Gbed350! Örülök,hogy egyetértünk. ;)
Gbed350! Örülök,hogy egyetértünk. ;)
Sziasztok!
Most végignéztem a lányokat és megakadt a szemem két új hirdetőn.
Piszkosul bejön Anita 19! Az a test és arc, uhh... Nagyon emlékeztet egy színésznőre akit csak álmomban kaphatok meg.
A másik Szofi 20 , neki is bomba teste van, és szerintem arcra is szép lehet.
Én sajnos kezdő vagyok és nem merek új lányokhoz menni akiről még nincs vélemény.
Így kérem a tapasztalt férfitársaim akik meglátogatták őket, véleményüket osszák meg.
Pedig nem akartam most pár hétig senkihez menni, de ha lesz vélemény róluk akkor lehet nem bírom ki és jövőhéten meglátogatom valamelyikőjüket.
Hú bocsi, későn kerestem Anitára, azt hittem ilyen friss hirdető biztos nincs róla vélemény.
petiboy írt róla legutóbb, és úgy nézem korábban is volt már fenn a hirdetése mert Fütyülős és Nyewbie_nyh is írt valószínűleg róla.
Ennyire kerülendő lenne akkor? A környék miatt is?
Dacika30. Ha gondolod hívd fel Lyá-t. Ő azt hiszem benne van ilyen dologban. Ha szereted a kicsit husisabb nőket.
Szofi 20: ugyan nem voltam, de Ferencz körút, ott zömében igen rendben vannak a lányok. Egy biztos, hogy lehúzás nem lesz, max a szolgáltatásban csalódhatsz - de ez meg mindig benne van a pakliban.
Miért nem ír a fórumra az ember, vajon miért! Nem is tudom....
Köszönöm!
Megnézem meddig bírom, addig lehet lesz róla beszámoló is, ha meg nem akkor bátor leszek.
Edit vagy Kamilla az embered.
sziasztok gondoltam megosztom tapasztalataimat :)shen aranyos keleti kis csajszi szaxi nagyon ott van nálam 10/10 :)bogarka nagyon helyes lány szo nyafi nélkül megtesz mindent kezdöknek nagyon ajánlot ha nem akarsz csalodni :)aniko nagyon jo a csaj csak drággaság van nála de ajánlot kategoria ha birja a tárca :)egyiknél sem látam himet persze ez nem jelenti azt hogy nincs és lehuzas veszélye se fenyeget :) *r és szolgáltatás arányában én bogárkát ajánlom bár testre nem 10/10 inkább 10/6 de mindent szó szerint mindent megtesz hogy jol érezd magad vigyázatok rá :)persze ezzek saját vélemények ezzeket tapasztaltam :)érdekelne info diorol és latikárol ö már befejezte?sajnálnám :)
Popó k.nyeztetést ki vállal?
nem terveztem, hogy megyek hozzá, egy percig sem, de gondoltam.... ha már van aki volt nála, tud nyiltakozni :) 62kg?!! Én csak a képek alapján, kérdezem, ez nem elírás egy "kicsit"? :) Vagy elírta, vagy.... :)
Sziasztok!
Én nem azt írom most hogy milyen jó, vérprofi lány Kamilla, mert azt már párszor leírtam,
hanem azt hogy Dunántúlról megyek hozzá, és visszajáró vendége vagyok. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
A lényeg, ugyanolyan aranyos mint a telefonban
minden pillanatban azon van hogy sokszor emlegesse a kliense azt az eggyüttlétet.
Én sokszor emlegetem.
MIndig tisztán, a megbeszéltek szerint fogad
Puszillak popókirálynő!!!
Hamarosan spriccelni fogsz!
nyiregy és kkén autóskalandra vki?
A Diornál egyszer már voltam Pécsen, én nagyon jól éreztem magam vele. Szép arca és jó teste van, eMELLett rendes, jófej és korrekt lány, ha a fiú is normálisan viselkedik vele (a bunkókat természetesen ő is nagyon utálja, de ezzel szerintem minden más lány így van). Mivel teljesen amatőr képekkel hirdet, amiket a saját mobiljával készített a tükör előtt pózolva, ezért pontosan ugyanúgy néz ki élőben is. Nincsenek retusálva.
Lehet, hogy még lesz Nyíregyházán (biztosan csak hazament húsvétra, ahogy nézem, most rengeteg lány levette a hirdetését). Amúgy ő nem ott "őshonos", ez volt az első alkalom, hogy Nyíregyházán hirdetett.
Én is kipróbáltam volna már Latikát, csak már régóta nincs fent, még mindig nem tudni róla semmit, hogy visszatér-e és mikor?
Úgy látom sokan hiányoljuk Latikát...
hello
ha valaki volt már Klaudia (21) hölgynél, privátban küldjön már egy kis infót róla. Elég össze-vissza a historyja itt a fórumon (bár többnyire pozitív)
előre is kösz
Most mégis minek? Ha elolvastad a hozzászólásokat, akkor láttad, hogy összességében pozitív. +volt nagyon értelmes konfliktuskezelése, amivel még szimpatikusabb lett. De ha most én írnék neked a tapasztalataimról, akkor lehet, nem lenne olyan szimpatikus. Azért, mert nekem az akkor, ott és az ahogyan nem jött be teljesen. Viszont ez megint szubjektív, szóval figyelembe véve, ami nem volt jó + figyelembe véve, ami jó volt, én mégis ajánlom - mindamellett, hogy nekem nem annyira jött be.
A k*rvázás nem egy egzakt tudomány, itt sosem lesz e=mc2. Ha valaki szimpi, és a fórumról leveszed, hogy megbízható, nem ver át, stb, hajrá! Idővel majd kiderül, hogy kinek az ízléséhez közeledsz itt a fórumról.
Lénával mi történt tudja valaki?
Gondoltam, a tradíciókkal szembe menvén, a húsvét hétfőt egész másfajta locsolással koronáznám meg. A szűk kínálatból kb a következő tapasztalatokkal okosodtam:
Denisa (19): Csak beszéltem vele, többször. Kolléga korábban ugyan nem magasztalta az egekig, de nekem a beszélgetés(ek) során baromira bejött. Ez mondjuk ilyen apróságokon is múlik, hogy 'bocs, most nem tudunk beszélni, visszahívnál fél óra múlva?' Szóval első benyomásra fejben rendben látszik, azóta is próbálok vele egyeztetni, sikertelenül, de nekem kell ez a lány, szóval kitartó leszek. :)
Roxy (21): Annyit mondok, hívjátok fel, érdeklődjetek a rózsaszálak felől, hátha nem dobjátok le a láncot. Kíváncsi vagyok, mit nyújt azon a 'színvonalon', amiért kb Amsterdamban tudnék egy jó kávézóban betépni - repjeggyel együtt. Én kész lettem volna aranyárban bevállalni, de épp nem ért rá (ő sem..) Hátha rázizzen, hogy nem Dubaiban van.
Dórcika (30): *** moderálva ***