Ja, újabb átalakulás: Leila (21) = Jázmin (21), közben még volt valami egzotikus neve is, de az most nem jut eszembe.
Ja, újabb átalakulás: Leila (21) = Jázmin (21), közben még volt valami egzotikus neve is, de az most nem jut eszembe.
Sok hirdetőnél jelen van a szimpátia csók mondjuk mint reklám. A top szolgáltatók nagy része azért vállalja. Mi jobban elfogadjuk ha egy kevésbé szexy csajjal kell smárolni mint fordítva. Nekem amúgy nincs bajom ha elmarad csengetni meg nem jó szájra pusziért meg az már nem is olyan:)
Valahogyan előtérbe kéne helyezni azon hölgyek látogatását ,akik alapban vállalják a csókot és NFVSZ.... És kerülni azokat akiknél plusz rózsa ez is......plusz rózsa az is..... Persze sokan vagyunk itt akik ezen információ alapján válogatjuk meg a hölgyeményeket ,de még nem elegen :) Remélhetőleg egyre többen olvassák ezeket a hozzászólásokat és mindenki leszűri a tapasztalatokat, legyen az jó vagy rossz...
Lelkiismeretesen ez jó:)
Ha nem vesszed sértésnek: Akinél jártál Dia19 Klaudia21 egy hete már írtam hogy trükközik. De nem ez a lényeg meglepődtem hogy csók nfvsz? Ezek szerint nagyban változott a kínálat:)Nálam még egyes pózok is kimerültek a csók meg szóba sem jött. Még jó hogy csak telefon és nem személyesen:)Úgy látszik megtanult beszélni és elhagyta a nem nem szót:)) Ne értsd félre ezzel nem téged akartalak kétségbe vonni.
A "pélóval" való JÓ bánásmódot szerintem elsősorban az adott nő érzékisége és türelme nagymértékben befolyásolja. Aki ilyen tulajdonságokkal bír, attól a hölgytől jó francia órát kaphatunk... De aki türelmetlen és ordít róla a kényszeredettség és azon van, hogy minél hamarabb az ajtón kívül lássa a vendégét , attól a szolgáltatótól semmi jót ne várjunk. De ezekhez nem is megyünk vissza soha...
Zaránál tényleg dicséretre méltó az ,hogy belátja a hibáit ,tanul belőle és megpróbál változtatni a hozzáállásán. Ezt lássuk be nagyon ritka az itt jelenlévő lányoknál. Általában mindig az adott vendéget kritizálja a nő ,ha negatív hozzászólást írnak róla.... Persze olyan is van ,mikor a vendég múlja alul önmagát.
Ha Zara ilyen lelkiismeretesen szeretne javítani a hozzáállásán, akkor még esetleg a topp ötbe is bekerülhetne.
Ja ,és azoktól se várjunk sok jót, akiket hetente hurcolnak városról, városra és a nevük és koruk szinte ugyanilyen gyakorisággal változik... Persze akadnak kivételek de ez nagyon minimális...
Jah elirtam. A jo meg hogy mi vagyunk a hibasok. - akart lenni.
Jah mint egy uzlettarsam mondta. ,,2 hìrem van egy jò meg egy rossz. A rossz hogy 20%-al esett a cég bevétele.A rossz, az meh az hogy mi vagyunk a hibások." Zara hozzaszolasarol ez jutott eszembe:)
Ez a nem mindegy :) igy is lehet az esetleges negatív kritikákra reagálni :) nem támadja a fórumozókat, nem keres kifogásokat, hanem ugy érzi , ha ennyi vendégje ugy gondolja ,hogy valami megváltozott a Zara körül akkor, valamit tennie kell .mert ez neki is az érdeke meg igazából nekünk is vendégeknek , hogy újra azt a Zarát látogassuk meg akit az ide jövetelekor megismertünk :)
Üdvözlök minden kedves forumozót.
Azt sem tudom, hogyan kezdjem mondandomat. :(
Szomorúan olvasom több Kedves v.n.d.g.m csalodott hozzászólását a tevékenységem, hozzáállásom miatt.
Mivel többen is írtátok hogy vmi változott, /nem ilyen volt/, igy én is átgondoltam az egészet és arra jutottam ha ennyien ezt irják akkor tényleg van vmi hiba. :(
Nem akarok üres kifogásokkal jönni, mert ugye én ezt választottam és ezért kapok d.jj.z.st és az mindig uannyi ha rossz passzban vok, ha zsufolt napom volt stb. :(
Igen sajnos hibáztam. /de nem a p.nz miatt/
Nagyon sajnálom !!!
Igéreteket sem szeretnék tenni, de tanultam hibáimból!!!!
Köszönöm, hogy elolvastátok remélem lesz lehetőségem bizonyitani! :)
Puszi Zara.
Hétfőtől fogok szünetelni egy kis ideig!! :) ;)
Azt mondtad szunetelsz. Ejnye-bejnye :)
Akkor rosszul emlekeztem. Bocsi ne haragudj :)
Te, nézd vissza keresőből, amiker írtam, mert ez kurvára nem igaz. :)
Kis segítség: https://videkilany.hu/forum/kereses/?nicknev=Newbie_nyh&keyword=&hatokor=ezatopic&search=Keres%C3%A9s&forum_id=1&topic_id=3 :)
Holnap hátha lenyugtat a Rami 22 ! :)
Staffi Úr. Szuszázzon, nyugodjon le. Olvassuk a diagnózist. Önnek Daniella fóbiája van. Kér pszichológust vagy fel tudja dolgozni ezt egyedül? :)))
Newbie! Te bármikor írsz , benne van h nem voltál szimpi neki! Most ez komoly? Vagy csak te gondolod így? Mert már mióta "olvaslak" ez van. Nekem is volt, hogy nem volt mondjuk úgy összesen 10 nőből 3 nál. De nem 10-ből 10-nél. Nemérteménezt..!
Ma pedig volt szerencsém Dia (19)-hez. Volt már róla egy elég komolytalannak látszó beszámoló, de mivel elég komolytalannak látszott, így nem vettem róla tudomást.
Tényleg szeretnék belelátni ennek az 'iparágnak' a működésébe, mert amikor tárcsáztam, a hívott szám hirtelen behelyettesítődött Klaudia (21) elmentett névvel. Aki pedig már régen nincs itt, a kórház közeli cím is cseppet a managment fail elméletet hivatott alátámasztani.
Na mindegy, a hölgy gyönyörű! Telefonban is nagyon kedves, rózsaszálak tekintetében átlagos, főleg ha figyelembe vesszük az alapban kínált repertoárt: Csók, NFVSZ mehet egyből. Nagyon kedves, odaadó, ügyesen beszéli csigazabálók nyelvét. Sajnos nekem összességében nem jött át, de ez nem rajta múlt. Kénytelen vagyok beismerni, hogy az ilyen fiatal hölgyekkel már soha nem lesz meg a kémia, ahhoz meg sajnos túl jó az orrom, hogy ki ne szúrjam a szimpátia hiányát.
Részemről amúgy ajánlott, teljesen pluszos az összkép, csak én vagyok már öreg a 20 évnél fiatalabbakhoz. :)
Ha olvasta a kommentet tuti kezes bárány lesz :D
Harmadjára???? :D hát szép vagy én meg elsem érem :D