További kalandok:
Réka Masszázs (25): Dettó, ahogy írták előttem. A masszázs technikailag átlagon felüli, az erotikus vonal elég gáz, az 50%-os felárral mért csúszkamasszázs kb annyi, hogy 3x végigszalad a mellével a hátadon, levezetés meg mint a recskázás, csak más csinálja helyettem.
Rami (18): Szintén csak megerősíteni tudom a többieket, szenzációs a csaj, bár az extraként bevetett smárolást nem kell eröltetni. Viszont nálam logisztikából megbukott, annyira egymásra szervezi a klientúrát, hogy kifelé menet találkoztam kollégával, aki hozzá jött, holott ki sem töltöttem az 'időmet'.
Betti (23): Ramival egy helyen van, és ezzel kb minden jót leírtam.. Ilyen unott fadarabot szerintem sosem láttam. Komolyan elgondolkoztam akció közben, hogy áthívom Ramit a finishre.
Michele (27): Aki ugye Carmen. :) Jobbra van a kereső, egészen pontosan azt írnám, mint fél éve. Ami tök jól esett, hogy megismert. :) Kéretlen extraként szado vonalon is megtapasztaltam tehetségét: Közösen kinyírtunk egy trollkodó sáskát, én harcképtelenné tettem, ő meg a papucsával laposra klopfolta. :D