Én sem voltam még sose SOS francián és sztem nem is holnap fogom elkezdeni,de csiripelte nekem már egy-két szép madárka,hogy ők mit értenek alatta és számukra ez mit takar. ;)
Én sem voltam még sose SOS francián és sztem nem is holnap fogom elkezdeni,de csiripelte nekem már egy-két szép madárka,hogy ők mit értenek alatta és számukra ez mit takar. ;)
Csütörtök vagy pénteken figyeld a hirdetését Cynthiának :)
Csao. Wjdks én azt hogy " lehet a sos -be nincs benne az ,hogy hozzáérj " én nem leszólásból irtam a Zarára ! :) komolyan nem ! Én nem voltam még soha sos francián én nem is tudom mit lehet mit nem :)
Kicsit sietve írok. Az a baj hogy kimoderálják egyből amint a hölgy bőrszínéről akarok írni. Szerintem gondolhatjátok ebből. A többi adja magát. Kor kb +7-8 év.
Test: átlagosnak mondható, nagy cicik amik gravitálódtak már. Árak az előzetes egyeztetés után átlagosak a nf: + V ami számomra irreálian sok. Jaa meg ezt nem szereti azt nem szereti stb...
Hello! Tényleg mesélhetsz,hogy mi volt vele a gond! Csak a külső vagy volt más problemo is? És ha csak a külső,akkor mi volt a különbség a fotók és a való élet között? Plussz kilók vagy kor vagy arc vagy mi?
Üdv.Mi volt vele a gond?Mesélj!
Sziasztok.Ez az első hozzászólásom, de rendszeres olvasó vagyok. Sajnos beleszaladtam abba a hibába, hogy olyan hírdetőt kerestem fel akiről eddig semmilyen vélemény nem volt. Ő Petra 22 ! A képei nagyon jól sikerült művészi képek, amik köszönő viszonyban sincsenek azzal a "***moderálva***" hölgyel aki valójában. MESSZIRŐL KERÜLENDŐ!!!
Viszont Cynthia 25 hírdetését sehol sem találom! Annyi jót írtatok a francia tudásáról, hogy elmennék kipróbálni.
Én kétszer voltam Zaránál és mindkétszer megbántam. :-( Egy azonban biztos, lovagolni nagyon tud!
Na akkor Zaráról... :) Többet nem írok róla,mert nehogy az legyen,hogy a tesóm vagy az uncsim is reklámozom. :) De! Te is tudod Staffi,hogy az SOS franciában sok lánynál tényleg nincs benne semmi plussz! Azért annyi az annyi,mert ott csak egy kis gyors franciska van. Ennyi. Ebben a kategóriában sok lány nem szereti,nem engedi,ha cicit markolászunk,puncit bizgerélünk. Ez már egyszer régen téma volt itt,nem is mennék bele jobban,csak arra akartam rávilágítani,hogy ez nem olyan ritka jelenség. Én személy szerint reméltem,hogy visszatér még Nyíregyre,csak pont,amikor visszajött,hát kicsit rottyra kerültem gazdaságilag. :) Augusztusban volt nyaralás,vesztesen elsült pokerparti,számítógépcsere stb. így bevallom férfiasan az elmúlt másfél, 2 hétben össze kellett húznom a nadrágszíjat kicsit és sajnos most egy 8-as,10-es sem fért volna bele nekem erre a célra. De lassan csak lesz valahogy és akkor megyek hozzá. Hitelbe már csak nem megyek reszelni,meg gyanítom a világon nincs olyan hirdető,akinél van ilyen opciós lehetőség. :DDD
Nekem ez a Cynthia 25 dohányzása volt brutálisan kemény ! Az Alexát (Erika ) is nálam simán veri ! :)
Nekem is irták privátba már többen is ,hogy amikor a Rami19 nél voltak töbször is már néha unottan állt a dolgokhoz ! Vajon mi lett vele ? Kezd belefásulni ? A bemutatkozó szövegébe meg teljesen más ír ! Én egyszer voltam nála akkor nagyon aranyos volt ! Lehet ha többször meglàtogattam volna én is ezt tapasztalom !? De velem tényleg rendes volt amikor ott jàrtam nála :)
Ciao
Alexa 20
Tutdom, hogy róla elég írás, de gondoltam azért megosztom én is a vele/nála tapasztalt dolgaim.
Már a telefonban kedves volt és könnyen szótérettünk egymással. A rendelője könnyen megközelíthető és jó is,ami a föld aki örökölt-ön van található. Megérkezésemkor, hogy őszinte legyek, egy kicsit...... kicsit talán csalódtam, mert volt rajta egy kis súlyfelesleg, amit talán azért találtam/találok picit soknak, mert én egy véknyabb csajt képzeltem el!! Na, de gondolotam, mivel ilyen kis kedves, és mert közben előre oda is adtam a virágokat, maradok. Amit nem is bántam meg! :) A nyelvtudásával kapcsolatos véleménykeket én is meg tudom csak erősíteni!!! Nagyon fasza!!!! "Szeretek szopni!!!!" - mondta kedvesen mosolyogva, mután megdícsértem!! Úgy kezdte az egészet, hogy kérdezte, hogy hogyan is szeretném, hogy csinálja és közbe is, hogy jó e?!!! Szóval végig rám volt fókuszálva!! A többit, a továbbiakat meg talán azért rendeztük le hamar, mert nem tudtam eléggé elvonatkoztatni amit az elején említettem!! :/
Mindent összevetve, ajánlom, főleg azoknak, akiket nem zavar, ha egy csajon van mit fogni!!!!!
Lakás: 10/9
Kedvsség: 10/10
Test: 10/4
Nyelvtudás: 10/10
Sex: 10/7
Puff neki ....... :( mondjuk én amikor voltam nàla egy órára mentem nem szólt ha simogattam a Zarát, lehet az sos - be nincs benne az hogy hozzáérj :) de amugy nekem se volt 100% a szolgàltatása !
rövid beszámoló:
Sajnos a favorit kis tündérem nem volt elérhető (Rami 19) amikor a szükség kívánta volna így vettem a bátorságot és felkerestem Zarát akit már régebben is nézegettem de valamiért mindíg volt egy kis ellenérzésem vele kapcsolatban, tudjátok..az a "túl szép, hogy igaz legyen" érzés. Na be is igazolódott. A teleofnban kedves aranyos..megközelítés könnyű, lakás szuperül néz ki, és Zara is gyönyörű és értelmes. Egy franciára volt ídőm erre volt is lehetőség nála elmondása szerint. Ahogy megérkeztem, előre elkérte a tamogatást és jöttek a feltételek: melltartó, bugyi marad, amit 1-1 virágszálért cserébe persze levesz. Közben akárhogy kértem, hogy lassabban, óvatosabban, gyengébben mintha nem hallotta volna meg. Melltartón keresztül sem engedte, hogy a melleihez hozzá érjek...annyit mondott, hogy ne érj hozzá, dölj hátra és menj el gyorsan! Mondtam neki, hogy 3 perce vagyok itt erre ő..az nem baj csak csináld! Na ez kicsapta a biztosítékot nálam..felálltam és szépen megcsináltam a száját...ami nem volt könnyű mert inkább a kezével dolgozott és csak az utolsó 1-2 cm ami beleért a szájába. Picit szerintem rosszúl is esett neki, hogy kézzel a tarkójánál rásegítve kicsit jobban ráhúztam a száját. Szóval ez a legyünk túl rajta de nagyon gyorsan, flegmán kicsit és távolságtartóan. Persze lehet ha teljes szolgáltatásra fizetek be minden másképp alakul, de akkor ne vállaljon csak franciát ha nem szívesen teszi mert így akkor sem megyek hozzá ha több időm lesz.
Végül is a jellezés:
megközelíthetőség: 10/8
lakás: 10/10
Testalkat: 10/9
hozzáállás: 10/3
francia: 10/5
remélem segített valamit nektek
Bella kolleganővel biztosan egy helyen fotózkodtak
Ez a Fatima erdekesnek tunik... Csak az a kerdes, hogy valoban letezik-e?
Frissssss húsikák érkeztek.......... :)
sziasztok,
Virág 25 és Eszter 24 hölgyekről ha valaki tud infót adni megköszönném. Akár privátban is.
Én semmi kivetni valót nem látok abba ha előre elkérik a pénzt, főleg ott ahol elsőnek vagyok! Természetes ha másodjára vagy többször voltam már a csajoknál álltalába mondják, hogy majd a végén ide adod a honoráriumot ! Nekem mesélte egy lány ,hogy nem kérte el a pénz előre egy pasitól és amikor vége volt az eggyüttlétnek akkor fogta magát a pasi felöltözött és elment nem fizetett !! Azt mondta a lány egyedül volt a lakásba mit tehetett volna?! Hiába mondta a férfinek, hogy illene oda adni a megbeszélteket, mégis elment, vissza tartani nem tudta ! Én ha irom ,hogy nem nyafogott akkor én arra értem ,hogy szeretem keményebben tolni a csajnak, és van hogy néha szólnak hogy egy kicsit finomabban tegyem a dolgom, de nincs ezzel baj,mert én se szeretném ha valaki ugy csinálja velem hogy közbe fáj neki ! MIndig ugy közelitem meg a lányokat ,hogy ember számba veszem őket, azért elég sok csajjal vagyok ugy, hogy jó viszonyt alakitottam ki velük !! Van akit felhivok és ha nem dolgozik is bejön arra az egy órára hozzám ! Tény és való, "amilyen a mosdó olyan a törülköző " ha én normálisan állok a hírdetőkhöz valószinüleg ők is ugyan ugy viszonyulnak hozzám !! :)