Tudjàtok van amikor a tv csatorna főműsor időbe ad egy sorozatot nap mint nap,és először jó nézettsége van ,de aztán egyszer csak elkezd esni a nézettség és elgondolkozik a tv-csatorna, hogy mi lehet a baj ? De sokàig nem gondolkodhat mert a konkurens màsik tv- csatorna előnybe kerülhet !! Na ,akkor jön az hogy vissza tesz a főmüsor időbe egy olyan adást ami régebben nagy síkerrel futott, mert probàlja menteni a menthetőt ! Na ez a nagy sikerrel futó adàs vissza hozzatala a müsoridőbe most a Latika !!! Az előbbi hozzàszólàs alapjàn ugy látszik újra siker lesz a sorozat :)
Van külömbség :) ;)
Mindjàrt téged is fognak Tomi :)
Én se akartam támadni,sőt nem is támadom!Most jöttem meg nem rég Latikátol,mert már őrült kiváncsi voltam rá,hogy még is milyen lehet?Mindenki fenemód örült neki,hogy vissza tért!Hát mit mondjak,most már meg tudom érteni az örömüket!Hát ez 10/6 akkor nem ér a nevem!Nem tudom,hogy mit művelhettél amiért így alul értékeled,de szerintem ez megvan a 10/110 is!Egyszerüen fantasztikus a leányzó!Nem akartam,de ezek után a Zarát is be vizsgálom,ha csak fele ilyen jó nagy baj vele sem lehet!
wjdks-nek miért moderáljátok, hogy?? "Üdv Latika!"
Most ezzel nem tàmadtam (támadtuk ) csak nemes egyszerűséggel én nem tapasztaltam ezeket a negatív dolgokat a hírdetőknél, se Anikónàl se a Latikànàl ! A Dorinàval eggyetértek vele , akit emlitett màsik két lànyt ahoz meg nem voltam soha igy nincs is róluk véleményem !
Dorina 33: Nekem az előzőekkel szemben rendkívül negatív tapasztalatom van a hozzáállásáról. Már a telefonban kelletlen volt, kérdeztem isi, hogy fáradt vagy rossz a kedve, mert akkor mehetek máskor is. Erre, á nem... Amikor ajtót nyitott, még szívesen maradtam volna - bomba csini, titkárnős szemüvegben, magassarkú cipőben, egy felcsusszant miniruhában (vagy topban), punci kivillantva. Benn már a cicik is kinn, ők sajnos kicsit gravitáltak, de nem vészesen. Arca kicsit lárva, az alapból lefelé görbülő ajkak kicsit morcosnak tűnővé teszik, de ha hajlandó mosolyogni, az sokat javít az összképen. Szóval eddig OK, gondoltam ez jó lesz. De a szobában már csak azt és úgy lett volna hajlandó csinálni, ahogy ő diktálta volna, ahogy ő szokta. Én állva akartam kezdeni, átölelve, a tükör előtt kicsomagolva ("azt meg minek, így is látsz", nem hagyott volna semmit, csak feküdjek az ágyra és majd ő hozzálát. Én szeretek aktív lenni, szenvedélyes, akár gyengéden, akár vadul -de szenvedélyesen, belemerülve. Odáig fajult a feszkó, hogy bele sem kezdtünk, mert aki ennyire nem vendégcentrilus, ennyire mechanikus és nem fantáziadús, azzal nekem jó nem lehet - ott hagytam.
Gyerekek, szidjátok itt fuvarost, de tulajdonképpen én speciel semmit nem tudok cáfolni senkivel kapcsolatban, amit írt, (pedig minden emlegetett hölgyeményt meglátogattam már) max annyi van, hogy engem nem vagy nem zavart, ami őt igen, vagy csak nem írtam le.
Sziasztok!
Régóta használom az oldalt, még a Whitelady-s korszaktól kezdve. Nem hittem volna, h egyszer én is írok viszont sok-sok kellemetlenségtől óvtak meg az írásaitok és így úgy gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataim amik nem kevesek :)
Üdv. Girlhunter
Nekem lenne is meg nem is !!! :( :) :)
Nekem Anikòval nem volt semmilyen negativ tapasztalatom! Illatos virágszál. Kis cuki! Voltam nála már párszor.. A hasát a hèten megnézem, de nem emlékszem hogy csikos lenne vagy milyen! Nekem a cicikkel sincs semmi bajom.
Ez kemény volt, az Anikóról való vélemény!Én csütörtökön voltam nála,de én se éreztem vagy láttam semmit,pedig még sminkelni se hagytam szegényt! :)
👏👏👏👏👏👏💋
HÁ MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN!!!!!??!!!!!!!!!:))))
Ez a "Te ép hanyadik b**kó vagy " azért egy kicsit túlzás, én például soha nem b*nkózom a csajokkal, esetleg ha nem tetszik valami többet nem megyek hozzá!! de az hogy figyelembe kell venni hanyadik ember vagy ?? miért venném figyelembe ?? hm?? ha egy lány ugy érzi ,hogy elég neki naponta 3-4 vendég mert annyival ugy tud foglalkozni ami elvárható, akkor ne fogadjon 6-7 vendéget !! ha pedig fogad akkor legyen az elsővel is ugyan olyan mint az utólsó vendéggel aznap!! az első vendég rózsaszálai is olyan, mint az utólsóé !!! Latikához meg annyit, ha nem tetszik meglehet érteni nem mindenkinek egyforma az izlése,a lakás ?? nekem tetszett a szoba ahol az akció megtörtént a mennyezeten disco fény ,szoba tiszta ,minden adott volt, halk zene, jó csaj !! Anikó ?? hm?? én jó három hete voltam nála , olyan tiszta volt mint a pagyolat, semmit nem éreztem pedig ment a kölcsönös fr*ncia, nem tudom mikor láttad ,hogy csikos a hasa én ezt se láttam ! Lehet vak lennék?? mondjuk öregszem keményen :( de azért az orrom jó, és nem éreztem semmit, pedig az ovodába " frakk "volt a jelem :) Dorináról viszont amit irtál eggyet értek veled teljesen :) ő, nekem is bejött , voltam is nála nem is egyszer !! :)sz*lg*lt*tása magasan veri amit elkér érte jutalmat, simán megéri a Dorina azt :) jaaa, és 2013 juniusába irtad ,hogy ez volt az első és utólsó ,hogy nyiregyen jártál pr*stinál :) hm ?? megszegted a fogadalmadat ugy látom :) de az újévi fogadalmak is azért vannak, hogy később ne tartsák be !!!!
Ok! Hányadik regisztrációdal villogsz:) Nagyon egyezik a stílusod egy másik fórumozóval. De remélem ez csak látszólag van így. Amúgy semmi közöd mit kérdezgetünk egymástól:) Nem kötelező olvasni!
Fannika19
Kéz sarkánál van szintes házban.Tele tesókkal!Mivel letisztáztuk,hogy más is dolgozik e de nem ezért következtetéskép kb. 8főt tart el a s*ggéből.
Zajosak voltak és ez zavaró!
A képek valósak és ott készültek.
Sok csivava és azzal együtt sok kutyasz*r is található pl. a szoba sarkában ahol épp akcióztunk.Szerintetek ez mennyire kiábrándító?Még a kib....ott kutya is be akart szálni..szerintetek? Ez csinálja a kutyával is? Vagy csak ekkora a szeretet?
Kedves volt izzadtság sz*gú,mint aki csak vízzel épphogy lelögyböli magát és na akkoooo akciózzunk.
*ral 10/4 aktus 10/4 mert,ha már ez a m*nkája akkor legyen már alapvető a tisztálkodás!
Ő is már az alaj.
Mára ennyi jutott az eszembe és szeretném,ha nem arról szolna a fórum,hogy erről vagy arról tudtok valmit? Még akkor is felteszi a kérdést,amikor vannak infók csak használni kellene a fórumot!!!
Használd arra,hogy magírod,mit tapasztaltál.
Akiről meg nincs irva semmi,korábban már írtam dolgokat,amik alapján be lehet határolni a jó csajokat és kissebb kockázatot vállalva metesz oszt érezd jól magad és a makkor :)
Zara----Lalitka Nekem egyáltalán nem jött be!!! Sz*lg*ltatással volt problémám!!!
Dóra28 de nem vagyok benne biztos lehet Dóra25
Anikó26 hozzá költözött
Átlagon felüli kecó.A csajt nem tudom 100%ig beazonosítani de lehet ő van a fotókon csak ezek a külföldi fotók elég jól retusáltak!
A csaj gyönyörű fekete haj inteligens és azt tudom mondani,hogy a Kitty huszon valahány után ő lett nálam az etalon de már leváltotta a Dorina33.Most Dorina33 a szakma csúcsa!
Jó kis husos,de nem pufi vagy dagadt,hanem mindenhol fogni való!
Olyan gyönyörű,hogy szinte szerelmes lettem bele és az inteligenciájaaaa... Ő egy kincs!
*ral 10/10,mert legszívesebben elmentem volna olyan kellemesen csinálta.
Aktus 10/10 inteligensen nyögött(azaz nem játszotta túl)mikor hátulról döngettem fantasztikus p*pó tárult elém még gyönyörködtem is benne és ,ami nagyon tetszett az,hogy jó szűk volt :)