Gina még májusba végig dolgozott !! :) De amit a Gináról irsz minden igaz !! *** moderálva *** rózsaszál egy félóra volt,*** moderálva *** rózsaszál egy óra volt !! De milyen egy óra ?? Istenem egy percet se hagyott pihenni, az utólsó percbe is még azt mondta csak egy másodpercre hadd kapjam be " szívem "" mert ezt a szót használta mindenkivel szerintem :D Ha az egy órába 4 szer toltad popsiba akkor annyiszor, soha nem nyafogott, nem finnyáskodott !! Ott minden a vendégről szólt !! A Daniella is van olyan jó, az is magas szinten üzi ezt a melót, de mind a ketten más kategóriába adják elő !! A Gina a vadabb kategória, a Daniella a barátnősebb előadást adja elő !! Én is ki irtam a multkor ,hogy sovány most a felhozatal, de ez az én véleményem, mert lehet akihez én soha nem megyek el hiába hirdet, az más vendégnek a legtutibb, csaj itt !! Hiába áradozok (zunk ) itt Gináról, vagy Danielláról ,vagy Anikóról, tuti hogy nem mindenkinek jön be ezeknek a lányoknak a produkciója!! Debrecenbe is vannak jó csajok, de ott több is ahirdető, ott is vannak gyengébb láncszemek közöttük :) reménykedjünk ,hogy jön az ősz és erősebb lesz a felhozatal itt Nyiregyen is!! :)