engem nem zavarna:) Jövő héten azon a környéken tevékenykedem esetleg tudsz valamit a hölgyekről:/? Ha jók az infóim akkor a "toronynál" pacsiznak. Vagy azon a környéken esetleg 30 alattit ? Természetesen rigondó mentes legyen az övezet:)
Priviben már öten jelezték nekem ,hogy csatlakoznának szívesen ha van még hely. Még 4 üres hely van!
Visszafelé jövetben meg meglátogatjuk debrecenben Aminát ,hátulról de meg ékelem..... :))
Lenyeg ami lenyeg, hogy nem megyunk :) A haveromnak mutattam, hogy szerinte hogy néz ki. A vàlasz: ,, Ha jobbaan kinézne ki is esne" Ennyi :D
Tuti kapunk kedvezmenyt! :) Nekem is van 9 szemelyes buszom. (Mb sprinter). Kettő, de semmire nem hasznalom amugy :))
Esküszöm ez az oldal már lassan többet ér mint a Facebook... :)))
Pótol a benzin pénzbe a csajszi ! :)
Hogyne mennék... Én viszem a buszt 9 fős elég lesz?? :)) Akkor mégis jössz? Remélem ,hogy a csaj öt fő felett már kedvezményt is ad :))
Én inkàbb a Gròfra hallgatok. :))
Amugy tobbes szamba irtal. Te is jossz? :D Lassan buszt kell berelni akkor. :D
Jolvan Tomi, de csak negativum van rola. Akkor a fasznak menjunk.
Nem tudom mit rinyáltok itt ennyit "menjünk, ne menjünk" :))) Nem a lelkét fogjuk ápolgatni és ő sem a miénket... Jó bula és kész. Meg kel jól előröl és hátulról szúrni és ennyi..... ;))) Kit érdekel ,hogy mű mosolya van ,vagy nincs lelke...... a lényeg hogy jó segge legyen amit lehet tömni, és kész.... :)))
Köszi a biztatást gyerekek! Akkor nem mejünk :D Hat amugy nem ertem a dolgot. Egy ilyen mercibe nincs "motor". De igaz, inkabb egy vw ami megy mint egy motornelkuli hullòcsillag :)))
Rami 22 -nél még senki nem volt?? Sehol egy beszámoló?? :( lehet pénteken vagy szombaton meglátogatom és irok én egy beszámolót akkor róla! :) Mert a képek róla nagyon bejövősek !! :)
Ezért kellett leadni mert rontotta az átlagot.
Egy rosz fecske sok kárt tud okozni, hiába mutatós.
Bár nézz a szemébe, nagyon beszédes!
Dolgozott nekem, de annyira égő volt.
Minden ¤ másik poroltót kellett venni!
Javítom magam: Elfogadtam,amit írtak,de nem értettem. :)
Megkaptam a választ a szerkesztőségtől,hogy miért került moderálásra a kommentem. Oké elfogadtam. De közben egy újabb írásomat törölték,úgyhogy most erre is rákérdeztem tőlük privátban,hogy miért. A Mano20-nak szánt írásomat moderálták,melyben semmi rosszat nem írtam. Sokkalta kifogásolhatóbb lett volna már akkor maga Mano20 bejegyzése,amire reagáltam....
100 métert sem érdemes utazni érte!
Nem semmi a csaj. :)