Sziasztok! Ági 44-ről van valakinek információja? Hogy dolgozik mennyiért és hogy dolgozik e még mert nem látom fent egy ideje a hírdetését. Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok! Ági 44-ről van valakinek információja? Hogy dolgozik mennyiért és hogy dolgozik e még mert nem látom fent egy ideje a hírdetését. Köszönöm előre is a segítséget!
Pici! Ezt én is átéltem már egy-két alkalommal,hogy nagy rossznak volt beharangozva egy leányzó,tettem egy próbát és nagyon jól éreztem magam. Sok függ a szimpátiától. A Dia27-nél még nem voltam,de tervben van. :)
Sziasztok!
Akkor én is írok Dia (27) ről.
Kérdeztem róla infókat és ezt kaptam, hogy nem engedi a pózokat nyafog, műsikoly...
Szerencsésnek mondhatom magam mert a két beszámolót olvasva én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Szombaton dél körül kerestem fel. (így Ő is emlékszik rám)
Képek valósak, kor max picit több, teste ok. Nemhogy lovagolt, előről-hátulról is ment a dolog és még oldalról is akarta volna, még le is smárolt úgy hogy nem is beszéltük meg.
Tehát nem védeni akarom Diát, de nekem nagyon bejött.
Köszönöm a segítséget akik visszaírtak az infóval kapcsolatban!
Dia még találkozunk!
Sziasztok
hm........ én megmondtam :) :) nekem legalább két pózt megengedett :) a szemből és hátbatámadást, de elmondása szerint hiába lovas nemzet a mienk ,azt valahogy nem kamázza :) :)
Sziasztok Viki 30 tudtok infót adni a telefonon nem érhető el valaki volt már nála esetleg
Volt 'szerencsém' Kitti (20)-hoz. A hendsztrítbrencs tagja, gondoltam egy utolsó lehetőséget még adok az intézménynek. Nem kellett volna.. A telefonon felvezetett műsor jó része strornó a helyszínen, úgyhogy mint Juliusban Ceasar: jöttem, láttam, lőttem.
Amúgy látszik, hogy akarja a hölgy, de egyszerűen lövése nincs, hogy működik egy ilyen szakr*ndelés. Csinos, szép, aranyos, de szigorúan csak birkatürelmű pedagógusoknak.
A próféta szólt belőled !!! :) :) ;)
Andante! Magasztos gondolatok,de feleslegesen írsz ilyeket,hisz ezen dolgokkal mi is tisztában vagyunk. Mondjuk minden itt hirdető lány helyzete,sztorija más és más,ezt azért tegyük hozzá. Sok rossz és erkölcstelen dolog volt,van és lesz is a világban. Ez az iparág is ilyen. Több ezer éve létezik és fog is létezni,amíg bennünk vannak a férfiúi ösztönök. (azok meg ugye bennünk is lesznek 100 meg 1000 év múlva is) :) Lényeg a lényegben,hogyha neked ez vállalhatatlan,akkor ne járj ilyen csajokhoz. Hidd mi is tisztán látunk,de nekem személy szerint komoly barátnőm,párom nincsen és nem is tervezek. Kivétel,ha utolér Ámor nyila. :) Addig meg maradnak a kalandok,meg a videkilany.hu. :D Nem érdekel,hogy kié a lecsó vagy,hogy mire költik,ugyanis én annyit adok oda a leadózott lecsómból ilyen célra,amennyi nekem belefér,többet nem. A múltkorában kaptam egy privát üzit valakitől,hogy az ilyen fórumozók miatt,mint többek közt én,nem lehet normálisan melózni. Nem válaszoltam természetesen,nem ismertem az illetőt,de igazából pont,hogy az ilyenek miatt,mint én lehet melózni,hisz én hordom a zsetont nekik,amikor rámjön a kangörcs. :D Szóval szerintem senki sem bolond itt Andante,de hogyis mondjam...az etikai,társadalomtudományi részével ilyen mélyen nem foglalkozunk,mert felesleges.
Üdv.
Állandó téma ez a fórumozóknál,hogy mennek-e romantikus származásu lányokhoz vagy sem.Én speciel nem megyek mert az esetek többségében megpróbáltak megvezetni!Ettől függetlenül volt már olyan eset hogy elégedetten távoztam!
Egy példa:Tegnap is hivtam egy lányt(a nevét direkt nem irom le)akiről csak sejtettem hogy "teljes kiörlésű",a telefonban egy perc alatt kiderült hogy az.Olyan "választékosan" és "inteligensen" beszélt hogy udvariasan megköszöntem a tájékoztatást és letettem.
Hello. Nem tudom de nekem a Rami 19 nem volt problémám ! Aranyos ,csinos , értelmes lány, legalábbis nekem ez a véleményem róla, korrekt amit megbeszéltem vele azt kaptam , Alexanál is jártam akkor még Erika 20 néven szerepelt ,vele se volt gondom bajom ! A màsik 3 lànynàl nem voltam de nem is szàndékozom menni, ugy hogy azokról nincs tapasztalatom ! Az meg ,hogy kinek tejel a làny naponta az meg engem nem érdekell, legyen a magánügye mindnek ! Amig én nem érzem magam àtvàgva a lányoknàl addig felőlem adakozhat a Máltai szeretetsz*lg*latnak is ! Az a lényeg én korekkt vagyok velük, legyenek ők is velem és akkor működni fog ez a dolog ! :) de ez az én saját véleményem ! :)
Szeva mindenki. Voltam a héten Szandikánál,ezt osztom meg veletek. Olyanoknak ajánlanám mindenkép akik szeretik a húsos nőket. Mint a fotókon is látszik nem vékony hölgy,de nagyon feszes teste van,csodaszép arcal! Toöbben vannak a lakásban,de zökkenő mentesen történt a bejelentkezés. Törölköző.választható tusfürdő,tisztaság ok. Mivel most csak franciára voltam csak arra tudok véleményt mondani,ami számomra pozitív! Figyel a vendégre tudja mi jó nekünk. Szóval ajánlott a hölgy.
Szerintem nekem, pedig nem is hirdetek.
Ez mekkora baromság már! Még a szopásra sincs általános szépség képlet, nemhogy egy arcra..
Felhívod, odamész, megnézed. Ha nem tetszik kifordulsz.
Ennyi.
Na ez egy jó kérdés :) :)
Sziasztok, ugyebár az ízlések eltérőek, de szerintetek a nyíregyi hirdető közül kinek van a legszebb arca?
Igazad van, lebuktam! Spermabank-ügynök vagyok, és így hordom haza a jutalékot. :)
Ma volt pár érdekes telefonbeszélgetésem, noha semmi nem jött össze, főleg logisztikai okokból.
Evi (apróhirdető) - na ő aztán mindent vállal, gumi nélkül, de legalább van 'implantátuma', meg 'oltásai'. Ha még benyögi, hogy chipezve is van, hazahozom a kutyám mellé.
Jesyka (19) - tényleg kipróbáltam volna, de olyan aranyárban méri az extrákat, hogy az ex-francz team is leckét vehetne belőle. Gondolom, nem kell említeni, hogy a denisa = bianka = valentina team tagja, csak tudnám, ki az 'ész' a csapatban.
Rami (19) - Kár, hogy nincs NFVSZ, egyébként korrekt tájékoztatás, kedves lány.
Hédi (22) - ex-francz team (na nem mintha ez nem esett volna le már a képekből + szövegből..), sajna egyeztetési probléma volt. Azt nem tudtam eldönteni, hogy vele beszéltem-e.
Kinga (23) - még *** moderálva *** hirdetett, amikor meglátogattam, konzervgyár közeli ügyfélváró, szép, csinos, csak az kurva influenza, ami miatt kimaradt a nyolcadikos bioszórákról, nála a harang érintése már prosztatamasszázs, tehát + ajándék. Most csak hívtam, de amikor elkezdte a megközelítési protokollt, egyből leesett. Részemről nem ajánlott!
Martina (25) - Masszázshirdető, kedves lány a telefonban, de sajnos kézi levezetésen kívül semmi olyat nem nyújt, ami miatt ne Myát vagy Szofit látogatnám.
Natyka (19) - Hát ez a lány egy tündér! :D Zabáltam volna meg telefonon keresztül, annyira aranyosan, ízesen beszél! :D Nyilván látszik a fényképekről, hogy nem 'árja', és azt ugye nem is feltélezzük, hogy unatkozó orvostanhallgató, de annyira vidáman tracsi-pacsiztunk, annyira közvetlen volt a telefonban, hogy nem fogom kihagyni.
Kb ezekre emlékszem, pedig még volt pár, vagy egy órán keresztül telefonáltam. :)
Holnap újra próbálkozok.
:))
Igen,egy fokkal morbidabb valóban. :))
azért ez most mégis miről jutott eszedbe?:)
A férfi haza megy a munkából, otthol várja a feleség vagy barátnő, elcsattan a csók " szia drágám " és ki tudja akkor nap éppen esetleg nem -e volt a szájába valami idegen test a nőnek :) szerintem ez nem morbid ,hogy NFVSZ, +CSÓK , nálam az a morbid amikor azt mondja a pali a lánynak amikor elmegy hozzá " figyelj hoztam egy kis deszka darapot amit elővesz a zsebéből, aztán elővesz egy kis kalapácsot , egy pár kis szeget és azt mondja a lánynak ,hogy a h*réit szegelje ki a deszka darabhoz!!!!!!!! Na nekem ez a morbid, hogy ezt élvezi valaki !!! Uristen!!!!!
Meg egy NFVSZ után a hölgyek nem tartogatják a szájukban a terméket a következő vendég érkezéséig. Egy ilyen után szájöblítés vagy fogmosás szokott következni értelemszerűen.