Idézek tőled Staffi egy részt és kommentálom utána. :) "Bementem a Dorinához, alig megyek az előtérbe két lépés, erre "" adott az nekem lekváros kenyeret "" elkezdte fujni ,hogy a cipőt huzzam le mert neki az a "" keresztje "" ha cipőbe mászkálnak a házba !! Erre mondom neki "" nyugi van már Dorina mit idegeskedsz??? eddig is amikor voltam nálad a fürdőszoba előtt lehúztam a cipőt, ne aggódj már !!! Kérdeztem megismersz ?? azt mondja NEM !! Mondom kétszer jártam itt nem emlékszel RÁM ?? :) Azt mondja nem emlékszem és túl nagy az EGÓD miért kellene emlékeznem rád?" Nos a kommentár: Sztem semmiképp sem vendégbarát hozzáállás az,hogy belépsz az előtérbe kettő lépést és nekedáll idegesen,hogy márpedig kapod le azt a cipőt. De ez a kisebbik gond. A nagyobbik az az,hogy már harmadjára méesz hozzá és nem ismer meg???? :)) Ezt el ne hidd már! Nem évekkel ezelőtt voltál nála már kétszer,tuti,hogy megismert. Na de még ez is haggyám. De az,hogy rákérdezel nála,hogy "komolyan nem emlékszel rám?" és erre ezt válaszolja a kedves hirdető,hogy: "Nem emlékszem és TÚL NAGY AZ EGÓD MIÉRT KELLENE EMLÉKEZNEM RÁD?" hát nálam ez már kiverte volna a biztosítékot az tuti... És úgy otthagytam volna a drágát,hogy csak na... Te nem így tettél és ahogy olvasom a beszámolód második részét,nem bántad meg,de hogy velem ez után az "egós" duma után nem üzletelt volna az bezony fix.