Egy egri beszámoló
1
Hozzászólás helye: › Eger
Ugrás a hozzászóláshoz Virgoncvili - Újonc (12 hozzászólás) írta 2014. december 08. 21:16
0 0
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma délután meglátogattam Jázmin(32) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára jelentkeztem be, de végül 1 órát maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés, fotói valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra munka után, fáradtan érkeztem a hölgyhöz, melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert a hölgy a héten tervezi elhagyni városunkat. :( Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya, nevetése van! Jázmin(32) volt a 3. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása is példaértékű! 3 nyertes nőből 2-öt tökéletesen eltaláltam, elégedetten távoztam a hölgyektől. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné még a héten megkeresni, mivel megemlítette ,hogy elmegy!:( További szép estét kívánok mindenkinek! :)
1 találat oldal: 1/1 1
Keresés hozzászólóra:
Keresés kulcsszóra:
Hatókör:
Összes fórumEz a fórumEz a téma
A hozzászólások iróival kapcsolatban további lehetőségek a szerző nevére kattintva!
Chat online